Симптопи за бременност, а отрицателен тест

• 442
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте!
Пиех противозачатъчни до 31.08 и след това на 5.09 ми дойде редовния цикъл. По календар трябваше да настъпи овулация около 18.09, но си направих няколко теста в този период и бяха отрицателни. Започнахме с приятела ми да правим опити за бебче. Около 26.09 имах болки в яйчниците и гадене, правих тест и беше отрицателен. На 02.10 трябваше да настъпи менструация, но до този момент липсва (12.10) вече 10 дни. Продължава да ми се гади, постоянно да ми се спи, имам лека срязваща болка понякога в яйчниците, бяло течение и болки в кръстта. Правих си три теста и трите са отрицателни. Кръвен не съм правила. Възможно ли е да са признаци на бременност или ефект от спирането на контрацептивите.
П.С. Пиех 2 години противозачатъчни Линдинет, защото имах нисък Прогестерон

# 1
Според мен е ефект от спирането на противозачатъчните, особено щом сте правила три теста и са негативни.
Може да си пуснете кръвни изследвания за всеки случай.

# 2
  • София
След спиране на ОК, МЦ се нормализира за, средно 3 месеца - т.е. може да са 2, но може да са и 4-5.
Възможно е, да има ЗФ, киста... което често се случва, след спиране на ОК.
Добре да се направи преглед с УЗ... и ако има ЗФ, киста да се назначи терапия, защото те пречат на следващите МЦ, може да потискат/да пречат на О., а ако няма О., няма как да стане зачеване.
Възможно е също, МЦ да е ановулаторен, както и да бъде по-дълъг от нормалното, поради по-късна О., напр.?!

# 3
  • София
Спиране на лекарствата, киста, възпаление и т.н. Много неща могат да са причина.
Може и по-късно да е била овулацията, а може и сега да е.
Може да е и хормонален дисбаланс.
При повече от 7 дни закъснение е добре да идеш на лекар, вместо да гадаем.

# 4
Благодаря Ви

# 5
Здравейте!
Пиех противозачатъчни до 31.08 и след това на 5.09 ми дойде редовния цикъл. По календар трябваше да настъпи овулация около 18.09, но си направих няколко теста в този период и бяха отрицателни. Започнахме с приятела ми да правим опити за бебче. Около 26.09 имах болки в яйчниците и гадене, правих тест и беше отрицателен. На 02.10 трябваше да настъпи менструация, но до този момент липсва (12.10) вече 10 дни. Продължава да ми се гади, постоянно да ми се спи, имам лека срязваща болка понякога в яйчниците, бяло течение и болки в кръстта. Правих си три теста и трите са отрицателни. Кръвен не съм правила. Възможно ли е да са признаци на бременност или ефект от спирането на контрацептивите.
П.С. Пиех 2 години противозачатъчни Линдинет, защото имах нисък Прогестерон
Ми аз като ползвам изкуствен прогестерон, ми идва навреме.
А ми се е случвало преди това да не ползвам и да ми е закъсняло цели 14 дена.
Изпитах много мъки преди да ида на лекар, но след лекарството ми идва навреме. Прогестеронът е много важен за мен, не стига, че влияе на закъснението, при недостиг имам големи болки, повече кръв.

# 6

Моля ви дайте мнение положителни ли са? Излязоха 2 слаби черти на 3мин и после станаха така

# 7
  • София
Виждат се - положителен е, но по-добре пусни ЧХГ и Прогестерон - така ще се разбере 100% дали има бременност и дали ще се развие.
Може да направиш и един с първа, сутрешна урина ... тогава ЧХГ е повече в урината.

Общи условия

Активация на акаунт