Родители, дали болните си деца за отглеждане

• 110 939
  • 1 184
  •   2
Отговори
# 225
Здравейте ,съжалявам за това ,което ви се случва,вие знаете моето виждане ,но въпреки това............Имате подкрепата ми PeaceДечицата ви са прекрасни малки слънчица Hug
Мейз защо не погледнеш това,имам връзката,мога да ти съдействам,просто да изпратим запитване newsm78Какво ще кажеш?
http://www.msb-concern.com/uniklinik-freiburg/neirologic-center/

Детская нейрохирургия

Лечение врожденных аномалий (краниостеноз, кисты паутинной оболочки мозга), нарушений развития нервной системы (Spina bifida, Meningocele, Lipocele, Arnold-Chriari Malformation, Dyndy-Walker Malformation, Hydrocephalus), а также опухолей головного мозга.

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 22:34 от Viki i mama

# 226
Мила ми Viki i mama,  не знам как да го кога по добре! дори и да се оперира няма да доведе до по добър край! Братът на бащами работи с Доктор Чирков, а братът на майка ми е доктор кум червен кръст. Нима мислите че не сме опитали всякаква възможност?
Сега ме боли повече от ся кога, днес се роди  втора моя племенница, на братовчедка ми малко момиче, 3050 тежи и е 47см, Добре са за сега!
а моето бебе  не е до мен, не ми се иска да се оплаквам за да ми кажеш Viki i mama  че само се търся помощ!  Радвам се за бебето и за всички бебета, ама една сестра ми каза че ако не сме я оставили в дома е щяла да си отиде още на 2рия месец, а вече е на 4!
Да се обвинявам ли че вярата ми я няма и че Вяра  не е с мен , или че с 100лв мога да и се радвам за няколко часа?
Днес ми е един кошмар
опитвам се да звъня в дома да разбера как е бебка ама се са заети линиите
Днес ми е и последния ден на работа  а не мога да намеря сила да спра да плача
за малко да скоча от прозореца, ама сме на 1ви етаж

# 227
ОК ,приключвам Peace
Просто предложих,защото на мен лично ми казваха видни академици и професори в БГ,че ако оперирам дъщеря си няма смисъл.Аз обаче до сега ,се преборих и преди две седмици беше направена 4 та тежка операция и повярвай ми,онези величия НЕ БЯХА ПРАВИ!!!!!!!
Но ............както кажеш,ти решаваш Peace

# 228
Днес ми е един кошмар
опитвам се да звъня в дома да разбера как е бебка ама се са заети линиите
Днес ми е и последния ден на работа  а не мога да намеря сила да спра да плача
за малко да скоча от прозореца, ама сме на 1ви етаж

Няма смисъл и от 10 етаж ... просто ще се обезсмисли твоя живот! А зная, че след време можеш да се радваш на здраво бебенце и ти го желая от сърце! Може в това бебенце да се прероди душичката на Вяра! Заслужава си! Зная, не веднага, но един ден...
Когато успееш да се свържеш по телефона пиши как е малката принцеса!
Прегръщам те!

# 229
Вяра е добре за сега, на амтибиотици е! Не се очаква подобрение!

# 230
Отдавна се каня да пиша а все не ми достигат думи. Бих желала да кажа на всички, че познавам Ела 79 и мога да кажа, че е един прекрасен човек и прекрасна майка. Много се радвам за теб, че си си намерила работа дано да си сред разбран колектив и разбрани шефове. Анди е прекрасен както и малката Вяра. Те са страхотни ангелчета за които се моля всеки ден. На Ела ще кажа само кураж и дано господ ви дари и двете със още страхотни дечица. Съжалявам, че пиша много разбъркано ама ето че пак не си събирам мислите. Вие сте страхотни родители и аз винаги ще ви подкрепям.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 231
Здравейте!
ЦЕЛУВКИ И ПРЕГРЪДКИ ЗА МАЛКАТА ВЯРА,ДАО ТЯ Е ВЪЗМОЖНО НАЙ-ДОБРЕ

Публикувана от: meyz
Вмъкни Цитат
Мила ми Viki i mama,  не знам как да го кога по добре! дори и да се оперира няма да доведе до по добър край! Братът на бащами работи с Доктор Чирков, а братът на майка ми е доктор кум червен кръст. Нима мислите че не сме опитали всякаква възможност?
Сега ме боли повече от ся кога, днес се роди  втора моя племенница, на братовчедка ми малко момиче, 3050 тежи и е 47см, Добре са за сега!
а моето бебе  не е до мен, не ми се иска да се оплаквам за да ми кажеш Viki i mama  че само се търся помощ!  Радвам се за бебето и за всички бебета, ама една сестра ми каза че ако не сме я оставили в дома е щяла да си отиде още на 2рия месец, а вече е на 4!

Мейз Подкрепям те за казаното ! И аз обикалях и търсех и обикалям и търся помощ за момченцето ми,но как да се почувствам когато светило ми каже че една от малформациите на детето ми се случва едно на милион,а две такива едновременно не съществвали нито в дебелите книги нито в световната практика,и случая бил безнадежден.....как после няма дори просто в съзнанието си да ппомисля от кой по висок етаж да скоча.....да имам и друго дете близначе,което живот и здраве и дано е доБре и то е с мен в момента,но едното дете не компенсира другото..
Вчера се запознах с Ела79,невероятно момиче,и макар да казва че не е силна напротив тя е точно такава!Страшно е това което се случва ,но страха не означава слабост(поне според мен)когато не изпитваш страх,означава че не оценяваш това което имаш и това че можеш да го загубиш.
ЦЕЛУВКИ И ПРЕГРЪДКИ ОТ НАС ЗА ВСИЧКИ ВАС МОМИЧЕТА newsm51 smile3525 Two Hearts Two Hearts

# 232
Какви са тия хвалби по мой адрес Joy Ценя много вашето приятелство и мисля,че сте страхотни.Само това мога да кажа в този момент

# 233
Милички, днес ми е пурвия ден като безработна!
ходих да си подавам документите в бюрото по труда и пак се зблусквам с буграрската простотия, Понеже София е голямо село, от единия край та на другия, Добре че има 3 месеца срок та ще го хвана! Само да дойде утрешния ден и пак ше има снимки на Ваяра!
А  момичето на братовчедка ми се казва Никол и е вече на 2 дни 

# 234
Мейз,да нацелуваш,малката кукла от моите принцеса и кавалер. smile3525 newsm51 и не оръщай внимание на хорската простотия,нали знаеш в България всичко става трудно и бавно....Нека Никол е жива и здрава

# 235
Чакаме снимките с нетърпение.Радвам се вече не си на работа.Надявам се да си починеш и да имаш възможност по-често да ни радваш със снимки на малката госпожица.

# 236
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146443
Вярата ми си отива!
Вече е само на антибиотик и ако не са обезболяващите......
Очите са и се вдлъбнали някак се едно нещо я е изпило, няма сила даже да заплаче!
Докторите ме питаха  мислили ли сме след това какво! Къде ще е! Какво ще правим с ИЗГУБЕНАТА ВЯРА

# 237
# 238
# 239
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Дано не страда много малката душа...Моля се за нея. Теб те прегръщам. Ти винаги ще имаш Вяра.

Общи условия

Активация на акаунт