Магиите...

• 28 274
  • 482
  •   1
Отговори
# 420
  • София
И за Клонка още нещо-по повод диагностицирането,благодарение на температурата.
Има един човек,който диагностицира перфектно.Наистина перфектно.
Не само кой орган ами в голяма теепн какво точно.Хвана стафилокова инфекция,и пиелонефрит.Без грам да знае състоянието на организма предварително.Хвана щитовидна жлеза.Изчисли кръвна захар,кръвно налягане,хемоглобин.

Това на какво го отдаваш?

Относно лечението.Излекува бебче с бронхоплевмония без лекарства.А на следващия преглед лекаря се ошашка.
Наскоро имаше случай с бебе с менингит.Бебето са го отписали лекарите.За няколко сеанса,вярно доста често-бебето е напълно здраво.

Чак на мен самата ми се струва нереално-но факт! Peace

Разнищете и това Wink

# 421
  • В Сънландия
И аз искам да знам що за злобни хора са това - искащите, а що за хора са магьосниците?
Болни! Много болни душевно и духовно!

Peace

# 422
  • София
Исайкова - веднага ще обясня. Шансът раждането да е "тежко" е в общи линии много по-голям от това да е "леко". Т.е. мъките на раждането почти в 100% се характеризират като големи. Шансът лекарят да е с прошарена коса - огромен, предвид средната възраст на израждащите в болница лекари. За чувството, че детето ти ще е момче - фифти/фифти. Ако беше момиче, щеше да си кажеш - хм, пък аз имах чувството, че ще е момче и да подминеш. Но тъй като си познала, това остава в съзнанието ти.
За инфекцията - 50:50 да е под или над кръста.

# 423
  • София
Виж, нека не коментираме за деца, излекувани от менингит със сеанси. За пневмонията също. Моля те. Тук има хора, загубили децата си от тези болести и просто абсурдни твърдения за такова "излекуване".........
Нека си останем в имагинерното.

# 424

Joy  Хубава работа. Mr. Green.."детска радост бенгалски огън"....    baby_neutral Отговаряме на въпроси за които имаме инфо...не6то против newsm78   
Много ли4но приема6 не6тата ...Давай  по-леко, живота е кратък,нали WinkЛека     bouquet
не знам защо изобщо ти отговарям, не разбирам постингите ти и несвързаните ти коментари.  Понякога, ако няма какво да кажеш, е по-добре да замълчиш. И в другата тема ти го казаха, правиш впечатление на изключително неуравновесен човек; обиждаш навред и когато нещо не ти е по вкуса го обявяваш за просто и злобно. А, и жлъчно. Ако държиш, ще ти намеря цитатите.
За личното възприемане на нещата - не ги приемам лично, в голяма част от времето форумът за мен е място за разтоварване и забавление, не начин на живот. За три години регистрация имам сигурно 200 поста, което поне според мен не говори за много лично приемане на виртуалната реалност Peace Ти от друга страна се движиш с поне 10 на ден (при това на полумаймуница и неграмотно написани). Коментарът мисля е излишен. Моля, не си прави труда да ми отговаряш.
Извинения към авторката за офф-а.

# 425
  • В Сънландия
sylvi аз нямам спомен да съм писала, че магиите на свекърва ми са ме хващали?
Бихте ли ми цитирала къде съм го направила newsm78?АКо намерите мястото ще Ви отговоря на въпроса, но само ей така да си говорите, защото си нямате друга работа...
Май никъде до момента не съм писала, че някъква магия ме е хващала. newsm78
О да кришнарите са обявени за секта - не се притеснявайте, но за сметка на това по законите на държавата са една от религиите изповядвани на българска земя.
А Вие знаете ли въобще какво значи думата секта?Бихте ли описали?
естествено, че не сте! точно това е което няколко души се опитаха да ви посочат - откъде сте сигурна че свекърва ви изобщо ви прави магии newsm78 хем твърдите че тя със сигурност омагьосва детето ви, хем никога нищо не ви се е случило? С други думи, това е просто ваше убеждение, неподкрепена от никакви факти фикция Peace Как очаквате хората да ви възприемат сериозно?
от друга страна, сте вярваща християнка, но вярвате в магии, клоните и към Кришна съзнание....прочетете се пак и се помъчете да си представите как звучите отстрани. Така и коментарите на някой потребители ще ви станат ясни.
ето какво аз разбирам под секта - религиозна група отделена от официалната религия поради различия в доктрината, която изповядват. Обикновено се отличават с агресивност и нетърпимост към коя да е друга секта, официална религия или религиозна група. Думата е натоварена с негативизъм, в повечето случаи напълно оправдан. Съжалявам ако това описание не е точно, това е моето разбиране.
Бих искала да напомня отново, че още в първият си пост по темата поясних как се пазя от магиите на свекървата, и какво правя с преносителите на тези енергии.
Никъде не съм писала, че съм вярваща християнка, писах, че съм кръстена в християнската вяра, но това не е моят критерии да съм последователка, и симпатиите ми клонят към друга религия.
Определенитето Ви за секта не е правилно в никакъв случай."Секта" идва от латинската дума"Сектор" и означава "част от цялото".А определението Ви за секта напълно описва християнството като религия.Извинете ме, че съм толкова директна и моля преди да ми отговорите прочетете по долу описанието, което давам, и заради, което наричам християнстовото "секта" - според Вашето описание на думата обаче.
Извинете ме, направо копирам друго място, където съм писала
Не съм съгласна с Вас,че различните деноминации не са проява на сектантсво в Християнството.За пример искам да дам Англиканската църква,която също е част от Християнската религия - през 1534г. Хенри VIII не успява да получи от Папата развод с Екатерина Арагонска,прави Реформация и се обявява за глава на независимата от Рим англиканска църква(това са исторически източници,доказани от науката и неоспорими)и се развежда!,но кажете ли на англичанин,че религията,която изповядва е всъщност секта създадена за облагодетелстване на някого(секта в най-лошият според думите Ви смисъл),ще Ви заклейми по същият начин,по който Вие заклеймявате казаното от мен.А сега за последствията от англиканската църква - през 1553-1558 Мария I Тюдор възстановява католицизма и унищожава всички,които изповядват протестантството(унищожава - буквално избива)В периода 1558-1603 царува Елизабет I Тюдор, която възстановява отново протестантството и избива католиците(всичко това е лично облагодетелстване,доказано от исторически факти).
861г - нека поговорим малко и за българският народ,покръстване на българите,княз Борис,в силни политически пререкания,дали да приемем източното православие или католицизма.Християнството е наложено със сила и меч,като политическа мярка за обединение,а не защото народа е бил много увлечен от тази религия.Пак някой,за лични цели,и с лични мерки е наложил със сила волята си,за собственни цели,не по желание на хората.
През 12век. по българските земи се появяват богомилите,които са жестоко гонени от Християните.Богомилите са тези,които се опитват да следват истинното,първоначално Християнство,докато при българите и до днес има остатъци от езическите обреди(един от които аз знам е - след погребение,на следната сутрин се отива на гроба и върху него се палят вълна и жито,с цел да не вампиряса покойника,което според Християнската религия е невъзможно,ако покойният е опят).Та за богомилите(не случайно носят и това име),официалната църква по това време в България,казва че те са еретици и изгарят поп Богомил на клада - християни изгарят по езически друг християни,наричайки го по наш съвременен стил "сектант"(никъде в Библията не се споменава,че трябва да се изгарят "друговерци").Отново облагодетелствана е само църквата - няма разноверци и отново всички вярват само и единственно на официалната църква,независимо дали тя следва правилата и каноните или не!Аз лично смятам,че заради тези грехове извършени под влиянието интересите на определени личности,Бог ни е наказал с 5 века робство и мъки!

# 426
  • В Сънландия
Блъдиуайт - въпросът беше друг. При положение, че дрехите в случая носят "негативната енергия на магията" на твоята свекърва, значи тези дрехи все пак са заредени с тази енергия, независимо, че не са носени. Защо тогава ги даваш на други деца? Приехме, че енергията се прехвърля от човек на човек. Нали затова не си купуваш дрехи втора употреба?
Сега по-просто и ясно ли стана?
Ясно ми е за какво говорите и вече съм отговорила на такъв въпрос, по напред в дискусията(караницата).Просто четете Peace

# 427
Аз лично смятам,че заради тези грехове извършени под влиянието интересите на определени личности,Бог ни е наказал с 5 века робство и мъки![/b]

Извинете, че пак се намесвам,
ама това би го казала някоя
неграмотна бабичка от село
Долно Тутково, а не човек, който
е учил поне гимназия, живее
през 21 век и ползва компютър.
Жалко, че го вярваш.
Петте века не са били само мъки!

# 428
  • София
Относно лечението.Излекува бебче с бронхоплевмония без лекарства.А на следващия преглед лекаря се ошашка.
Наскоро имаше случай с бебе с менингит.Бебето са го отписали лекарите.За няколко сеанса,вярно доста често-бебето е напълно здраво.

Чак на мен самата ми се струва нереално-но факт! Peace

Разнищете и това Wink

НЕ!
Това ми е болна тема.Няма да я почна, че ще изгубя добрия тон.

Не вярвам в подобни "лечения".
Нещо повече - мисля ги за крайно опасни.
Ако някой е "отписан", както казваш - О.К. - да прави експерименти, но болни хора, които тръгват по врачове и после е късно...нагледала съм се.Такава гледка, като разядена от рак гърда, лекувана от екстрасенс, забранил лечение при лекари....не! не!.....таква мъка...не ми се говори.
Извинете.

# 429
  • В Сънландия
Liska наречете ме луда, но освен в магии, вярвам в кармата(закона за действие и последстиве грубо казно),
Цитат
Аз лично смятам,че заради тези грехове извършени под влиянието интересите на определени личности,Бог ни е наказал с 5 века робство и мъки
както и в случая съм писала, че това са си мои лични вярвания или предположения(наречете го както искате)

# 430
  • София
Блъдиуайт - въпросът беше друг. При положение, че дрехите в случая носят "негативната енергия на магията" на твоята свекърва, значи тези дрехи все пак са заредени с тази енергия, независимо, че не са носени. Защо тогава ги даваш на други деца? Приехме, че енергията се прехвърля от човек на човек. Нали затова не си купуваш дрехи втора употреба?
Сега по-просто и ясно ли стана?
Ясно ми е за какво говорите и вече съм отговорила на такъв въпрос, по напред в дискусията(караницата).Просто четете Peace

Не, няма отговор.
Аз не съм видяла такъв.
Аз формулирах въпроса си неколкократно, стигна се дотам, че и други да поясняват думите ми, белким получим отговор, но не би.

# 431
  • София
Liska наречете ме луда, но освен в магии, вярвам в кармата(закона за действие и последстиве грубо казно),
Това, което цитирате "грубо", е известен физически закон, който няма да цитирам.
Това не е "закона на кармата", моля.
Хайде, да не бъдат присвоявани доказани физични закони за разни хипотетични понятия.Ако ще се цитира закон - с името си да е.

Да не говорим за това, че даже и теорията за кармата не е това, което Вие й приписвате.

# 432
  • София
.Бих се радвала ако от физична гледна точка ми обясните за "черните магии".
предварително благодаря

От физична гледна точка "черни", бели и каквито и да било магии НЯМА.
Поне не са доказани на този етап от развитието на физиката.

Елексир, душо, енергията ми бе засмукана.За съжаление, спирам дискусията, защото излизам да взема детето от градина.Ти поддържай тезата, няма да се предаваме - знаеш ми въпросите, виждам, че вече даваш "разяснения" по тях, може и отговор да получиш, на мене думи не ми останаха, може на тебе да ти върже, обаче.

# 433
точно така, как се пазиш от магиите които ти ( уморих се от Вие, дано ме извиниш ) си си ВНУШИЛА че свекърва ти прави Peace Преносителите на енергиите пък ги раздаваш, ок. Клонка продължава да пита, и аз се присъединявам към нея: защо омагьосаните дрехи не вредят на другите според теб? Дали защото изобщо не са били омагьосвани? Или защото е направена "интелигентна магия" която разпознава точно твоето дете? Моля не приемай думите ми като заяждане, наистина искам да знам отговора.
за сектите - не съм казала че християнството не е секта, само че официално призната. Както и доста други религии предполагам. Употребих думата секта в особено негативния смисъл който носи в БГ и по света - за мен Кришна съзнание и Свидетелите на Йехова са еднакво опасни. Християнството засега - не. Те поне не зарибяват децата с наркотици, не отричат кръвопреливането, не крадат имотите на стари и безпомощни хора  и са малко от малко толерантни към друговерците.

# 434
  • София
O, Силви, питаме си ние, ама, отговорът, който аз получих беше, че жената, която "откривала" магията/много добра жена, начална учителка/, казала, че е магия само за нейното дете.
Ей това е.
После, ходи, та доказвай що е то магия и има ли тя почва у нас. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт