Сполучливи имитации на маркови парфюми - 64

• 36 637
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря ви за предложенията, прекрасни сте Heart Щях да тествам Рефан, но Демончето Heart ме изкуши и поръчах JustJack, невороятно ми е чак, че го има наличен, поръчах 50мл, с надеждата да е все така автентичен. И добавих и Scarlet Jas (Jasmine Rouge, Tom Ford), ще споделя като ги получа.
Hug

# 211
Три Джака бях купила. Пълна вода

# 212
Три Джака бях купила. Пълна вода

Преди няколко години и аз имах някакъв аромат от JustJack. И мен не ме накефиха, меко казано.

# 213
Някой има ли Нежна прегръдка(Бианко Лате) на Гиза, че не ми се дават пари сега за Her confession 🤔. Обмислям също Анасово утро и Лов Делайт Амуаж
Имам Love delight Amouage на Гиза.
В началото усещам много джинджифил, мандарината и доста ядки,  но не са остри и неприятни, а  са ярки и ободряващи.
Като цяло парфюма е много универсален и непринуден, лесен за носене, кара те да се  усмихваш. Усеща се добре роза, жасмин, какао и ром,  без да е  прекалено алкохолен.
Накрая става сладък, пудрен, ванилово- какаов арамат. Също така става много кремообразен и лек., но се усеща осезаемо.  Трайността му е голяма, върху мен - цял ден.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 15:09 от Cristalle

# 214
Имам Love Delight като отливка оригинал, но изобщо не ме хареса. В Гиза усеща ли се тежка мускусна база?

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 17:36 от Moderator1

# 215
При мен в базата си е мека ванилия и мляко с какао.
Щом в оригинал не ти е харесал  не го мисли и този на Гиза. За мен е интересен заради ядките и какаото,  които усещам в него. Долавям лешници или други ядки,  които не са дадени в пирамидата.  Такива има в Guidance,  но там не ми допадат.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 18:34 от Cristalle

# 216
Здравейте отново 😃 бях категорична,че други имитации освен Гиза няма да взимам,но след цялото четене тука реших малко да изневеря и си взех insolence на the mood и dove, а лятото бях си поръчала на Юсуф бей alien и city of the stars и guidance 46 , и да ви кажа съм сууууупер доволна от всичко, на Юсуф бей изчаках няколко месеца да отлежат и сега са доста по-трайни. Alien на двете ръце оригинал и Юсуф вторият по трайност бие и са 99.99 % идентични. Guidance е идентичен с на Гиза , но оригинал не съм ползвала и също е убийствено траен. City of the stars не съм имала в оригинал така че беше покупка на сляпо по нотки от фрагрантика - разкошен свежак за лятото, но сякаш сега зимата се губи ще го оставя да престои няколко месеца до пролетта, а insolence на the mood е уникален просто- Теменужка , пудра разкош и траен. Отдавна исках оригинал,но реших да пробвам този и си спестих едни 150 лв. Отделно си взех на Гиза сума ти парфюми като най любимия ми за сега е мис ди-класа е това

# 217
А аз днес си купих за пръв път арабски парфюми, много ми харесаха. ☺️ Vanilla не е арабски, де. И той е много хубав, но ми се струва, че е нетраен или поне аз вече не го усещам много от обяд.

# 218
  • BG-DE
Аз пък преди няколко дни в 1100-ен опит да огранича шоколада и сладките неща си закупих Еклера на Латафа, като никога имаше останали 2 бройки в нашия Мюлер и реших да го взема с терапевтична цел🙂 Пръскам здраво, защото нещо не ми е особено траен, но нямам време да го чакам да се масерира обаче явно съм прекалила, защото вчера сутринта една съседка звънна да ни каже нещо, ММ и отваря и накрая тя му изстрелва "как хубаво мирише на кекс у вас", а то кекс нямаше само Еклер 😂😂😂

# 219
Аз пък преди няколко дни в 1100-ен опит да огранича шоколада и сладките неща си закупих Еклера на Латафа, като никога имаше останали 2 бройки в нашия Мюлер и реших да го взема с терапевтична цел🙂 Пръскам здраво, защото нещо не ми е особено траен, но нямам време да го чакам да се масерира обаче явно съм прекалила, защото вчера сутринта една съседка звънна да ни каже нещо, ММ и отваря и накрая тя му изстрелва "как хубаво мирише на кекс у вас", а то кекс нямаше само Еклер 😂😂😂
😂😂😂 Ами ще внимавам и аз, да не ухае цялата къща на Бисквитки и ром. 😆😆😆

# 220
  • София
Имам по по грешка две отливки от Love delight на Гиза, така че ако някой ги иска да свирка 😁 Подарявам ги.
Иначе не знам дали знаете, но има и убийствена версия на Dubai aroma, която няма отмирисване и е с доста масла. Аз ползвам нея затова не съм взимала версията на Гиза.

# 221
  • Deutschland
Еклера ми хареса много, доколкото успях да схвана от празния тестер в Мюлер. Когато и да отида, няма наличност.
Шоколадът и сладкишите обаче не мога да огранича. Сезонът на щолените тъкмо започна.

# 222
Тук я има. Аз взех и моите оттук. Приятелка ми каза, че са читави: https://zinora.bg/

# 223
  • BG-DE
Фрау, в момента Еклера дори е намален на 25€ в Мюлер, ако го няма при вас може да го поръчаш с опция взимане от филиал, така не таксуват доставка https://www.mueller.de/p/lattafa-eclaire-eau-de-parfum-PPN3114370/

# 224
Joy Това беше много добро, оправи ми деня.
Ekaterina II, това ли е Мис Ди?
https://giza-perfumes.eu/orientalski/568-parfyum-d329-mis-di.html
Усещаш ли божур? Би ли описала парфюма?

Общи условия

Активация на акаунт