"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 17 403
  • 643
  •   2
Отговори
# 615
  • София
Wudu, на колко години сте? Може да става въпрос за предменопауза.

# 616
Нямам 30, изследван ми е пролактина, но бил много малко в повече, заради друг хормон, ендокринологът каза, че с другия хормон и пролактина ми се е нормализирало след лекуването.
Просто ме боли и не понасям това дразнене.

# 617
Здравейте, направих тест днес на 13ти ден след овулация с първа урина. Аз виждам черта, но е бледичка.Какво мислите?

# 618
И аз виждам черта Simple Smile Но е хубаво да се направи кръвен.

# 619
Здравейте, направих тест днес на 13ти ден след овулация с първа урина. Аз виждам черта, но е бледичка.Какво мислите?

Положителен.

# 620
Според мен също е положителен.

# 621
Зависи и от апарата, и от зад апаратното (т.е.) лекаря. Аз бях в 5+3г.с., но измериха сакчето 6+2г..с.Видя се и жълтъчно мехурче и пулсации. И март месец бях така,но после пулсът спря. Та, гаранция- Франция! Изчакайте си следващия преглед! Стискам палци!
Ами със сигурност лекаря и апаратурата са добри,но не знам какво да очаквам и не знам вече какво да мисля

# 622
Момичета каква фолиева киселина приемате и някой приемал ли на AboPharma- Abopholicmeta? Беше ми изписана по 2 пъти на ден, но видях, че пише по 1 път на ден и като нежелани реакции обриви със сърбеж, които ги имам. Въприсът ми е дали на някой се е случвало.

# 623
Аз пиех Неофолик Мета. Дозата май е 0.4 мг. По принцип и аз съм чувала за предозиране. Пусни, ако искаш кръвен тест и ще прецениш дали да намалиш на 1 таблетка дневно.

# 624
Какъв кръвен тест? За Б12?
Аз пиех Неофолик Мета. Дозата май е 0.4 мг. По принцип и аз съм чувала за предозиране. Пусни, ако искаш кръвен тест и ще прецениш дали да намалиш на 1 таблетка дневно.

# 625
  • На изток от Ада
За фолиева ,Вера

# 626
Б12 е друг витамин. Фолиевата киселина е Б9. Имах позната с много високи нива, открити чрез кръвен тест, така че ако наистина приемаш по 800мкг и то дълго време по-добре тествай. За твое спокойствие.

# 627
Момичета каква фолиева киселина приемате и някой приемал ли на AboPharma- Abopholicmeta? Беше ми изписана по 2 пъти на ден, но видях, че пише по 1 път на ден и като нежелани реакции обриви със сърбеж, които ги имам. Въприсът ми е дали на някой се е случвало.

Аз приемам на Natural factors. Искам да упомена, че все още не съм бременна, но правим вече 5 месеца опити за мечтаното бебче. Приемам я превантивно.

# 628
Момичета здравейте тази снимка е от минала седмица от преглед в петък отново съм на преглед.Видя се само плоден сак в 6г.с.
Вие какво мислите ? Какво да очаквам ?

# 629
На снимката аз виждам плоден сак но вътре е празен не се вижда даже жълтъчно мехурче ,дано е рано да се види. Аз съм в същото положение снимката ми е подобна по МЦ бях в 7 гс о лекаря измери 6 гс. Това беше миналата седмица. В четвъртък пак ще ходя за да видим има ли вече нещо в сакчето… както и преди бях писала тук апаратурата му е доооста стара но пък невероятен специалист .Моята снимка и с доста лошо качество но като се загледам мисля че виждам нещо вътре

Общи условия

Активация на акаунт