"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 17 403
  • 643
  •   2
Отговори
# 600

Здравейте моля някой с повече опит да ми даде някакъв съвет защото вече се побъквам последният ми цикъл беше на 10.12/ с 29дни продължителност ми е днес трябваше да ми дойде но все още го няма според вас този тест положителен ли е или е невалиден а и възможно ли е да е биохична бременност благодаря предварително🙂

# 601
  • На изток от Ада
Geni по -добре друг тест. Този е е размазан .
За биохимична трябва 2 кръвни.
Аз мин год май имах бх , но не правих кръвен. И останя като идея.

# 602
Направих тест вчера сутринта , но като сложих самата лентичка в чантата ми се изкривила ,и после направих теста беше отрицателен ,но симптомите си продължават ,болки в кръста и корема

# 603
Здравейте на всички.
Направих този тест в деня, в който очаквах своята МЦ. Тестът не е направен със сутрешната урина и тази чертичка се появи на 3тата минута. Не знам дали ми се привижда или има едва забележима втора черта.

# 604
Има, да.

Здравейте на всички.
Направих този тест в деня, в който очаквах своята МЦ. Тестът не е направен със сутрешната урина и тази чертичка се появи на 3тата минута. Не знам дали ми се привижда или има едва забележима втора черта.

# 605
Много благодаря за бързия отговор.

# 606

Здравейте, 4-ти ден от закъснение съм тестовете са правени сутрин но ме притеснява че чертичките са много бледи. Как мислите положителни ли са? Отчетени са на 3-та минута просто снимката е снимана късно

# 607
  • На изток от Ада
Е щом има черта има бременност .
Защо не нсправи кръвен?

# 608
Е щом има черта има бременност .
Защо не нсправи кръвен?

Утре сутрин 🙂

# 609
  • На изток от Ада
Пуснете и прогестерон.  И успех!

# 610
Здравейте! Направих два теста Престо и двата мисля положителни, чертите са бледи, но излязоха на първата и втората минута. Струва ми се абсурдно да са наистина положителни, тъй като много пъти са ме подвеждали. Нямам идея за етап от цикъла, тъй като съм от април 2025 без цикъл, на 48г. съм. Възможно ли е да има бременност, в перименопауза съм?

# 611
  • На изток от Ада
Ами смятам е възможно.  Кръвен направете

# 612
В пременопауза хормона е с най висока стойност 9 mlU, такъв резултат може да даде фалшиво положителен резултат за бременност, за положителен на кръвен тест стойнистите трябва да са над 25 mlU. Тестовете престо дават черти и като няма бремнност, за по сигурно си пуснете кръвен.

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 09:17 от Вили26

# 613
Момичета, знам, че не е тука мястото, но от дълго време страдах от болка в гърдите преди цикъл, почти година нямам болки, но пак се почна.
За коремни болки има лекарство, за гадене си има кво да правиш, но за чувствителните гърди, които болят не знам има ли лек, ужасно ме болят, а още няколко дена как ще издържа не знам.

Обаче знам, че бременните имат повече време болка или чувствителност, как се справихте, какво може да се направи?

# 614
Изследвайте пролактина, при мен се оказа от това. Сега взимам всяка седмица по половин хапче достинекс и болки в гърдите нямам. Само по време на бременността нямаше как да взимам това хапче и си имах болки, от време на време. Както и пъпките по лицето също се оказа от него.
А много интересно ми се случи, че имах няколко биохимични, като само една доказана, другите бях със съмнение само за тях. Тогава имах много ситни пъпчици по челото, точно в тези месеци. И аз като ми се появяваха, бях сигурна, че има бременност. Включително и с успешната ми бременност имах такива пъпчици по челото, ама много и ситни. На някой случвало ли му се е? Сигурно от някой хормон ще е, различен от пролактина.

Общи условия

Активация на акаунт