Pandora - Тема 12

• 7 807
  • 137
  •   1
Отговори
# 105
  • BG-DE
Чакам с нетърпение отзив и евентуално снимка. Благодаря предварително 💐

# 106
  • Down south
Сутринта, след като прочетох поста ти, взех да разгледам какво имам и да, ти се оказваш права.
По-новите ми гривни (три) имат този печат. Даже е различно поставен?

И за сравнение една до друга
Двете зад златната са на 6-7 години, а тази най-отпред е от тези с новия печат.

Аз гривни не пазя и не свалям, само за почистване и смяна на комбинациите. Дори често ги чистя, без да ги свалям (waterpik и специфична глава на електрическа четка за зъби)

Може и да греша, но все пак, мисля че лошите отзиви са базирани на нереални очаквания и най-вече от липса на адекватно почистване.

Дано съм полезна на някоя от вас.

ПП По повод сигурността на закопчалките, на предната страница има линк към един модел.
Много ми хареса, когато излезе, носих гривната много време, докато не се откопча и падна. Не знам, как се случи, но е факт.
Когато нещо ми се откопчае, свалям и повече не слагам.
Сутринта исках да видя, какъв печат има, но така се е "закопчала" че няма откопчаване

Ако можех да я закопчая по този начин на ръката си, въобще не бих се тревожила, че може да се откопчае  Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 01:59 от Daylily

# 107
  • Пловдив
Тези са от новите шайн също. Носени без сваляне може би от началото на тази година (откак са купени, за по-точно трябва да видя). На втората снимка не знам дали личи, че сърцето е бяло. Всички пострадаха веднъж в басейн със сероводородна водя (Сапарева баня), шайнът се оправи с паста за зъби, среброто - със сода и алуминиево фолио, но май няма вече същия блясък.

16 см са на китка 14,5, понеже някой по-горе питаше за размера. За повече талисмани ще трябва 17.
Скрит текст:

# 108
  • BG-DE
И на двете ви гривните изглеждат прекрасно, особено като се има предвид, че ги носите много и без голямо пазене 😍 Направо не мога да си представя на какво са подлагали своите онези германки за да се изтрият така 🤔

# 109
  • Down south
По повод гривната със сърцето закопчалка, от кои е?

И при мен някои от топчетата са се поизтрили, но го намирам за нормално, имайки предвид, че се допират до кожата

Това е Коледната ми комбинация.
Покажете вашите Blush

# 110
Здравейте,
понеже ще поръчвам бижу за подарък, все пак да попитам:

В България единствено
https://silvercourt.bg/
https://pandorabulgaria.net/

ли предлагат качествени и  оригинални бижута Pandora??

Благодаря Blush

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 11:14 от benita_a

# 111
# 112
Как се ползват Пандора-точките? Имам получен имейл с почти 500 точки за декември, как мога да ги ползвам/събирам?

# 113
  • BG-DE
Всеки 40 точки са равни на 1€ и може да ги използваш когато плащаш, важат за всичко и за намалени артикули. Когато оформяш поръчката си преди сумата за плащане имаш меню My Pandora от него добавяш точките и сумата ти за плащане се намалява, в твоя случай 500 точки ще намалят с 12.50.

# 114
А тези точки от декември само през декември ли мога да ги използвам, т.е. ако не ги използвам днес ще ги загубя ли?

# 115
  • BG-DE
Точките се събират с всяка покупка и важат 1 година т.е. ако на 31.12. миналата година си купила нещо за 80 € то утре тези две точки ще ги загубиш но останалите ще си седят.

# 116
Благодаря Menerva!

# 117
  • Down south
Няма новини в темата и то от дни?

# 118
От утре на SiLVER COURT започва намаление на избрани артикули до 08.02. или до изчерпване на количествата. А на Theartofpandora са качили предстоящата колекция за Св. Валентин.

# 119
А кога е зимната разпродажба?

Общи условия

Активация на акаунт