Сполучливи имитации на маркови парфюми - 64

• 36 578
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Някой беше ли тествал ПреКрасна на Гиза? Заредила съм цяла бутилка в кошницата,защото нотките са ми много любими, но още му се чудя 🤔
Взе ли Прекрасна? Какво друго си поръча от Гиза?

# 181
Няма. Има D&P, Мартинез и Рефан

Necha,не се стресирай.В Холандия в БГ магазините продават Мартин Лайън,Лорис има на всяка крачка,D&P имат сайт,Мартинез може да се поръчва онлайн.Мароканците и турците правят страхотни имитации...Само да искат ще си намерят парфюми

# 182
  • Сливен
Съсел,в Сливен има и Парфен,в мола на Гочев до Лили-то.

# 183
Да, оправихме се с тях🥰

Скрит текст:
От 3 дена им пиша, че не са ми добавили празни шишенца от тестери с поръчката и нищоо🙄 пълна тишина. Дами, какво мога да направя според вас? Харесвам им сайта и ми се изкаше да остана да бъда клиент, ама 5 лева са 5 лева...😑

Обади им се, или им пиши на тел, който е даден, принципно са много коректни, но понякога се случва да забравят нещо.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 08:54 от Moderator1

# 184
Някой има ли Нежна прегръдка(Бианко Лате) на Гиза, че не ми се дават пари сега за Her confession 🤔. Обмислям също Анасово утро и Лов Делайт Амуаж

# 185
  • София
Някой беше ли тествал ПреКрасна на Гиза? Заредила съм цяла бутилка в кошницата,защото нотките са ми много любими, но още му се чудя 🤔
Да, взех ПреКрасна, Нежна прегръдка и няколко рола за проба сред които Среднощен танц,също така Бонбонче ( нищо особено), Така Скандален ( допадна ми доста) и нещо от черешовите новите ( не си спомням точно кое беше)

# 186
Някой да има впечатления от "Среднощен танц" (Гиза), вдъхновен от Vol de Nuit (Guerlain) ?

Аз имам Среднощен танц от Гиза Hug

Бях го описвала, когато го взех. Аз също не бих го носила. Само го душкам от време на време, когато искам да си спомня хубавите детски години с милата ми баба на село! Love Letter

VOL DE NUIT Guerlain Среднощен танц  D 344

Бял, твърд ретро сапун, много прашен, излязъл от старият гардероб на баба ми. Този аромат ме връща много години назад, когато бях тийнейджър и обичах да ровичкам из скриновете на село. Там намирах точно такива сапунени съкровища, които баба си беше сложила между дрехите, за да миришат на хубаво. Носталгичен за мен аромат, който никога няма да забравя. Аромат за специални състояния, когато искам да си спомня безгрижните летни дни при добрата ми любима баба. Gift HeartGift HeartGift Heart

# 187
Ето за това винаги казвам, че парфюмът не е просто аромат. А емоция, чувство, спомен.
Той има способността да връща времето назад. ❤️
Показва настроение, характер, стил, личен почерк е.
Днес ми пристиха Нарцисото.
Ей сега отивам пеша и половин час ще ходя да си го взема от Спиди.
Този път Парфимо хич не се забавиха.
Има намаления да знаете, аз го взех на много добра цена.
Междудругото това Нарцисо ме връща пък в друг период - студентка, в София, първта ми работа, разходки в дъждовна есен покрай Лъвов мост, първия ни дом с мъжа ми там, в Надежда
Аз затова й го взех. Защото знам, че в начална есен, мъгли и дъжд се развива прекрасно.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 11:35 от Caroline_Bingley

# 188
Да, взех ПреКрасна, Нежна прегръдка и няколко рола за проба сред които Среднощен танц,също така Бонбонче ( нищо особено), Така Скандален ( допадна ми доста) и нещо от черешовите новите ( не си спомням точно кое беше)
Можеш ли да ориличиш ПреКрасна и Нежна Прегръдка на някой друг парфюм - харесаха ли ти,  свежи или сладки,  трайни ли са?
Ха

# 189
Някой има ли Нежна прегръдка(Бианко Лате) на Гиза, че не ми се дават пари сега за Her confession 🤔. Обмислям също Анасово утро и Лов Делайт Амуаж
Имам и двата, едно към едно са според моя нос, от Гиза е масло. Имам и масло Любовна наслада, и също много харесвам. Не мога да описвам, според мен подобно на Нежна прегръдка е един кремест, плътен, опианяващт.

Аз пък докато чакам новите от гиза, поръчах мостри от ioneli, и много харесах Cream Velvet, Afnan Supremacy Gold, Hibiscus magic, някой дали ги има?

# 190
Е аз така от Elinor си поръчах по тийн спомени Roma Laura Biadiotti и то 100 мл тестер... Иии сега се чудя какво да го правя 😂🤣. Оказа се, че реално не съм го харесвала, но съм запомнила аромата.
Иначе арабчето Montaigne Vanille е прелестно 😊, копие на Mancera Roses Vanille

# 191
  • Deutschland
Roses vanille на мен бързо ми омръзна и го връчих на майка ми.
Рома го има при нас, ама аз искам Венеция в оригинал 😀.

# 192
Roses vanille на мен бързо ми омръзна и го връчих на майка ми.
Рома го има при нас, ама аз искам Венеция в оригинал 😀.
Аз искам да пробвам и Рома😊
В някои момент ще стрелям на спяло.
Венецияъа в оригинал е едно към едно с тази на Заг. Но на Заг са много, много по-трайни.
И ми харесват повече.
Като изхабя наличностите не знам какво ще правя и къде ще го диря.

# 193
Нежна прегръдка : blanche bete, имам на масло. Пробвах веднъж варианта на lattafa, но не ме грабна. Този на Гиза ми допадна повече, като лек крем тип бонбон Рафаело.
Love delight  на гиза от масло направих преди месец спрей, не ми мирише въобще , явно не е готов. Бях разредила и алтаир и той миришеше основно на спирт и нещо леко , сега вече се засили аромата.
BDK rouge smoking вече е готов.
Явно им трябва доста време и друг път съм разреждала, но сякаш по-бързо станаха.
Ще ги чакам, няма как.

# 194
Някой да има ей тези разкошотии? Хубави ли са? Какво имитират?

Постоянно заглеждам различните видове.
А и бутилките са много яки.
Само заради тях си заслужава да си ги вземеш.
Макар, че никога не съм правила тая глупост.
Кичозни, но красиви. Признавам ги арабите в това отношение.

Общи условия

Активация на акаунт