"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 6 911
  • 220
  •   3
Отговори
# 210
Според мен е рано за тест. Изчакай закъснението и направи още един, по възможност някой по-надежден, и го наблюдавай във времето за отчитане. Ако пак се появи черта, можеш да направиш кръвен.
Успех! Simple Smile

# 211
Според мен е рано за тест. Изчакай закъснението и направи още един, по възможност някой по-надежден, и го наблюдавай във времето за отчитане. Ако пак се появи черта, можеш да направиш кръвен.
Успех! Simple Smile
Успех! Simple Smile
Да разбира се ще направя и друг. БЛАГОДАРЯ.

# 212
На мен ми се вижда положителен теста. Успех!

# 213
На мен ми се вижда положителен теста. Успех!
Благодаря.
И аз се надявам да е.🫤 НЕКА ВСЯКА ИЗПИТА РАДОСТА ДА ВИДИ ВТОРА ЧЕРТА..❤️

# 214
Момичета, положителен е. Благодаря Ви за бързите отзиви, пуснах и прогестерон, всичко е наред! Heart

# 215
Здравейте.
Цикъла ми около 30дни +/- в повече случай идва по-рано..
Правим опити втори месец за бебе номер 2..
Днес от вътре ме сръчка да си направя тест (6 дни преди менструация ,но ако пак трябва да ми дойде по-рано като всеки път ,2 дни преди менструация),чертата си излезе в рамките на 5те минути и е розовка,на снимката не ми изглежда розова за това подчертавам (НЕ Е ПРАВЕН С ПЪРВА УРИНА) ,какво мислите вие

Направих още един 5 часа по-късно ,чертата си излезе веднага

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 15:05 от Veronika275

# 216
Здравейте.
Цикъла ми около 30дни +/- в повече случай идва по-рано..
Правим опити втори месец за бебе номер 2..
Днес от вътре ме сръчка да си направя тест (6 дни преди менструация ,но ако пак трябва да ми дойде по-рано като всеки път ,2 дни преди менструация),чертата си излезе в рамките на 5те минути и е розовка,на снимката не ми изглежда розова за това подчертавам (НЕ Е ПРАВЕН С ПЪРВА УРИНА) ,какво мислите вие

Направих още един 5 часа по-късно ,чертата си излезе веднага
На мен ми изглежда положителен, особенно на втората снима. 🌺🌺🌺

# 217
Здравейте бременна съм в 5 г.с и вчера вечерта много ме болеше корема много согурно 2 часа и повече ама не ниско долу ами под ребрата и към корема и по средата случвало ли ви се приятесняявач се

# 218
Да. И при двете бременности имах ужасни болки в стомаха и червата до към края на третия месец. Непоносими болки. После сякаш се наместиха и всичко приключи.

# 219
Значи да не се притеснявам то не ме болеше долу ниско а на целия корема повече към под ребрата и по средата все едно под гърдите ама силни чак рамота почна да ме боли и просто заспах и се сабудих през ноща нямаше ми нищо и се приресних значи няма нищо притеснително и при други се е случвало

# 220
Чела съм тук, че болки в рамото се свързват с извънматочна бременност. Бих отишла спешно на преглед в такъв случай.

Общи условия

Активация на акаунт