"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 17 537
  • 647
  •   1
Отговори
# 540

Виждате ли нещо? 3 дни закъснение

# 541

Аз виждам💜, но ти досега изследвания правила ли си, да си по-сигурна дали нивата са нормални.
Ти си мислиш, че е закъснение, може да не е, само лекарите могат да кажат.

# 542

Аз виждам💜, но ти досега изследвания правила ли си, да си по-сигурна дали нивата са нормални.
утре смятам да ходя за кръвен днес нищо не работи

# 543

утре смятам да ходя за кръвен днес нищо не работи
Стискам палци ☺️

# 544
За много години дами, дай боже ++++ на всички ви ☺️🍀
Абе тия тестове нещо взеха май по недействащи да ги правят, дали за да си купуваме повече или да бягаме към кръвните, все за парички става дума 😂😂😂
Моите все са с видими черти само от мен, нямам търпение вече да си отида на 6 ти на преглед.

# 545

4 теста правя различни всички с втора бледа черта какъв е шанса всички да са изпарителни 🫤

# 546
Имате ли закъснение? Много са бледи, почти не се виждат. Но, щом 4 теста имате с втора черта, едва ли и 4-те лъжат. Според мен има бременност. Направете и кръвен да потвърдите и да проследите след това, как се развива.

# 547
Имате ли закъснение? Много са бледи, почти не се виждат. Но, щом 4 теста имате с втора черта, едва ли и 4-те лъжат. Според мен има бременност. Направете и кръвен да потвърдите и да проследите след това, как се развива.
Въпроса е че не знам колко е понеже съм с нередовен и 4 имат бледа черта последния на престо чертата е розова

# 548
Ако успеете да намерите работеща лаборатория утре, направете кръвен тест, за да видите, сигурно сте хванали още в началото. Успех!

# 549
Ако успеете да намерите работеща лаборатория утре, направете кръвен тест, за да видите, сигурно сте хванали още в началото. Успех!
В началото се виждат едвам но излизат в указаното време след това стават по видими и розови

# 550
Нека новата година да дойде с добри новини, според мен е бременност.

# 551
Момичета пиша за малко подкрепа.

Този тест е от понеделник вечерта.Обаче получавам кафеникави зацапвания.
На преглед съм другата седмица.
Не знам това зацапване дали е колебание на организма дали да задържи или не.Някоя минала през това

# 552
Кафявото зацапване е чистене на стара кръв. Изследвайте прогестерона и ЧХГ, може да имате нисък прогестерон и да се налага да добавите. В такъв случай веднага на лекар, за да ви изпише необходимото.

# 553
Здравейте! Теста е направен 11 дни след овулация. Според вас положителен ли е?

# 554
Здравейте! Теста е направен 11 дни след овулация. Според вас положителен ли е?
Мисля ,че е положителен и моите са такива вземи си шуър чек

Общи условия

Активация на акаунт