iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 138

• 1 844
  • 53
  •   1
Отговори
# 45
denis, моля да ми препоръчаш качествено детско рибно масло ,но да не е течно. Приемам и проверени предложения от съфорумки!

# 46
  • София

Brands of the Week
- до 20% намаление
валидни до  22 октомври - 20:00 ч. н. вр.

# 47
Здравей, Денис. Много благодаря за помощта и качествените предложения. Купих на детето ми пробиотик и мултивитамини. Ето тези:https://iherb.co/hAKBNvVr и Мултивитамини Alive!® за деца над 2 години, дъвчащи таблетки с вкус на портокал и горски плодове, 120 бр. Въпросът ми е, дали мога да си давам едновременно по 1 от двата вида. Детето ми е на 5 години и в описанието дават по 2 таблетки дневно. Притеснявам се да не предозирал витамин Д и в двете има. Но ако давам по 1 таблетка от двете дозите може да не са достатъчни...

# 48
  • София
Здравей, Денис. Много благодаря за помощта и качествените предложения. Купих на детето ми пробиотик и
Скрит текст:
мултивитамини. Ето тези:https://iherb.co/hAKBNvVr и Мултивитамини Alive!® за деца над 2 години, дъвчащи таблетки с вкус на портокал и горски плодове, 120 бр. Въпросът ми е, дали мога да си давам едновременно по 1 от двата вида. Детето ми е на 5 години и в описанието дават по 2 таблетки дневно. Притеснявам се да не предозирал витамин Д и в двете има. Но ако давам по 1 таблетка от двете дозите може да не са достатъчни...
Здравей! Hug
Това са двата продукта:
1. Garden of Life, Kids, Probiotics, Strawberry, 60 Gummies .... ако даваш по 1 - вит. Д е 400IU
2. Nature's Way, Alive!® Kids, Chewable Multivitamin, Ages 2+ ... и от това по 1 - вит. Д е 300IU
- няма да предозираш, ако даваш по 1 от вид.
При разболяване ( първите дни, при първите симптоми), при боледуване, както и за кратко след оздравяване, може да даваш и по 2 от вид, няма да предозираш ... защото самото боледуване, изчерпва значителна част запазите на повечето витамини и минерали.

iHerb® Код:  YUL919
- въвежда се след друг код

# 49
Здравейте, за първи път поръчвам от iherb. Препоръча ми го колежка. С тежък мъжки фактор сме, лоша морфология и малко количество, без предложено лечение за мъжа ми. Поръчах FertilAid. Прочетох за комбинации с други добавки.  Моля за съвет, какво още да добавя и има ли резултат при някой.

# 50
Поръчвате ли от сайта високи потенции мелатонин ( от порядъка на 20/60 мг). Чудя се дали ще има проблеми на митницата.

# 51
Моя код: OTR4541 .

Преди малко поръчах. Не си видях лимита на картата и се наложи да го оправя и после да актуализирам плащането пак. Няма да ми ги вземи 2х нали?

# 52
Как така двойно да ти вземе? Joy

Аз получавам и съобщение за всяка транзакция. Досега винаги сумата е била точно.

# 53
Здравейте, за първи път поръчвам от iherb. Препоръча ми го колежка. С тежък мъжки фактор сме, лоша морфология и малко количество, без предложено лечение за мъжа ми. Поръчах FertilAid. Прочетох за комбинации с други добавки.  Моля за съвет, какво още да добавя и има ли резултат при някой.

Здравейте. Масово не се препоръчват добавки за мъжа. Не знам защо. Да, мъжки фактор няма как да се изчисти. Но в резултатите от спермограмата за 3 месеца прием на добавки при моя мъж имаше значителна разлика.

Аз му давах: Трибулус(бабини зъби), мака, гроздови семки, цинк, CoQ10, селен и разбира се В12 и Д3 които не са свързани със стерилитета но според мен са задължителни).

Общи условия

Активация на акаунт