Родители, дали болните си деца за отглеждане

• 110 923
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 810
Честит празник Ела! Желая ти Анди да расте здрав и много щастлив!

# 811
много сте хубави newsm10

# 812
  • Варна
Ели, Чесит Празник и тук! newsm59 newsm38
Надявам се, че си ми получила съобщението!
Скоро да се похвалиш, че Анди ще става батко!

# 813
Честит Първи Рожден Ден,Анди.
Ели,да ви е жив и здрав.Дано се случи едно малко чудо
и Анди да започне да се подобрява.
  Praynig   bouquet

# 814
Честит Първи Рожден Ден, скъпи Анди!

Здраве и много, много любов!

(смятам,че добрите новини предстоят и в тази връзка не е ли време за нова тема,че тази е нараснала???)

# 815
Малки мисли!
Когато съм сама на рождения си ден и мисля колко трябва да ми е весело и колко сме се забавлявали "едно време" с "приятели", се запитвам защо сега когато имаме нужда от приятели никой не се сети за нас! Никой не се обади да ни честити празника и да ни зарадва с малка дума или просто ей така!
Мога да кажа че нямам право да мисля по този начин! Та нали толкова много хора ме поздравиха, хора от тук където съм всеки ден и пиша и споделям! Да така е!
И все пак , чувстваме се сами когато сме забравени от хора с които сме общували на друго ниво, хора с които сме прекарвали делници и празници през годините, хора като така наречените наши приятели!
Когато започна да броя:
1: до 27 години всеки ден на10.10 е имало купон с поне 20 човека приятели,
2:на 14.10 2006 200 човека сватба!,
и да не продължавам.....
а на края,  Форумите с които ум всеки ден и с които споделям са до мен!

п.с. Това ми  мислене е провокирано от думи на моята приятелка Ели когато е била забравена от нейните "приятели"когато е имала нужда от тях!
Аз вече съм свикнала ама защо трябва и другите да свикват?

# 816
  • София, "Младост 3"
МИла Злати, сигурно твоите приятели не знаят как да постъпят... може би им се вижда нелогично толкова скоро след загубата ти да вдигат купон... аз бих се обадила и бих ги поканила ако искам да са при мен и бих споделила направо какво ме притеснява....

# 817
И все пак , чувстваме се сами когато сме забравени от хора с които сме общували на друго ниво, хора с които сме прекарвали делници и празници през годините, хора като така наречените наши приятели!

Ако това те успокоява...Моите наблюдения са вече,че всички хора са забравени от всички....Преди време и ние вдигахме купони и пр. Сега са оредяли много редиците...Но смятам,че това е всеобща болест,а не до конкретното семейство или човек. Просто хората вече са по-дистанцирани, по-хладни и пр.Не е само до вас! Peace

# 818
catnadeen  и Мама Цоцоланка , и двете сте прави! На мен вече не ми прави впечатление ама искам да успокоя тези които им е тъжно! Не споменавам имена а просто да поделя че и на нас както и на вас и както на всички ни е  едно и също! Само за това !
 А Сега отивам да правя палачинки! Някои иска ли?

# 819
Ако трябва да бъда честна и да си призная,във всеки един случай в който съм се чуствала така изоставена от приятел се оказа,че не съм била права.Вие бяхте прави като ми казахте,че те незнаят как да постъпят в един такъв момент.С някои от тях се видяхме.Чакали аз да звънна,аз пък чаках тях.Така лесно е да се разминеш с някого,да загубиш приятел просто така..Така че мила Мейз,обади им се.Кажи им че имаш нужда от тях.Ако те са ти истински приятели ще се отзоват.Ако не-не си заслужава да се измъчваш заради тях.

# 820
Ако трябва да бъда честна и да си призная,във всеки един случай в който съм се чуствала така изоставена от приятел се оказа,че не съм била права.Вие бяхте прави като ми казахте,че те незнаят как да постъпят в един такъв момент.С някои от тях се видяхме.Чакали аз да звънна,аз пък чаках тях.Така лесно е да се разминеш с някого,да загубиш приятел просто така..Така че мила Мейз,обади им се.Кажи им че имаш нужда от тях.Ако те са ти истински приятели ще се отзоват.Ако не-не си заслужава да се измъчваш заради тях.

миличка, р4адвам се че мислиш така!  Постигнахцелта си:)

# 821
И аз съм имала такива моменти, мислех си че ме одбягват но не е било така,просто не са искали да ме притесняват,да но аз имах нужда от тях.А пък отдруга гледна точка неискам да ги занимавам с моите проблеми.

# 822
Честит Рожден Ден на Анди  newsm59  bigdance2 newsm59

Да е жив и здрав малкия сладур и много много радост и усмивки да носи на мама и тати  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

# 823
Ехо къдесте всички какво правите сега неможем да излизаме че е лошо времето но да се надяваме че ште се оправи и пак ште сме навън. 1stroller family 1swing

# 824
Ами навън сме днес си беше направо супер за навън...
 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт