Сполучливи имитации на маркови парфюми - 64

• 36 507
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Като ви чета,се успокоявам, че не съм единствената която не усеща много аромати. За марковите не ми се говори,такъв карък...взех си от официалния представител Шанел Премиер, излъчване 4/10 , трайност 3 ч. Оставих го да отлежи една година - промяна никаква и 164 лева на вятъра SadГиза са ми фаворит по трайност и излъчване, но сега точно нямам търпение да чакам да узреят. Какво ще кажете за  D&P? Назад в темите имаше много положителни мнения, че са от най- трайните....надявам се към сегашно време да държат нивото...

# 646
За всички, които се чудят относно Atheeri Lattafa, който се спряга за аналог на Gucci Flora Garden Orchid. Истината е, че Atheeri не е точно копие на Gucci. Самият Garden Orchid за мен е доста плосък парфюм, имам оригинален тестер, имам и Гиза маслото, което точно имитира оригинала, но Atheeri е няколко стъпала по-високо, разгръща се много по-добре, усеща се по-сладък, но и много по-дълбок и наситен. И зверски траен. Лятото преполових първата бройка и заредих още, че да съм спокойна 🤣😂.
Сега пък тествам Barenia ZANTHEA, взета от Emag и май е по-добра от Заг версията и по-близо до оригинала, аз и Заг версията харесвам, но тя има хем една малко по-остра нотка, хем след време става по-сладникав.
Хаха днес ММ за първи път зареди допълнителна бройка от неговия парфюм 🤣😂, че да си има, че неговият парфюм е лимитиран... явно несъзнателно го облъчвам с моята мания и той поддава 😂.
D&P са супер трайни и дори и део спрейовете им, които са страхотни Simple Smile.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 18:23 от Sansola

# 647
Здравейте! Отдавна следя темата, но все не пиша - да дойде и моя ред Grinning

от няколко месеца съм луднала на тема имитации на парфюми, доста понатрупах - към момента съм много доволна от заг зодиак - либре, лира и олимпея си взех. Парфен съм пробвала, но нещо на моята кожа не стоят добре. И една от последните ми придобивки е Еклеер на гиза, обаче вече толкова ми е писнало от тоя аромат, защото го разнасям от месеци, ме ми се иска нещо ново. Вчера си взех либре и на рефан, но на моята кожа нещо не държи явно, защото не си го надушвам, както си надушвах това от заг. Искам да пробвам повече брандове, чудя се за Le Parfum, чета много смесени коментари за техните, ако може да ми кажете как са при вас. Та, какво ще
ми препоръчате, да е трайно и да има шлейф (без арабските). Търся си и нови аромати, нещо което да е запомнящо се и красиво.

# 648
  • Deutschland
Имам Narziso Poudre на Le parfüm и е зверски траен. Не мога да кажа номер, защото остана в България, защото беше лятото и аромата ми беше прекалено хард за жегите.

# 649
  • София
От Le Parfum съм имал Кирке и съм доволен във всяко отношение.
А смесените коментари са нормални доколкото всичките тези производители имат и добри и лоши изпълнения. Не търси по производител, а по конкретен аромат

# 650
  • София
Оо, Le parfum са сууупер трайни, поне тези, които съм тествала. На Armani Privee е звяр, както и хипнотичната на Диор и Монталите. Никога не съм купувала имитации, но тук има много добри попадения. А са направо за смешни пари.

# 651
Абе, май не са много смешни,... 🤔. Скоро взех на мъжа ми Fleur narcotique Le parfum,  30 мл за 35 лв🧐... А стотачката беше 50 лв. Арабски има по евтини... Ама, викам, айде.... хубав е и много шлейфов, траен чак до пране. И все пак цената ми се видя уау . От физически магазин го взех. Не съм проверявала в нет-а как вървят....

# 652
  • София
Аз взех 30 мл за 20 лв. и ми се стори, че на всички е еднаква цената. Пак е от физически магазин - щанд на марката.

# 653
Вчера влязох в магазин на Заг с намерението да взема два парфюма само, но излязох със седем. Взех Арабиан Тонка, без тест, като си мислех, че ще е близка до рефанската. Да, близка е, но, бледа и лека е версията на Заг. За този парфюм оставам твърдо на рефанската версия. Тя ми е с двойни капки, може и това да има значение. Да попитам някой, ако си е вземал на Рефан с двойни капки и капсулован от този парфюм, намира ли разлика в силата и трайността?
От Заг след НГ ще увеличават цените от 0.33 лв, на 0.39 лв. на мл, но и концентрацията на парфюмни масла също от 20% сега, на 25%. Минах и през Спиди да прибера 6 арабчета, но само по 1 на ден ще тествам, докато дойдат следващите.
Питах в Заг за Jean Paul Gaultier Le Male Elixir, но нямат. Бихте ли ми препоръчали добро изпълнение на друга фирма? Вероятно ще взема и Kingdom на Lattafa, но ми се иска и други да пробвам.

# 654
Le male elixir -M176 на Гиза.

# 655
  • Sofia
Някой, който е поръчвал от Divain, имал ли е проблем с поръчката. Поръчах на 13ти, утре изтичат десетте работни дни за доставка. Поръчката не може да се проследи, в Спиди ми дава, че не съществува такава, а от Дивайн не ми отговарят на имейла. Disappointed Relieved

Кой парфюм с аромат на сладолед пистачио препоръчвате?

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 16:41 от semelyna

# 656
  • Sofia
Пиши им в чата, бързо отговарят.
Yum Pistachio Gelato имат Дивайн, хубав е, сладък, без да миришеш на сладкарница

# 657
  • София
С пистачио имам само този на Zara Moonlight Whisper Intense https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Moonlight-Whisper-Intense-101043.html. Още не съм го носила и не мога да дам мнение. Ухае много хубаво от капачката- ядки, карамел и ванилия. Не можах да го намеря на сайта. Те често сменят асортимента и може вече да не е наличен.

# 658
  • Sofia
Пиши им в чата, бързо отговарят.
Yum Pistachio Gelato имат Дивайн, хубав е, сладък, без да миришеш на сладкарница
Отговориха ми най-накрая преди малко. Чакали отговор от Спиди, какво се случва с пратката.

# 659
  • Deutschland
Демек, следващите нови парфюми на Заг ще бъдат с 25 % масла? 🤔
Arabian tonka съм вземала три пъти от Рефан, но наливни. Последният път ме извъртяха с капките, не мога да си обясня иначе почти никаквата трайност. Капсулован не съм вземала.

Общи условия

Активация на акаунт