"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 17 351
  • 643
  •   1
Отговори
# 45
  • На изток от Ада
Има шанс . Но може и да няма бебе. Инпти мен ецтака редовен мц . Но при почистване на опити закъснява.
Възмо е да имаш и симптоми без бременност.  Както и бременност без симптоми.
Поетори теста с чурва урина.  Няма нужда да чакаш 5 дни.

# 46
Има шанс, но няма нужда да чакате 5 дни

# 47
Здравейте , имам въпросче…пред последните 7-8 месеца цикъла ми е точно на датата , нито ден забава. Последните 2 месеца не се пазим с мъжът ми и по съвет от генеколожката го правим на всеки 2 дни.   Вече съм на 4 дни забава , нямам никакви симптоми да ми идва , но за сметка на това имам киселини , ходя по малка нужда до тоалетната на всеки 5 минути 😅 попринцип ям много малко , но от няколко дни буквално ям денонощно 😅😅 на 1 ден от закъснението направих тест , но беше отрицател. Мисля да изчакам поне още 5 дни и отново да правя тест. Според вас има ли шанс за бебче ? ☺☺
След като спряхме да се пазим с моя при мен закъсня 14 дена,  но нямаше бременност имала съм хормонален дисбаланс.

# 48
При мен излезе категорична втора черта на трети ден от закъснението. Все още съм в шок, но някак си имах вътрешното усещане, че е това. Без абсолютно никакви признаци освен закъснението.

# 49
Тестовете на Lady даже отчитат преди закъснение. Точни са!

# 50
При мен излезе категорична втора черта на трети ден от закъснението. Все още съм в шок, но някак си имах вътрешното усещане, че е това. Без абсолютно никакви признаци освен закъснението.
Честитоо👶👶👶

# 51
Честитоо👶👶👶
Много благодаря, за сега още не мога да го асимилирам. :д

# 52
Здравейте да ли са положителни направени са днес

# 53
Да, честито 😊

# 54
Здавейте дами сутрешен тест положителен ли е

# 55
  • София
Защо продължавате да тествате? Бременна сте! След 10ина дни закъснение, отидете на лекар. Успех!

# 56
Здравейте, записах си час при лекар в понеделник, но искам да попитам и тук, защото много се притеснявам и ще се побъркам. Цикълът ми вече закъснява 20дни. Правих го три пъти с презерватив и направих три теста на:
7ден от закъснението - отрицателен
11 ден от закъснението - отрицателен
14ден от закъснението - отрицателен
Тестовете бяха на shurechek
Възможно ли е да има бременност при тези отрицателни тестове. В последно време цикълът ми стана нередовен и единствения симптом който има преди два дни е че ме боляха гърдите за един ден и спряха. Много се притеснявам

# 57
Много малко вероятно е да има бременност. Има изключително редки случаи, в които има бременност, но не се хваща на тестовете (нещо от типа на едно на милион), но както казах - изключително рядко е. Най-вероятно причината за закъснението е друга

# 58
Много малко вероятно е да има бременност. Има изключително редки случаи, в които има бременност, но не се хваща на тестовете (нещо от типа на едно на милион), но както казах - изключително рядко е. Най-вероятно причината за закъснението е друга
Юни месец пих Ескапел и оттогава започна да ми закъсня с по 3-4дни,но този месец е много...

# 59
Naddq_6 възможно е да имате хормонален дисбаланс посетете гинеколог и ако има нужда ендокринолог не чакайте да стане по зле 🙂 успех (винаги има шанс щом и при мен се случи вече вярвам) 🫶

Общи условия

Активация на акаунт