Сполучливи имитации на маркови парфюми - 64

• 36 469
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • Deutschland
За колко време идва поръчката от Дивайн? До Германия вероятно ще е по - кратко, но все пак 🤔

# 676
  • BG-DE
За около седмица идват до Германия.

# 677
  • Sofia
Предишните ми поръчки до България от Дивайн идваха за около 2 седмици. Сега с тази изгубената от Спиди, не знам дали въобще ще я получа. Дано тази от днес поне да дойде бързо.

# 678
Имитация на Tilia има ли?

# 679
Може ли да се плаща с наложен платеж?

# 680
  • Sofia
Не, само с карта. За около 7-10 дни идват моите. Ако е изгубена - пращат ти я наново.

# 681
Тези парфюми сполучливи ли са от към имитация и трайност?
https://eternel-perfumes.com/product-category/perfumes/unisex/

# 682
  • София
Споделям мнението, изказано по-рано, че изпълнението на Arabians Tonka на Заг е по-лошо от това на Рефан. Усещам прекалено много мускус на моята кожа, който задушава всичко друго. Изобщо не мога да вникна в същността на това, което са се опитали да направят.

# 683
Тези парфюми сполучливи ли са от към имитация и трайност?
https://eternel-perfumes.com/product-category/perfumes/unisex/

Кой, че се отварят много парфюми? На Тилия, нали?

# 684
От къде поръчвате Дивайн? Сигурно е писано за това многократно, но за жалост не откривам публикации с линк към магазина.

# 685
  • Sofia
https://divainparfums.com/?srsltid=AfmBOor01Bw9Sf6ZQluV9WAUMT_VR … JCPA7512nsVkJe1C5

Тези дни пуснаха и приложение, но е нещо бъгаво или е много натоварено заради промоцията.

# 686
Благодаря, semelyna!
Тази сутрин пръснах от Shades of joy на Зара, който според Фрагрантика е сходен с Валая на Parfums de Marly и бих казала, че трайността му е доста голяма, поне 6-7 часа. Взех го от някакво намаление във физически магазин на Зара, не зная дали още го предлагат.

# 687
  • Deutschland
Тилия имат вече Заг. Не знам колко е сполучлива и близка до оригинала и трайна. Последните покупки от тях ми бяха абсолютна катастрофа откъм интензитет , освен Vanila sex, който не бих носила, освен ако не ида да паса овцете някъде в полетата под Шварцвалд. Поне на аромат с тях ще си паснем. Дадох едни пари за 5 или 6 парфюма и накрая нищо. Облака нищо общо с предния път, в който купувах. Poison girl също, Angel Nova и той. Другите не помня, защото ги връчих на майка ми. Май ще се ориентирам само към Рефан наливни.

# 688
Senelyna благодаря за списъка, че аз без да искам затрих моя, който имах 🌺🌺🌺
Междудругото, сега като дойде студеното време, извадих отливката от ionelli на Lattafa's Niche Emarati Classic Stone, спряган за аналог на Parfums de Marly Althair, но и има вайба на BDK Gris Charnel, който аз така и не можах да оценя, заради болничната нотка, но този на Lattafa, от нишовата им серия, е много добро попадение, но като цяло е с мъжки уклон. Един пушен, тъмен с оттенък кожа и дървесни нотки, лека мускусна сладост и много добра смесица между шафран и карамфил. ММ го одобри, ще ми е любопитно как седи върху мъж. Страхотен аромат

# 689
  • София
Фрау С, преди известно време ви питах тук в темичката дали Заг нещо не са занижили качеството. Споделих, че поръчахме на колежка Angel Nova и Womanity, имаше много добри отзиви. Пробвах ги и аз, но не бях очарована-нито като трайност, нито като аромат. Даже Angel Nova се опитах да го нося няколко дни. Сравнявахме и с оригинала. Но реално аз нямам база за сравнение, тъй като не съм пробвала преди парфюми на Заг. Може пък да се промени качеството като отлежат.
Разчитам на вас и опита, който споделяте и се надявам да откриваме и споделяме само хубави парфюми, и по-малко разочарования. Hands V

Общи условия

Активация на акаунт