Сполучливи имитации на маркови парфюми - 64

• 36 345
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Какви са цените на наливните парфюми в момента за 50ml ,100ml?
И цената на капките за повече трайност?
Магазина на Тунджа в София,работи ли събота?

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 00:44 от chao

# 721
Демонче - гуш Heart
Аромат може да те върне на място, във време, при човек, в емоция...много мощно преживяване е, това харесвам в парфюмите аз.

Моите арабски аромати са всички без развитие...ужасно трайни, но каквото пръснеш, това си седи, просто уляга.

Аристеа поръчах онзи ден, вдъхновена от споменаването на Angel Muse (съжалявам, че се разделих с оригинала..). Докарали са го добре, но трайността при мен я няма никаква. И някак си ми липсва онази дълбока шоколадова сладост, тук не успява да се разгърне, според моя нос.. Дадох го на майка ми.
За Shalimar аз споменах наскоро, но Shalimar Souffle имах предвид. Оригиналът не го асоциирам с мен, но това е някаква абсолютна прелест, която съм душила веднъж преди много години и съм запомнила аромата, така ми се е запечатал.. Реших да си го подаря за Коледа, заслужавам Blush

# 722
  • София
Групата във Фейсбук (Facebook) за размяна и продажба на аналогови парфюми
Размяна и продажба на имитационна парфюмерия https://share.google/KR1PlgXL1ErKEwocp
Относно Заг, за някои парфюми е така, Angel Nova е точен пример, за да го усещам вече трябва да се поливам, но пък сега съм със Заг Барения и след доволно пръскане, вече 4ти час усещам облак около мен.
Днес ползвах метрото и докато чаках мина някой, не разбрах мъж или жена и обля всичко с Love Don't be shy extreme... Нямам търпение, като поузрее Гиза парфюмчето така да се усеща, дано 😂🤣.
Иначе Лидълските са тука има, тука няма като трайност. Версията на DG Light Blue е трайна час максимум, макар и ароматът да е много добър, но пък тяхното добро момиче е много приятно и плътно държи 4+ часа, заради което имам 3 бройки запас 😂🤣.
Мъжките им са доста по-трайни от дамските. ММ има версията на one million и boss bottled и са много точни и достатъчно трайни аналози.
Както D-Frag написа, чудесни за разходки и вкъщи. Бих добавила и за фитнеса.
Благодаря за линка:rose: Присъединявам се към мнението за Доброто момиче на Лидъл-дъщеря ми го обожава и казва,че непрекъснато и правят комплименти.

# 723
Може ли инфо за тези аналози, ако някой е запознат с тях? Качество, трайност?

# 724
  • София
Днес заложих на Ombre Leather от Заг.
Прилично се представя на моята кожа - не е със зашеметяващ шлейф, но е с достатъчно присъствие. На четвъртия час при мен би имал нужда от подновяване, от което също съм доволен.
Близък заради кожата, разбира се, до Tuscan Leather, но и различен. Този е по-мек, също и по-лек, не чак толкова строго заявяващ и доминиращ.
Ако ви се носи кожа, но TL ви идва прекалено хард, можете да направите експеримент с OL.

# 725
Аз съм доволна от покупка в турско от ДП. 4х100 мл-2000 лири
Не ги ли е срам тук. Същите милилотри са по близо 50 лв

# 726
  • BG-DE
Е, нормално е да има оскъпяване, все пак Турция не е в ЕС при внос има мито и други разходи. В Германия 100мл също са около 50 лв (24€).

# 727
Сдобих се с Диорисимо. Много,  много съм щастлива

# 728
  • Deutschland
Е, нормално е да има оскъпяване, все пак Турция не е в ЕС при внос има мито и други разходи. В Германия 100мл също са около 50 лв (24€).

Има и сетове тук за 30 €, което си е супер цена.

# 729
Може ли някой да прати списъка на Дивайн? Никъде не го откривам. Благодаря!

# 730
Може ли инфо за тези аналози, ако някой е запознат с тях? Качество, трайност?

Никаква трайност нямат. Иначе на вид са много хубави.

# 731
  • Габрово
В този файл ги има : https://docs.google.com/spreadsheets/d/1GaEgNxvEi5Lzjgg8RG6dQCfj … /edit?usp=sharing

# 732
В този файл ги има : https://docs.google.com/spreadsheets/d/1GaEgNxvEi5Lzjgg8RG6dQCfj … /edit?usp=sharing
Благодаря! Flowers Hibiscus

# 733
  • обл. Шумен
Доста късно се включвам, но относно моя мързелив нос и загубата на обоняние, ползвам Авамис. Личният ми го беше препоръчал, върши работа. Но ми писна всеки месец да давам по 30 лв. за нещо, което не лекува. Като спра да го ползвам - пак старото положение.

# 734
В предишните теми срещнах коментари, че парфюмите на ЛИДЛ вече не са и те същите като трайност и наситеност. Аз имам едно шишенце /от добрите стари времена/, но все ще свърши...
С арабските парфюми опита ми не е кой знае колко голям, но нещата с тях за мен са най - малкото спорни и нееднозначни. За трайност - трайни са. НО! ГОЛЯМО НО ! Кое е онова, което остава на кожата ти след първите 30 минути....ето това е въпроса! Обикновено аромата бързо се прибира до кожата и бързо се стига до базата му /поне при мен/. А аз харесвам нещо заради първото впечатление от него /връхните нотки/, не заради базата му. Ако искам да ухая на базата му, ще търся такъв аромат /амбра, кожа, мускус, уд, сандал и др/, а не друго.
Нали така?
Във Фрагрантика всички реват срещу парфюмите "без развитие", а аз именно тях харесвам. Както звучи в началото, така да звучи до последно. Имам няколко такива парфюма, ами - чудесно се чувствам в тях.  Такива са ми: Blossom Love Amouage, Nomade Chloé, Euphoria Calvin Klein, Fior di Loto Tesori d'Oriente, L'Air Nina Ricci , Wonderlust Michael Kors,  I Want Choo Jimmy Choo, Kenzo Jungle L'Elephant, Kenzo Eden Cacharel, Black Orchid Tom Ford, Sculpture Homme Nikos и др. да не продължавам...Нищо не им се губи "по пътя", в нищо РАЗЛИЧНО ОТ СЕБЕ СИ не се трансформират, не ти играят гадни номера...
БЛАГОДАРЯ!

Общи условия

Активация на акаунт