Сполучливи имитации на маркови парфюми - 64

• 36 477
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Hsgrgs1, Фрау С, благодаря за отговорите Flowers Hibiscus На Гиза, ако съдя от единствената ми поръчка, трябва да чакам 3 месеца да узрее ароматът, а ми се ще да може да се полва сега, през студените месеци. Иначе са разкошни, поне от това, което имам от  тях съм с хубави впечатления.
За Заг, така ми каза продавачката, 25% парфюмни масла, след НГ, но кога точно, не знае. По цените ще се ориентираме Grinning Иначе ми показа етикет на техните колби, от които наливат парфюмите и си пише 20%.

# 661
  • Варна
Момичета, някой знае ли за Варна - къде може да се купи Рефан но с капки. На няколко места вече попадам само на капсулирани...

# 662
Да, срещу Графити хотел има наливни парфюми на Рефан, от където може да си добавите желаното количество капки.

# 663
  • Варна
Да, срещу Графити хотел има наливни парфюми на Рефан, от където може да си добавите желаното количество капки.

Благодаря за инфото! Flowers Hibiscus

# 664
Мисля, че тази цена е доста добра за запознанство с La Rive Saffira
https://makeup.bg/product/875239/
И една молба имам, в предните страници имаше отзив за Заг нещо Смокинг хот ли беше като май беше предложение за харесващите Тобако ванил. Обаче не намирам такъв парфюм в сайта на Заг. Може ли помощ с номера му?
Благодаря!

# 665
На Гиза, не на Заг.

# 666
Не че сте ме питали, но са кажа че събрах погледите в Лидл по коридорите между марули и кисели млека с решението си днес да се издокарам със Smoking Hot от Заг ❤️
Брутално излъчващ, шлейфов, гурме, фино изпълнение сякаш е хиляди пари а не осем еврака.... Носи емоцията на Tobacco Vanille, но с градация. Предполагам всеки харесващ TV, ще остане пленен и от SH.
С две-три фъш фъш само на гърдите , трети час съм в облак от разкош и блаженство 😊

Вероятно Заг успяват да нацелят Килиан много добре, защото както при Angel's Share, така и тук усещам пирамидата в цялост, което не ми се случва често. Ябълката не е свежа, откъсната от дърво, а печена - с орехи и малко канела. Въпреки бруталното излъчване, не е нахален. Топъл е и затваряйки очи ме пренася в стара, но много поддържана къща, с камина която топли, с греди от тъмно дърво, съдове от глина, парцалена черга в безброй нюанси на кафяво над вековно дюшеме, приглушена светлина от свещ и сняг през прозореца....
Та, 10 от 10 е това бижу!
Ето този търся, но на снимките не разчитам номера му.
Ще изчакам Ребел да се включи.
Благодаря

# 667
  • Sofia
Парфюмна вода ZAG Zodiak 433 SH

# 668
  • София
433 е, да.

А тези, които също исках :
Zag 561 Myrrh & Tonka Jo Malone 🔒
Zag 524 Intoxicated Kilian 🔒
Zag 534 Silk Blossom Jo Malone 🔒
Zag 522 Eau de Soleil Blanc Tom Ford 🔒

се оказа, че ги нямало наливни, само капсуловани и на други цени.

# 669
  • София
Hsgrgs1, Фрау С, благодаря за отговорите Flowers Hibiscus На Гиза, ако съдя от единствената ми поръчка, трябва да чакам 3 месеца да узрее ароматът, а ми се ще да може да се полва сега, през студените месеци. Иначе са разкошни, поне от това, което имам от  тях съм с хубави впечатления.
За Заг, така ми каза продавачката, 25% парфюмни масла, след НГ, но кога точно, не знае. По цените ще се ориентираме Grinning Иначе ми показа етикет на техните колби, от които наливат парфюмите и си пише 20%.

Аз съм купувала вече "узрели" парфюми от Гиза. Просто, когато постоят стават още по трайни и плътни.
Даже сега се сещам, че в магазина когато бях и казах: Сега ще чакам да узрее, Милка ми каза, че парфюмът (Уомани ) е вече готов за ползване. Та, явно си зависи - ако е от новите, се чака за другите не е нужно.

# 670
433 е, да.

А тези, които също исках :
Zag 561 Myrrh & Tonka Jo Malone 🔒
Zag 524 Intoxicated Kilian 🔒
Zag 534 Silk Blossom Jo Malone 🔒
Zag 522 Eau de Soleil Blanc Tom Ford 🔒

се оказа, че ги нямало наливни, само капсуловани и на други цени.
Soleil Blanc на Рефан е чудесен, но той също е по към дамски... Simple Smile

# 671
Набързо наминавам да подметна, че Divain имат намаление: всичко за 20 лева.
Взех си това с безплатна доставка:

244 Phylosicos
843 mixed emotions
1060 Nomade Naturelle
627 Twilly

# 672

244 Phylosicos
843 mixed emotions
1060 Nomade Naturelle
627 Twilly

Къде се вижда кой номер на кой парфюм прилича

# 673
Аз си взех пратката от Гиза . Нежна прегръдка ( Blanche Bete) е страхотен и наистина е като Her confession,  само че с развитие-много ми допадна. Love delight Amouage  е прелест! Взех също Блонди Амбър също ми харесва и е някак сходен със Магма(Memoir women). Взех още Танцуващи пясъци, а като подарък са ми пратили Били Айлиш-Нежност и гравиран дървен химикал🤗❤️. Много мило и очарователно...

# 674
  • Sofia
Скрит текст:

244 Phylosicos
843 mixed emotions
1060 Nomade Naturelle
627 Twilly
Къде се вижда кой номер на кой парфюм прилича
[/quote]

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1GaEgNxvEi5Lzjgg8RG6dQCfj … 81#gid=1712840381
Това е моята таблица, която онзи ден дооправих и добавих и техните монопарфюми в унисекс категорията.

Иначе и аз не се стърпях и въпреки че са ми изгубили предната поръчка и още не знам, какво става с нея, поръчах още парфюмчета преди малко. Пуста лакомия значи... Не мога да се спра.

Поръчах:
Soleil Blanc from Tom Ford
Bal d'Afrique Byredo
Yum Pistachio Gelato 33 Kayali
MYSLF L’Absolu Yves Saint Laurent
и малко козметика.

Общи условия

Активация на акаунт