"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 17 696
  • 650
  •   4
Отговори
# 645
Но а си имам симптоми на бременост
Симптомите за предтоящ цикъл и за бременност са еднакви.Пуснете си утре кръвен тест или щом имате две седмици закъснение може направо да отидете на лекар.
Стискам палци да е това което искате

# 646
Извинявай, може и да има, и да няма бременност.
При мене имаше същата бледа черта и пак също след две седмици закъсниние+симптоми на бременност. После ми почна мензиса и се шокирах, моля те имай всичко впредвид.

# 647
Ако сте сигурна в закъснението направете кръвен тест, четата е прекалено бледа за такова закъснение, ЧХГ ще е над 1000 и на преглед би се видял ембрион. Обаче ако имате нередовен цикъл и разчитате само на приложението което казва кога е цикъла, то може и да е минимално или изобщо да няма закъснение.  Успех нека е каквото искате. Симптомите на рана бременност и цикъл се припокриват в голяма степен.

# 648
Тестовете Престо не стават за нищо. Или направи друг тест, чертата с такова закъснение би излязла ярка по всяко време на деня, или най-добре кръвен тест.
Симптоми на бременност всички сме имали без да сме били бременни заради внушения.
Надявам се новините при теб да са добри и да се похвалиш тези дни с истински положителен тест! Успех! Simple Smile

# 649

Здравейте имам 2 седмици закаснение направих си тест за бременост ама вечерта го направих положителен е
Аз с 1 м. закъснение имах по видими черти, след прегледа се указа друго, но не и бременност сега съм на лечение.
Според мен не си бременна и най добре посети лекар за ефективен и достоверен отговор. Успех!

# 650
Даже се радвам на изпарителната черта аз пък, толкова полудях. Cry
Престото на мен даже фалшив положителен не ми дава, толкова съм безнадежден случай.Grinning

Общи условия

Активация на акаунт