"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 18 732
  • 664
  •   1
Отговори
# 225
Да, закъснява ми днес е 5-ти ден

# 226
Ами няма как да е извън маточна щото преди два дни бях на лекар при др Вецев в поликлиника българия това ми пеше първи преглед каза че всичко е наред бебето е добре за седмиците си размера и дължината е добре и има жълетнично мехурче каза което означава че не е къхо яйце и каза че вс е ок

# 227
Цикъл от 21 ден говори за скъсена лутеална фаза, като в тези случаи кървенето ви е от липса на прогестеронов пик, трудно се забременява при тези обстоятелства. Посетете добър специалист, аз бях с хормонален дисбаланс 1 година след пропуснати противозачатъчни. Цикъла ми беше 21-24 дена, като единия месец е 21 ден със скъсена фоликуларна и лутеална фаза, ми нямах овулация. На следващия месец овулирах с другия яйчник, но прогестерона не беше достатъчен, за да стабилизира лигавицата, та оттам имаше леко прокървяване преди цикъл. Но, за да стигна до тези заключения, ходих 3-4 месеца по няколко пъти на фоликулометрия.

Здравейте 😌 имам малко чудене по няколко въпроса. Накратко за мен през април получих забавен спонтанен аборт 7г.с. Приключен със вакуум. През юли по спешност оперирана от извънматочна и премахната лява тръба. След случките се пазихме няколко месеца и одобрено от доктор започнахме отново с опитите. И при двете бременности получих тн имплантационно кървене. Последните два месеца това кървене го получавам непосредствено преди цикъл което е малко объркващо както и цикълът ми е малко нередовен 21-24 дни напоследък, по време на операцията ми казаха че са видели “малко ендометриоза” между пикочния мехур и матката. На 31 години съм нямаме други деца. Сега пуснала съм хламидии инфекции и каквото още може абсолютно отрицателни ( в Англия съм) и чакам за ехограф някога. Остава ми един ден до Не очакван цикъл и пак имам отрицателен тест тази сутрин. Главата ми от два дни е като изпила три водки гърдите ме болят доста от време на време имам и спазми в корема и кръста този месец зацапване все още няма та питам кое от двете да очаквам тази ендометриоза проблем ли е и колко ми се намалява шанса с една тръба ? Благодаря за мненията 🙃
Позитивен ден ☺

# 228
Цикъл от 21 ден говори за скъсена лутеална фаза, като в тези случаи кървенето ви е от липса на прогестеронов пик, трудно се забременява при тези обстоятелства. Посетете добър специалист, аз бях с хормонален дисбаланс 1 година след пропуснати противозачатъчни. Цикъла ми беше 21-24 дена, като единия месец е 21 ден със скъсена фоликуларна и лутеална фаза, ми нямах овулация. На следващия месец овулирах с другия яйчник, но прогестерона не беше достатъчен, за да стабилизира лигавицата, та оттам имаше леко прокървяване преди цикъл. Но, за да стигна до тези заключения, ходих 3-4 месеца по няколко пъти на фоликулометрия.

Здравейте 😌 имам малко чудене по няколко въпроса. Накратко за мен през април получих забавен спонтанен аборт 7г.с. Приключен със вакуум. През юли по спешност оперирана от извънматочна и премахната лява тръба. След случките се пазихме няколко месеца и одобрено от доктор започнахме отново с опитите. И при двете бременности получих тн имплантационно кървене. Последните два месеца това кървене го получавам непосредствено преди цикъл което е малко объркващо както и цикълът ми е малко нередовен 21-24 дни напоследък, по време на операцията ми казаха че са видели “малко ендометриоза” между пикочния мехур и матката. На 31 години съм нямаме други деца. Сега пуснала съм хламидии инфекции и каквото още може абсолютно отрицателни ( в Англия съм) и чакам за ехограф някога. Остава ми един ден до Не очакван цикъл и пак имам отрицателен тест тази сутрин. Главата ми от два дни е като изпила три водки гърдите ме болят доста от време на време имам и спазми в корема и кръста този месец зацапване все още няма та питам кое от двете да очаквам тази ендометриоза проблем ли е и колко ми се намалява шанса с една тръба ? Благодаря за мненията 🙃
Позитивен ден ☺
Благодаря за мнението 🙃 попринцип цикълът ми е по къс от порядъка на 24-25-26 дни. Всеки доктор тук ми казва че намествания след операцията са нормални а и никога не съм вземала противозачатачни. Както и да е за предните месеци е възможно но този месец все още не съм имала зацапване а реално утре е денят в който трябва да ми дойде и затова са чужденките ☺

# 229
Имам предвид, че може да се е случило някакво разбъркване на хормоните след аборта и да е настъпил хормонален дисбаланс. Изходих от написаното, че цикъла ви е 21-24 дена напоследък.

Позитивен ден ☺
Благодаря за мнението 🙃 попринцип цикълът ми е по къс от порядъка на 24-25-26 дни. Всеки доктор тук ми казва че намествания след операцията са нормални а и никога не съм вземала противозачатачни. Както и да е за предните месеци е възможно но този месец все още не съм имала зацапване а реално утре е денят в който трябва да ми дойде и затова са чужденките ☺

# 230
Скрит текст:
Здравейте, искам да попитам дали е възможно да съм бременна. Опитваме се от 4 месеца, но всеки месец нищо. Този месец обаче. Имам болки в кръста. Гърдите ми също са много различни. Болят. Подути са. Имам и болки в яйчниците.

С болки трудно е да се гадае.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 18:31 от Moderator2

# 231
Хриси А. 744903,проверих кога съм забременяла и при мен се е получило два дни преди предполагаемия пик на овулацията според приложението. При вас дори сте правили секс и по време на самия пик, което увеличава шанса още повече. В крайна сметка само тест може да покаже дали има бременност или не.

# 232
Можете ли да споделите какви симптоми сте имали? Благодаря предварително.

# 233
Можете ли да споделите какви симптоми сте имали? Благодаря предварително.

Нямах никакви симптоми. Обикновено менструацията ми е съпроводена с тежки болки, но по време на зачеването не чувствах такива ,само леко придърпване, което не ми направи впечатление, докато на тестовете не се появи ясно втора черта.

Вие направихте ли вече тест?

# 234
Не още, искам да изчакам още малко, не искам да се разочаровам отново.

# 235
Не още, искам да изчакам още малко, не искам да се разочаровам отново.

Видях, че по приложението имате вече 6 дни закъснение. Ако има бременност, тестът би трябвало да я отчете веднага. Все пак, вие си знаете най-добре. Успех!

# 236
Ще споделя резултата.
Благодаря.

# 237
Здравейте , утре трябва да настъпи МС , болят ме гърдите няколко дни. Вчера си направих тест , изчаках 3-4 мин и беше - , но го оставих и излезнах , когато се прибрах след около 1-2 часа видях това. Дали да повторя теста отново ?

# 238
  • На изток от Ада
Теста се гледа макс до 10мин.

# 239
Здравейте, момичета! ❤ Пиша за пръв път в този форум, но чета всеки ден!!!!
От две години и половина с моя мъж правим опити за бебче, неуспешни!
Та, последен цикъл 1 ноември до 5ти. Предполагаема ову 14ти- бебе правене на 12ти и 14ти и 15ти 🙈
Седмица след това ( знам, че е много рано ) , но според мен е възможно ако ову се е изместила по-рано, веднага след цикъл, защото последните 4 месеца ми идва различно с 5дни по-рано, 5 по-късно и т.н! Никога точно на датата! Та, седмица след това сутрин гадене без повръщане, после вечер и така 5 дни подред! За цигара не исках да си помислям ( реших, че е вирус ), но нищо повече! Днес вече съм 3 ден закъснение, гърдите ме болят винаги много, до вчера ме скъсваха, днес няма следа от болка в гърди, едно боцкане във вагината, лека болка в кръста само отдясно и през ден болка в десния яйчник…. Таааа, след толкова много отрицателни тестове, сълзи, отчаяние- страх ме е да направя, за да не се отчаям! Има ли някоя дама с подобен случай на моя…. Знам, че втълпението може много да ми повлиае…но силно се надяваме тази Коледа да имаме нашето малко бебче в коремче! ❤ Благодаря ви! Стискам палци на всяка дама да има своето чудо в коремче! ❤❤🙈

Общи условия

Активация на акаунт