Анатомията на Грей - Тема №27

• 1 984
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Благодаря Heart
Приключих със сесията и имам 4 месеца свободни, та започнах отначало.
Любимите ми сцени започват още от 1 епизод - стълбите, където Мередит и Дерек разговарят:
- Не ме гледай така!
- Как?
- Все едно съм гола!
Естествено финалът на сезона с появата на Адисън Heart
Появата на Марк и крошето, което отнесе също ми е много любим момент, както и този, в който излиза от банята на Адисън, тъкмо когато Дерек ѝ прощава Joy
По-късно ще гледам и серията с Лекси и Марк, където тя го моли, да я научи Heart
...
Толкова любими моменти имам и толкова спомени излизат в съзнанието ми... Та аз пораснах с Анатомията Heart

# 31
Благодаря Heart
Приключих със сесията и имам 4 месеца свободни, та започнах отначало.
Любимите ми сцени започват още от 1 епизод - стълбите, където Мередит и Дерек разговарят:
- Не ме гледай така!
- Как?
- Все едно съм гола!
Естествено финалът на сезона с появата на Адисън Heart
Появата на Марк и крошето, което отнесе също ми е много любим момент, както и този, в който излиза от банята на Адисън, тъкмо когато Дерек ѝ прощава Joy
По-късно ще гледам и серията с Лекси и Марк, където тя го моли, да я научи Heart
...
Толкова любими моменти имам и толкова спомени излизат в съзнанието ми... Та аз пораснах с Анатомията Heart
"Дай целувка на мама, Джаксън. Тя ти купи болница" Simple Smile

# 32
Ай, ай как се надявам този път да не спрат излъчването на сезоните по Стар Лайф. Предишният път спряха на 6 сезон някъде.... :@

# 33
Съмнявам се. Преди го спираха на 5ти сезон. Последните 2 или 3 пъти на 6. И мен много ме е яд. Харесвам всичко до 8 сезон. Поне до там да го излъчат.

Общи условия

Активация на акаунт