Магиите...

• 28 267
  • 482
  •   1
Отговори
# 345
Аз съм 4увала 4е енергиите се пренасят от предмети и дрехи.....Например влизала ли си в много стар антикварен магазин...охххх тръпки ме побиват. 4увставм се като в гроби6те...много подтиска6то .Това за мен равносилно   да влезне6 в "морга" и да се 4увства6 много ромати4но там..и да ти е хубаво и приятно..което не е възможно....
Peace И аз така знам и което ще е може би по-комичното-вярвам  Mr. Green.Чувала съм че огледалата запазват енергии от мислите,чувствата и поведението на хората,които са се оглеждали.По тази причина ме побиват тръпки като видя старинно огледало cold,никога не се оглеждам,освен ако не е семейно,което е гаранция за положителни енергии.Антики харесвам,осланяйки се на мисълта че ако имат отрицателна енергия ще я усетя и няма да купя нищо Blush

# 346
  • В Сънландия
Кришна съзнание не ги ли бяха обявили за секта преди няколко години? Имам спомени от тях че продаваха Бхагаватгита по улиците и много нескопосно се опитваха да зарибяват тиинейджърите с шарени диплянки...

Не съм запозната.На мене ми бяха като безплатен цирк, но това е без значение.
Да речем просто, че съм толерантна към всякакви духовни и религиозни течения, които не проповядват агресия или чрез агресия.

Идеята ми е, че авторката още не се е "определила" като религиозна принадлежност, по нейните думи, но в съзнанието й битува идеята за БОг, към когото праща молитви. Същевременно вярва в магии. Мисли, че хората, дето правят и/или развалят магии, се наричат ходжи/всички им викаме магове или шамани, ама нейсе/, които "предимно били мъже"/всеизвестно е, че жени ходжи няма/. Ползва се от услугите на "добри"хора, дето имали специални способности и й "измервали" наличието на магии със златен пръстен - нещо на принципа на махалото и клонящо към радиестезията. Чете Луиз Хей, ползва мундри, цитира Дънов. Раздава "омагьосаните" дрехи на други деца, щото тях не ги "лови" магията, тя има избирателна способност да се концентрира върху нейното дете само, въпреки че е по някакъв начин "материализирана" и би трябвало като материално овеществена да "поразява" всеки, до когото се докосне.
В цялата схема има и още една майка - баба на кандидат-омагьосваното дете, която е психолог и намира поведението на дъщеря си за нормално.
И още една майка - тази на бащата на детето, която е олицетворение на злото и или прави магии, или ги правят по нейна поръчка с цел да си умори внучето.

А сега някой да каже, че съм цинична, заядлива,зла и т.п.
Изложих накратко впечатленията си от 16стр. текст.

P.S. Само да побавя, че като бъдеща свекърва, силно се надявам поне да имам късмета да бъда я в Мароко, я на някое още по-отдалечено място, ако ме "сполети" такава снаха.
Харе Кришна
Или...Амин!
Кой както ще!

Искренно ме разсмяхте Joy благодаря от сърце.Не мисля, че има смисъл да коментирам.

# 347
Не се базикам .Явно някой доста беше завидял за дрешката.

# 348
  • В Сънландия
sylvi аз нямам спомен да съм писала, че магиите на свекърва ми са ме хващали?
Бихте ли ми цитирала къде съм го направила newsm78?АКо намерите мястото ще Ви отговоря на въпроса, но само ей така да си говорите, защото си нямате друга работа...
Май никъде до момента не съм писала, че някъква магия ме е хващала. newsm78
О да кришнарите са обявени за секта - не се притеснявайте, но за сметка на това по законите на държавата са една от религиите изповядвани на българска земя.
А Вие знаете ли въобще какво значи думата секта?Бихте ли описали?

# 349
  • В Сънландия
КЛОНКА Бих искала само да добавя към Вас, че каквито и идеи към определена религиозна приндлежност да имам за съжаление или за щастие съм кръстена християнка.
Това обаче не най - важното в живота ми в избора към коя религия да принадлежа!

# 350
  • В Сънландия
Към въпроса на Исайкова , да дрехите са носители на енергия.Всяко нещо е носител на определена енергия(roza66, го е описала много образно).Аз лично само поради тази причина преди няколко години се отказах, да купувам дрешки втора употреба(а иначе гардероба ми беше пълен все с тях).От хигиенна гледна точка, не смятам, че има абослютно никакъв проблем,единственното което притеснява мен лично, е енргийсното ниво.

# 351
Мисли, че хората, дето правят и/или развалят магии, се наричат ходжи/всички им викаме магове или шамани, ама нейсе/, които "предимно били мъже"/всеизвестно е, че жени ходжи няма/.

Информативно - ходжа е мюсюлмански свещеник. Не е маг, шаман или лице, което задължително се занимава с магьосничество.

# 352
  • София
Към въпроса на Исайкова , да дрехите са носители на енергия.Всяко нещо е носител на определена енергия(roza66, го е описала много образно).Аз лично само поради тази причина преди няколко години се отказах, да купувам дрешки втора употреба(а иначе гардероба ми беше пълен все с тях).От хигиенна гледна точка, не смятам, че има абослютно никакъв проблем,единственното което притеснява мен лично, е енргийсното ниво.

При това положение наистина не разбирам защо даваш "енергийно заредените" от свекърва ти дрехи на други деца.

Преживях и Кришна, и ходжите, и цялата плеяда "мистерии и загадки", извесни само на "просветените", ма този простичък факт не ога и това си е.

А сега, след твърдението, че дрехите имат енергия, кажи, че тя е насочена към определен човек/детето ти/ и после обясни що не носиш втора употреба а разни дечица получават дрехи от лошата ти свекърва.Ми, тя щом ги е пипала, гледала, че и "омагьосвала", те са направо опасни.За всеки, който ще ги носи.

Всъщност, зная, че логичен отговор няма да получа, ама това ще да е щото съм тъпа и постоянно те разсмивам, де.

Мисли, че хората, дето правят и/или развалят магии, се наричат ходжи/всички им викаме магове или шамани, ама нейсе/, които "предимно били мъже"/всеизвестно е, че жени ходжи няма/.

Информативно - ходжа е мюсюлмански свещеник. Не е маг, шаман или лице, което задължително се занимава с магьосничество.

Именно, ама за авторката е точно това.Иначе, тя е много "запозната", де.

# 353
Магии има и действат само в живота на тези, които не знаят в кой бог вярват! Roza66 например беше писала в един друг форум, че Бог има различни имена и  дявол е едно от тях newsm78.
Така, че естествено ние които вярваме в Господ Бог Исус Христос сме (според тях  Grinning) много необразовани Joy
От магии във вашият живот може да ви спаси само Исус!

# 354
  • София
... вярваме в Господ Бог Исус Христос ..

Християнската религия се крепи на идеята за ТРИЕДИНСТВОТО - Отец, Син и Свети дух.

Исус Христос е синът, а не Господ Бог.

Наричаме се християни по Неговото име, защото Той е живото доказателство за съществуването на Бог отец.

# 355
  • София
Добре, де, уж дрехите са носител на енергии във всякакъв вид, пък ги раздавате на други деца...Това според Вас правилно ли е в такъв случай? И ако е, защо е така? Носите ли ги да ги пречистят при някой ходжа/поп/кришна-поп/вуду-шаман?

Btw, къде е Лиска? Липсва на дискусията.

Исках да кажа на Герчо - спокойно, в кофата за боклук също има голямо текучество, приеми, че в нещо течащо си изхвърлила тез обелки и парцали.

Искам и друго да Ви попитам:
1. Как разбрахте изобщо за съществуването на магии?
2. Имате ли познания по физика?
3. Знаете ли истинското значение на "черната" енергия? (т.е. това, че новите изследвания във физиката посочват тази енергия като нещо съществуващо във Вселената).

Ако се поинтересувате от реалното обяснение на тази енергия, бих могла да Ви поясня.

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 11:16 от eleksir

# 356
  • София

3. Знаете ли истинското значение на "черната" енергия? (т.е. това, че новите изследвания във физиката посочват тази енергия като нещо съществуващо във Вселената).

Ако се поинтересувате от реалното обяснение на тази енергия, бих могла да Ви поясня.

Всякакви опити за дискусия в тази посока са обречени на гибел.
Не се излагай, моля те, да говориш за физика. Mr. Green

Нищо не разбираш.
Само се заяждаш.
Ти си тъпа и зла. Mr. Green
И, сори, че не те "уважавам" и не ти говоря в множествено число, ама това е щото съм мега проста. Sign Exclamation

# 357
Магии има и действат само в живота на тези, които не знаят в кой бог вярват! Roza66 например беше писала в един друг форум, че Бог има различни имена и  дявол е едно от тях newsm78.
Така, че естествено ние които вярваме в Господ Бог Исус Христос сме (според тях  Grinning) много необразовани Joy
От магии във вашият живот може да ви спаси само Исус!

Ти да не си болна бе жена
newsm78
Това са пълни глупости.twins ..намери ми цитата къде съм писла 4е Дявола е Бог.  #Crazy
Срамота е....никога не съм писала или твърдяла подобно  не6то.Дявола е злото у хората...А Бог е доброто у хората ТОВА ВИНАГИ съм твърдяла....

Незнаех 4е има  4ак толкова изкукуригали тук Thinking

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 11:45 от roza66

# 358
  • София
Нищо не разбираш.
Само се заяждаш.
Ти си тъпа и зла. Mr. Green
И, сори, че не те "уважавам" и не ти говоря в множествено число, ама това е щото съм мега проста. Sign Exclamation

Тъпа съм. Защото не вярвам в "необясними" явления, незнайно как влияещи на "обясними" неща като това, че щерката изкара ангина, например. И как, аджеба, нещо толкова необяснимо би могло да се повлияе от една метла? Сиреч, да обобщим - има странни, лоши неща, които обаче се унищожават с метли и вода. Или като бръкнеш в тях и ги изядеш, например.

И много моля, на Вие. Хич да не съм чула друго обръщение. Mr. Green

# 359
  • София
Ужас
 Joy

Общи условия

Активация на акаунт