"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 3 810
  • 118
  •   1
Отговори
# 60
Моля всички жени да отидат на лекар, ако всеки месец имат закъснение повече от 7 дена, вместо да гадаят.
Има толкова неща, които не знаем. Толкова съжалявам, че не ходих навреме.

# 61
Здравейте ако може някой да каже дали е имал такава ситуация менструацията ми трябваше да ми дойде на 27.10.25 имах съмнения че съм бременна взех си ранен тест и ми показа две чертички имах чуствителни гърди един два пъти имах гадене и повръщах но вчера на 25.10.25 ми дойде и сега се чудя дали това е цикъла ми или спонтанен аборт или да ли е възможно да е цветна бременност🤔🤔🤔

# 62
  • На изток от Ада
Няма цветна бременност.
Възможно е кървене по време на бременност.
Направи кръвен.

# 63
  • София
Може да си хванала биохимична. Чак кръвен няма смисъл. Само ще си дадеш парите.

# 64
  • На изток от Ада
То и прогестерон може.
Може и да покажеш теста .
Аз имах биохимична май , но ми закъсня мц .

# 65
Здравейте ако може някой да каже дали е имал такава ситуация менструацията ми трябваше да ми дойде на 27.10.25 имах съмнения че съм бременна взех си ранен тест и ми показа две чертички имах чуствителни гърди един два пъти имах гадене и повръщах но вчера на 25.10.25 ми дойде и сега се чудя дали това е цикъла ми или спонтанен аборт или да ли е възможно да е цветна бременност🤔🤔🤔
Тия тестове не знам какво показват понякога,  2 пъти имах позитивни, след това имах цикъл.
По принцип на тази очаквана дата, според мен е само цикъл.
Повръщанията съм чувала, че могат да се появят по всяко време, не е казано, че всяка бременна повръща. Мама изобщо не е повърнала.

Миналата година и аз повърнах, 15 дена ми закъсня, теста позитивен, но после имах цикъл, казах на лекарката,че изгубих детето, тя пък каза, че е нямало никаква бременност, някои тестове не са отчитали правилно, най-сигурно ми препоръча уринен тест.
Обаче сега не ми закъснява, затова не си правя тестове, идва си както очаквам.
Ранен тест не правя, не съм готова психически да науча, че не съм бременна, по-рано от очакваната МЦ дата.

# 66
Първа снимка на 22.10 вечерта
Втора снимка днес 23.10 вечерта
Какво мислите? Само два теста си направих, понеже толкова имах.

Здравейте! През Септември минах през Биохимична бременност и този месец АГ ми препоръча същите тестове за Овулация за да я следя дали ще се появи.Когато втората черта е еднаква с контролната или по-тъмна означава ,че овулация ще настъпи от 24 до 48 часа

# 67
Здравейте,момичета. Имам следния казус : ПРМ 03.10, продължителност 28 дни. Този месец овулацията ми беше на 15.10 според мен късно вечерта. Следя с  базална температура, отделно имам  болки по време на О,които след фоликулометрия са доказани,че при мен съвпадат с деня на овулацията . На 25.10 получих розово зацапване ,което е много малко, но продължава и до днес сутринта. Очаквам менструация на 30-31.10, температурата не пада, така че не смятам,че ми идва по-рано, отделно при мен идва и със страшни болки. Днес направих тест с чувствителност 25, но е твърдо отрицателен . Според вас да се надявам ли на нещо или да го приема ,че това зацапване си е предвестник на М/аномалия/ спад на прогестерона, знам ли и аз какво може да е. Благодаря на отзовалите се !

# 68
  • На изток от Ада
Изчакай .. Или тест с чувствителност 10 .

# 69
Здравейте! С приятелят ми не се пазим от август. Контактите ни са редовни, всеки ден. Последна менструация 9-13ти октомври. Правих 2 теста за овулация (първа снимка на 22 окт. вечер) (втора снимка 23 окт. вечер) и не съм правила повече тестове за овулация. На 22ри имах леки бодежи в яйчниците, както и белтъкоподобно течение. Цикъла ми винаги е точен, следваща менструация се пада на 5 ноември. Възможно ли е да се е случило чудото?

# 70
Здравейте имам закаснение трябваше да ми доиде на 8 октомври а последния ми цикъл беше на 8 септември а ние с мъжа ми запознах ме от 20 септември да правим опити за бебе и днес отидох на лекар и ми каза че вижда нещо но не сигорен и ми каза да отида пак след 10 дена дали още е рано не знам да се радвам ли не знам дайте съвет Благодаря!предварително

# 71
  • На изток от Ада
Емилия хубаво е контакти през ден.
Възможно е да е станало но е рано да се каже .

# 72
Всеки ден е по-добре от през ден

# 73
  • На изток от Ада
Зависи от материала.  Но аз знам през ден.  Е около о всеки ден . В деня на о , предният и следващия .

# 74
Това е остаряло виждане. Вече се знае, че колкото по-често, толкова по-добре. Разликата с през ден е малка, може би 2-3% по-вероятно, ако е всеки ден вместо през ден. Ако на двойката и идва в повече, през ден е добре. Но ако си искат всеки ден, няма нужда да се ограничават

Общи условия

Активация на акаунт