Мама пие вино и кафета, ЯНУАРЧЕТАТА на диета!!!

• 12 433
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Абе мацки кво Ша праИм, много духа нещо?  smile3516
Ним аз капвам физиологичен разтвор, чакам да поомекне и ако е спокоен леко бъркам с дебелите клечки за уши или той самия киха и сопола го хващам.#Silly  Иначе взех та си купих аспиратор, ама що с него нищо не мога да извадя.  smile3506

# 211
  • Варна
 Проблемът със сополките е същия и при нас. Тоя аспиратор е пълна измислица - и аз най- често ползвам от бебешките клечки за уши, ама и това не е много успешен метод. А и умирам от страх, че както си върти главата, може да я нараня с тая клечка

# 212
  • София
оф, нещо ме мързи да ходя далеч, а и ако духа - съвсем се отказвам.... ще го изведа по-късно и по-близо тогава. писна ми да ме брули, **********....

# 213
  • Willebroek, Belgium
Аз съм много доволна от Аспиратора Peace
от на4алото само с него вадя сополките Grinning

# 214
Ох,времето е гьотере дъховно тук  #Cussing out А вчера пък ми казаха,че ще играем с пиле и торта в събота,а до последно нямаше  newsm78 Аз много обичам да играя,но мъжо....хич не сака.  Mr. Green Сега му пера ризата и бельото,че знам ли дали утре ще имам врреме,а в събота от 10:30ч. съм на фризьор и после ще чакам у нас гримьорката и ... айде в ритуалната зала...  bouquet

# 215
И аз отпадам за днес

# 216
  • София
Абе къде ми се дяна аватара #Cussing out???

Тук си е. Спи.  Mr. Green Hug
Ivonski ти къкво праиш в 4 сутринта у форума newsm78.Или си имала среднощни романтични приключения??? Embarassed Embarassed Embarassed

# 217
Аз сополите ги третирам с помпата, вече се специализирах. Запушвам едната ноздра и работя върху другата, така има значителен ефект. Не съм си го измислила, прочетох го, ама вие може и да го знаете.

Тука е хубаво времето, поне засега. Дано така остане, че ще ходим на консултация днес и ще ни боцкат  Confused

# 218
  • София
Ivonski ти къкво праиш в 4 сутринта у форума newsm78.Или си имала среднощни романтични приключения??? Embarassed Embarassed Embarassed

Кърмя и наглеждам аватарът ти - да не е отворил очички! Mr. Green

# 219
  • София
Симона няколко пъти се закашля (което естествено може и да е от борбата със сополите) и в купом със сънливостта взе да ме тревожи. Няма температура (тоест има 37, ама това според моето педи не е притеснително), гука, смее се и яде, спокойна е. Та звъннах на педито да я питам какво да правя, тя каза за момента само да пръскам в носа физ. разтвор и да я наблюдавам.

Ама то като седиш така и наблюдаваш и се чудиш има ли му нещо на малкото слънце, всичко ти изглежда притеснително.  Confused Уф, дано само моята параноя да е голяма.

# 220
  • София/Варна
_Ним_, При нас това бяха прзнаци на активизиране на стафилококите. В момента изчакваме периода след лечението и тия дни ще пускаме нова микробиология.

# 221
  • София
Вижте това  Simple Smile

# 222
# 223
  • София; Дружбето
Разби ме, особено за номер 6 - мухахаха

# 224
  Barbi,то точно това е,че тези петна,които има бебето по лицето не изглеждат,като обикновена суха кожа,а доста по-различно...
   Нищо....дано не е проблем ,наистина, и педиатърката е права!

Общи условия

Активация на акаунт