Магиите...

• 28 267
  • 482
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Късно е.

Вече си заклеймена.

Благодари се, че вече няма Инквизиция.

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 376
  • София
Ето на!

Клонка, разкрита си! И сега, вместо да боцкаш топлийки насам-натам, ела и ако можеш докажи, че не си инсинуатор.

Е, как няма да ме разкрият, бе?!
То от толкоз контакти с "посветени", "озарени" и т.н, май прихваща.
Тя Шуши даже пророкува, че "един ден" поведението ми ще ми "изиграе лоша шега".
Аз сега тръпна в очакване и...плюя в пазва, кръстосвам пръсти, мятам чесън през рамо.Чакам лятото, че да гепя накой прилеп, да му кръцна крилцата и да се "автоомагьосам", щото след такова "пророчество" не зная какво може да ми се случи.
Ох...
Пу-пу/плюВАМ яко/ Mr. Green

# 377
  • София

От енергията като такава зависят много неща, но в никакъв случай нечии щастлив/нещастен живот.
Kaк да не зависи живота от енергиите?
Че от какво зависи?
И здравето зависи от енергията...

# 378
  • София
Че от какво зависи?

Трудно бих могла да обърна нечии живот от щастлив в нещастен и обратното, само като си оскубя косата и я сложа в неговия гардероб.
Това имах предвид.
  bouquet

# 379
  • София

От енергията като такава зависят много неща, но в никакъв случай нечии щастлив/нещастен живот.
Че от какво зависи?

Да, може да се разисква по въпроса, но аз разчитам изказването в контекста на темата.Извън нея не е точно, но във - да/с известни уговорки/

Впрочем, всичко в живота е енергия и материя.
Доколко енергията също е материя и материята - енергия...това не вярвам да стане обект на дискусия тук.
Колкото и опити да се направиха за някаква "сериозност" на темата, не се състояха.

# 380
  • София

Трудно бих могла да обърна нечии живот от щастлив в нещастен и обратното, само като си оскубя косата и я сложа в неговия гардероб.
Това имах предвид.
  bouquet

Трудно, не и невъзможно.
Зависи колко коса си оскубеш, трайно ли ще оплешивееш или ще ти се възстанови.Гардеробът чий е - ако е на някого, пленен от идеята за магии - правиш го не само нещастен, ами и беден, щото, докато "развали" магията сума пари ще потроши, а по мои наблюдения, хората, които "вярват" в тези неща не са в завидно финансово положение.

Абе, влияе, влияе скубането на коси.Това си е.

# 381
  • СОФИЯ
Е, как да си помисля, че си спокойна, Шуши, като почна да "гадаеш" бъдещето ми.Може и да си "пророкувала", де, не зная с точност.

Инсинуация ми е сред любимите думи, да знаеш, благодаря за употребата й. Mr. Green

И, Шуши, специално за теб пояснявам.Аз в тази тема не съм обидила с думи никого.Единствените постинги, в които съм използвала "обидни" думи, са били предназначени за хора, които са видели в тях шега.Никой от споменатите не се е "засегнал".Чети избирателно!Ако не следиш хода на дискусията, не се включвай с обобщаващи заключения към хора, чиито думи си видяла извън контекста на разговора му с други пишещи.

Виж, ако те обижда отношението ми към хора, които вярват в магии, но категорично отказват, а и не могат да обяснят на какво се дължи тази "вяра", ходят да им баят, демонстрират откровени липси на информация, нежелание да учат, неспособност да търсят причините и следствията на "необясними явления", които обаче конституират - О.К. - не мога да променя това.Жалко, ако се препознаваш в подобни личности.

Ще пропусна тази нападка и дезинформация от твоя страна защото не ми е в характера да споря особено в случай когато не мога да науча нещо позитивно  /т.е. твоето негативно отношение и грубо държание към повечето хора в темата  / Явно така си устроена, което е много жалко!Е, живота си е твой И МОЖЕШ ДА СИ ГО ЖИВЕЕШ КАКТО ИСКАШ !

# 382
  • София
Уф, хайде пак да се обясня, молим ви се.
По-бавно ще пиша Joy

Имах предвид, че ако аз реша, с негативната си енергия, да разбия нечий живот, чужд от хората с които живея (че тях и с поглед мога понякога Simple Smile ), няма физически как да стане това. Физически не би имало обяснение как аз, мислейки си, че теб ще те заболи малкият пръст на ръката, теб ще те заболи. Ще те заболи ако ти има нещо, например си се порязала, навехнала. ударила, схванала.

Клонка ме предаде.

# 383
  • София
Че от какво зависи?

Това имах предвид.
  bouquet
Но ще допринесеш,с онаси си същност.В момента не можеш да се поставиш на друго място.
Не си такъв човек,радвай се.
Само с това че си оскубала коса и я вложиш в гардероб едва ли нещо ще се случи,но ако в същността си изпитваш гняв,омраза,завист,по този начин насочваш енергии...

Добре бе хора,не ви ли се е случвало да бъдете в компанията на някакъв човек,който един вид ви подтиска.чувствате се не уютно,не си симпатизирате и сте си си антипатични.
Това не е ли сблъсък на енергии един вид?

# 384
  • София
не си симпатизирате и сте си си антипатични.

Не. Това е антипатия. Несходство на характерите. Неразбирателство. Нехаресване. Липса на контакт. Различни интереси.

# 385
  • София

На властите още не съм те предала.Че то с това желание да си премахнеш косицата и да стряскаш хората по улицата, може да настанат масови безредици, бе.

Иначе, аз те разбрах, затова и уточних - енергията никой не я отрича, ние тук просто се концентрираме върху магиите като енергии и в този смисъл изказването ти беше ясно и прието от мене за вярно.

Ама, ако трябваше да почна с уточненията и разясненията, разграниченията и т.н. много щеше да се усложни всичко.  bouquet

# 386
  • София
Характера не го знаеш още,интересите също.Антипатията какво означава.Кое ди дуктува това.

Иначе интересите ни може да са еднакви,характерите почти естествено е да са различни след като енергията на която вибрират хората или духовете е на различно ниво.

Също така аз ако срещна човек,който е много по-различен от мен./аз го приемам такъв какъвто е не,на мен не ми действа негативно/Това не значи ч,е изпитвам антипатия.Не зная при вас така ли се получава.Това е доста жалко,ако към всеки различен си антипатичен...?

# 387
  • София
... ако в същността си изпитваш гняв,омраза,завист,по този начин насочваш енергии...

Добре бе хора,не ви ли се е случвало да бъдете в компанията на някакъв човек,който един вид ви подтиска.чувствате се не уютно,не си симпатизирате и сте си си антипатични.

Каквито и чувства да изпитва човекът насреща, колкото и да ми е антипатичен, колкото и "лошо" да ме гледа, това хич, ама хич няма да промени живота ми кардинално.Даже изобщо няма да го промени.
Ако въпросната личност ми е трайно пред погледа, определено ще се замисля защо, аджеба, така ме фиксира със злост, ще се пробвам/само ако не мога да игнорирам присъствието й/ да поизгладя нещата, но най-вероятно ще спра да я забелязвам.

Но определено няма да се разболея, няма да залинея, няма да се разведа със съпруга си/освен ако не се окаже, че ме гледа слошо, щото му е любовница Mr. Green/

# 388
  • София
Освен всичко, започна и да дезинформираш.

Зла си. И освен това не знаеш косата ми каква магичекса енергия притежава, особено след като съм пържила картофи. Може да разгони всичко живо наоколо.

# 389
  • София
Клонка,мила радвай се.
Защото на мен ми се отразяват понякога такива неща,а през какво съм преминала не искам дори да го изказвам.

Общи условия

Активация на акаунт