"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 5 349
  • 167
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Happylife - може проблема да е в мен и аз да съм кьорава, ама черта не вижда. Също така,  дето казва Наси, тия Престо не са качествени. На много хора показват фалшиво положителни тестове, без да има бременност. Смени с друга марка или пусни кръвен.

# 136
Здравейте,имам следния проблем.
Трябваше да ми дойде на 8.11,на самия ден ми зацапа леко розово няколко капки и спря.
На 10.11 имах еднократно няколко капки кръв.
Правих 2 теста,двата отрицателни.
Днес също имах няколко капки кръв и помислих,че явно ще ми идва,но и това спря.

Няма ги обичайните симптоми на идваща менструация, освен леко напрежение в яйчниците,подут корем и напрегнати гърди.На лекар съм чак на 20.11,но дотогава ще се побъркам, защото не ми се е случвало досега такова нещо и не знам дали евентуално се дължи на бременност или е на хормонална основа.
На някоя от вас случвало ли й се е и какво се оказа?
Благодаря предварително, момичета,че ме изчетохте!

Ако са направени тестовете след 8ми, според мен не сте бременна. Нещо хормонално е възможно.

# 137
Трябваше да ми дойде на 8.11,на самия ден ми зацапа леко розово няколко капки и спря.

Няма ги обичайните симптоми на идваща менструация, освен леко напрежение в яйчниците,подут корем и напрегнати гърди.На лекар съм чак на 20.11,но дотогава ще се побъркам, защото не ми се е случвало досега такова нещо и не знам дали евентуално се дължи на бременност или е на хормонална основа.

Ако са направени тестовете след 8ми, според мен не сте бременна. Нещо хормонално е възможно.

Единия на 8ми го направих,втория вчера,но нека да уточня,че не са правени с първа урина,а следобед.
Случвало ми се е да закъснее 2-3 дни,не повече,но като този месец никога не е било,зацапване, почва, спира, затова съм озадачена,но при наличието на двата теста отрицателни и аз клоня сякаш като да е нещо свързано с хормони..

# 138

Кръвта в очакваната дата според мен не е бременност. А отрицателните също съсипват надеждите.
За успокоение според е най-добре да си направиш кръвен.

# 139

Кръвта в очакваната дата според мен не е бременност. А отрицателните също съсипват надеждите.
За успокоение според е най-добре да си направиш кръвен.

Благодаря!

# 140
Здравейте, това е друг тест. Какво мислите, излезе в рамките на 5 минути.

Цитат на: Happylife
link=topic=1821802.msg50452445#msg50452445 date=1762947586
Здравейте! Последната ми менструация е на 21.10, очакван цикъл след 6 дни. Имахме не предпазен полов акт около 04-05.11, точно около овулация. От онзи ден съм отпаднала, имам чувството, че всеки момент ще припадна, особено като се изправя или вървя, става ми тъмно за момент пред очите.
Дали вие също виждате мноооого бледата чертичка, аз я виждам на живо, на телефона не се вижда толкова и дали е възможно да имам тези симптоми сега?

# 141
Исках да питам, резултатите от кръвни изследвания след колко часа получихте? И в различни места, по различно време ли дават резултатите?

# 142
Исках да питам, резултатите от кръвни изследвания след колко часа получихте? И в различни места, по различно време ли дават резултатите?

Не знам защо, при мен всеки път Рамус късно ги качват след 17-18ч., докато Милаб по-рано около 14-15ч. А някой запознат ли е, до колко време излизат кръвни от БХС, всеки казва различно...

# 143
Happylife - Тестът с лентичката изглежда положителен. Но правилно ли разбирам, че е правен 8-9 дни след контакта? За толкова кратко време не ми се струва вероятно да има резултат...

# 144
Здравейте! Вероятно още утре ще разбера отговора с кръвен тест, но... знаете...

За Престо има всякакви мнения, но възможно ли е да тази според мене доста видима линия да е заблуждаваща? Шуърчек е напълно отрицателен.

# 145
Здравейте! Вероятно още утре ще разбера отговора с кръвен тест, но... знаете...

За Престо има всякакви мнения, но възможно ли е да тази според мене доста видима линия да е заблуждаваща? Шуърчек е напълно отрицателен.
Според мен е положителен. Шуърчек са с чувствителност 25,а Престо са по-чувствителни.

# 146
Дано да сте права! Ден преди закъснението е днес. Минах през такива емоции за няколко часа... Толкова неуспешни опити имаме - за пет години след раждането на дъщеря ни (за която докторката коментира, че е медицинско чудо).

# 147
И според мен е положителен, стискам палци! 🍀 При мен Престо винаги са излизали верни, но момичетата тук не ги харесват особено.

# 148
Много положителен изглежда, не е някаква фантомна линия, а си е баш както трябва! Много ме радват такива положителни тестове, много!

# 149
Здравейте,
От няколко дни съм отпаднала и имам болки в краката и таза. Днес е 4ти ден от закъснението на цикъла ми, преди малко направих тест - отрицателен. Възможно ли е да не отчете теста, защото не е с първа урина? Или просто няма бременност. Използвах най-обикновен тест лентичка на  Clearview.

Общи условия

Активация на акаунт