"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 18 699
  • 664
  •   1
Отговори
# 195
Също така забравих да ви кажа и да ви попитам нещо
Доктора каза да пия 3 месеца  Nature's way Vitex Frut 100 vegan capsules 
Дали тези билкови хапчета влияят на хормоналните изследваня които трябва да пусна? И трябва ли да ги спра преди да пусна изследванята?

# 196
според вас испарителна ли е или е полужителен показа се преди 5 тата минута

# 197
Също така забравих да ви кажа и да ви попитам нещо
Доктора каза да пия 3 месеца  Nature's way Vitex Frut 100 vegan capsules  
Дали тези билкови хапчета влияят на хормоналните изследваня които трябва да пусна? И трябва ли да ги спра преди да пусна изследванята?

Пила съм витекс. Успешен е при разбъркани хормони. Регулира прогестерона и намаля пролактина. Според мен отидете преди да започнете прием, ако сте започнали, при спиране до няколко дни се размива ефекта от организма уж. Бавен е ефекта от него, иска се натрупване и балансирано хранене. Ако хормоните са ви в норма, може да няма положителен ефект.

# 198
Марияна М. 772869,ако току-що сте започнали лекарството, то няма да повлияе на изследванията. При дългосрочен прием е добре да изчакате, за да не се повлияят резултатите. Консултирайте се с вашия лекар за точния момент и начин на провеждане на изследванията.

Wiolina3,положителен е ,честито!

# 199
Здравейте, момичета. Новичка съм в групичката ви. Имам следния въпрос. Ние правим опити от воже би 1 г., моя МЦ е редовен, пускала съм изследвния на хормони,вс е окей, уж. Този месец трябваше да (не) ми дойде на 21.11, но от 18.11 получих едно леко разово към кафеникаво зацапване не беше за дълго и така вече няколка дни ми се случва по 1 път на ден. Цикъл не дойде, на 23.11 си направих тест и беше отрицателен ,няколко минути след това излезе и 2ра черта,но мисля,че си беше фалшива, ще си направя пак. Та имали някой от вас със същите признаци? Благодаря Simple Smile

# 200
След колко време е излязла втората черта? Ако е в рамките на указаното време, това е положителен тест

# 201
Честно да Ви кажа не видях часът, защото правех нещо и наистина незнам, но не мисля,че е бил до 5 тата минута. Повече мисля това прицапване. Ще изчакам още ден, два и ще направя пак тест, м
алко не ми стиска да не видя празно Simple Smile

# 202
  • На изток от Ада
Много добре се вижда!

# 203
Може да се посмеете,но реших да пробвам с джипити Grinning реши, че е изпарителна, разлята . Утре ще си купя нов. Чувала бях за това прицапване,но ме озадачи продължителността ,не е ли вече доста дни...

# 204
  • На изток от Ада
Пусни чхг и прогестерон!

# 205
И аз обмислях ЧХГ. Всичко е Божа работа. Пожелавам на всяка от вас да се сбъдне мечтата и!

# 206
  • На изток от Ада
Задължително с прогестерон,  Ванила !

# 207
Знам че престо дават много изпарителни аз да се надявам ли според вас?🥺

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 12:12 от Анонимен

# 208
Кога е отчетен тестът? На коя минута? Има ли закъснение?

# 209
Кога е отчетен тестът? На коя минута? Има ли закъснение?
Ако питаш мен в началото се появи но не бях сигурна след около 15мн. Го видях и беше така. Не нямам закъснение имам 5 дни до цикъл знам че избързах но исках да знам.
Дали е това което искам.

Общи условия

Активация на акаунт