Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема № 40

• 14 494
  • 176
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!

линкове за руската онлайн озвучка
1.https://turoktv.com/14869-dalekiy-gorod-seria-39.html
2.https://ruturkserial.net/dalekiy-gorod-geg4e4y2r/4758-dalekiy-go … d-e4t8rrey1v.html

Няколко от допълнителните снимки

Всички снимки

https://www.youtube.com/watch?v=GotydERe4mQ

Приятно гледане!

--------------------------------------------================================----------------------------------------------

Ето и 1 фр. за 40 еп.
Джихан Дениз видя Боран!

https://www.youtube.com/watch?v=cqnRtWJZnLc

и с руски субт.
https://vk.com/mediadizi?w=wall-132999259_2511320

Лека нощ!

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 23:26 от Zlatina3

# 166
Добро утро

# 167
Добро утро,момичета!

📸️💥 Сара Йълмаз зад кадър

за ''Далечен град''
Снощи отново епизодът беше динамичен и интересен.

🔝Хаштягът на сериала снощи е бил в тренда на Т-я...

Рейтингът малко е паднал.Имаше 2 мача от първенството на Т-я.А довечера има за ШЛ/Шампионска лига/

и  на озета
2. Total'de 10,61
2. AB'de 6,99
2. ABC'de 9,30

Синем Юнсал и Озан Акбаба, които бяха отличени с наградата „Най-добър екранен дует на годината“ на церемонията по награждаване на Magazinci.com „Най-добра онлайн медия в света“, не успяха да присъстват на събитието поради продължаващите снимки на „Далечен град“ в Мардин. Дуетът изрази благодарността си за наградата във видео съобщение. Поздравления 👏
Гонджа Джиласун получи наградата за „Най-добро екранно изпълнение на годината“. Поздравления 👏

https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_289790

Желая ви приятен есенен ден!

# 168
Добро утро

# 169
Здравейте,момичета!

Дари Gift Heart

🆕️💥 Онур Туна и неговото малко копие зад кадър...

за ''Далечен град''
 БГ превода на 39 еп./11еп.от 2-ри сезон...от ПлейТубето
https://playtube.tv/watch/%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B5%D … oNLMsfHP47vz.html

В края на годината знаете започват наградите от университе и различни медии...
Този път и малкия паша,както го наричат актьорите Кузей Гезер получи награда.Ние си го знаем колко малък беше в ''Забранената ябълка''.Той просто израсна пред очите ни!

Кузей Гезер беше обявен за най-добър детски актьор на годината на 11-ите награди  Golden 61 Awards /„Златна 61“ на Истанбулския университет! Поздравления! Hands Clap

Скрит текст:

https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_290889

Ако ви се чете анализ на 39 еп.от абонат на руски ез.на линка.
https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_290649

Приятен ден ви желая! HugFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 09:54 от Zlatina3

# 170
Здравейте,момичета!

Нещо не ви се пише.Почти винаги Дари Hug ме редува,но не винаги има възможност!
Колко е да пуснете една снимка или няколко изречения коментар.

малката сладурана Сара ...

Онур зад кадър

за ''Далечен град''

📝Анализ на абонат за Алия Heart
(Хареса ми и го преведох чрез гугъл за вас)

Този герой предизвиква буря от емоции в мен Heart. Любовта ми към Аля не започна с нейния герой, а чрез любовта на самия Джихан Албора.

За мен Аля не е от типа герой, в който бих могла да кажа, че съм се влюбила веднага. В началото просто се възхищавах на нейната смелост, красота, майчинство, но не се влюбих веднага – това беше чисто възхищение от жената. Все още не бях се фиксирала върху нея, защото обикновено, във всички турски дизи, някъде около средата на сериала, главната героиня е изобразена като страхлива, постоянно хленчеща жертва на обстоятелствата.

Представете си изненадата ми, когато отново и отново мислено слагах корона на главата ѝ.

Емоционалното ѝ поведение беше чуждо на моята личност. Израснах в патриархална среда и разбирах, че ако говориш силно, изискваш и спориш, често не получаваш нищо. Това не означава, че съм я съдила, но си мислех: щях да постъпя различно. И все пак разбирах, че тя идва от съвсем различен свят, с различни правила и болка. Беше страшно и трудно за нея, но въпреки всичко това, тя отстояваше непоколебимо себе си и сина си.

Първоначалният ми скептицизъм относно емоционалността ѝ отстъпи място на уважение. Там, където очаквах истерия и слабост, открих вътрешна сила на духа и готовност да плати цената за нейния избор.

Скрит текст:
Нейният стремеж към „съвършенство“ не е свързан с това да изглежда добра, а със страха да бъде отново уязвима и зависима. Тя изгражда независимост не само финансово, но и психически – така че никой да не може да я върне обратно в миналото.

Тя е жена, която е превърнала всичките си слабости и нещастия в силни страни. Травмите ѝ не са я унищожили; те са я направили това, което е днес.

Друг момент, който е много поразителен, е важността на безопасността на сина ѝ. За нея синът ѝ трябва да е наблизо и да се чувства като у дома си. А домът не е непременно физическо място, а чувство за сигурност сред близките. Следователно, въпреки цялото зло, на което е била свидетел в имението Албора, тя не е настроила сина си срещу тях. Тя е избърсала сълзите си и е направила това, което е било най-доброто и най-удобно за детето ѝ.

Мога уверено да нарека Аля идеална жена – не защото е безупречна, а защото е честна в болката си, силна в изборите си и не предава нито себе си, нито сина си.

Ще бъда честна: много се притеснявах дали ще устои на думите си, когато Боран се осъзнае. Не защото е непостоянна или защото се съмнявах в любовта ѝ към Джихан, а защото има някой, за когото е готова да направи толкова много – Дениз.

В Епизод 39 се разкри пълната ѝ женска сила, не само тази на майка ѝ, но и женската ѝ сила. Тя се защити като жена. Тя ясно заяви, че никой мъж не може да я тормози – дори ако това е бащата на сина ѝ, бившият ѝ съпруг или настоящият ѝ съпруг. Тя отказа да позволи на някого да опетни любовта ѝ с термина „братова съпруга“. Още по-рано тя каза, че нищо няма да се промени, когато Боран се събуди – което означаваше, че това, което ѝ е направил, е неприемливо за нея, независимо от причините. Никой няма право да я тормози.

Вижте как тя установи граница със Садакат – в едно изречение:

„Нека поговорим само тримата: аз, Джихан и Боран.“

В едно изречение тя определи кръга от хора, които имат право да участват в този разговор. Това е много зряла, ясна граница.

Друг важен аспект от характера на Аля: тя често се впуска в открита конфронтация в моменти, когато ѝ липсват ресурси и подкрепа. Тя влиза в битка, дори когато се чувства празна и уплашена отвътре. Това показва, че смелостта ѝ идва не от силата на обстоятелствата, а от вътрешна сърцевина.

Но в сцената на разговора в хола всичко е различно. Боран моли Джихан да си тръгне, за да могат да поговорят насаме. Джихан чака реакцията на Аля - и тя го моли да остане. В този момент тя избира не обичайната самотна борба, а подкрепа. Иска да усети присъствието му, защото той се е превърнал в неин дом.

За Аля домът не е просто стени, а чувство за сигурност с близките, както писах по-горе. И в тази сцена тя сякаш казва без думи:

„Страхувам се, но не съм сама. В момента домът ми е тук, до този мъж и сина ми.“

Силата ѝ се крие не само в това да „стои сама“, но и в това да си позволи да бъде подкрепена. Това е преходът от оцеляване към реалния живот – когато не само се защитаваш, но и приемаш подкрепа.

——
Аля е живяла много труден живот; тя е много чувствителна към болката и страданието на другите, защото самата тя е преживяла всичко това. Затова през целия сериал тя чува болката на Джихан в неговото мълчание и многократно му разказва за нея. В стаята, където Джихан разрушава всичко, Аля се намесва и взема решение да отиде в друга стая за него. Тя разбира, че Джихан никога няма да ѝ каже да си тръгне и за да облекчи бремето му, тя се грижи поне от тази страна той да не е подложен на натиск.

Тя не е просто обичана жена, но и емоционален партньор. Тя чете не думи, а заявления. Там, където другите изискват директна молба, тя има достатъчно мълчание, за да разбере, че човек се проваля.

Аля е жена, която знае как не само да приема любов, но и да я дава щедро. Въпреки травмите и миналото си, тя не се страхува от уязвимостта си към Джихан. Това е нейната специална смелост: да отвори сърцето си не след перфектен живот, а след болка и предателство.

Съжалявам Боран по един начин: той наистина загуби нещо ценно в живота си. А Джихан спечели нещо.

И последното заключение: историята на Аля не е просто любовна история. Това е историята за това как една жена, преживяла срам, болка, пристрастяване и страх, не се е озлобила, а е пораснала по-дълбоко. Тя се е научила да се защитава, без да унищожава другите, и да обича, без да се предава. И точно затова за мен тя е идеална не в смисъл, че е „перфектно перфектна“, а в смисъл, че е дълбоко жива, честна и истинска.

Ето защо казвам, че Джихан Албора, в своята вселена, спечели този живот♥️

📈📊 Класация за популярност в социалните медии от Adba.

Скрит текст:

И класацията от Box-office Turkiye.

Феноменалният сериал на Kanal D "Далечен град" (Uzak Şehir) записа името си със златни букви в телевизионната история!

С епизод 39 сериалът постигна рейтинг от 15.58, превръщайки се в най-високо оценения сериал от 2012 г. насам. По този начин той надмина легендарни сериали като "Жена" (Kadın), "Чукур" (Çukur) и "Възкресение Ертугрул" (Diriliş Ertuğrul), заемайки първото място.

Важна забележка: Категорията ABC1 20+, която използвахме като основа за нашата класация, се счита за най-важния показател за телевизионните рейтинги, определящ продължителността и продължението на сериала, тъй като представлява най-целевата аудитория за рекламодателите.

Най-добрите резултати от 39 епизода през последните 13 години в тази ключова категория са показани в класацията!

ПП Някои казват,че АВ е най-важната група заради рекламодателите,които плащат за да се гледат рекламите на продуктите им...

Бях открила и песента ,която звуча в 39 еп. и не съм я пуснала...

https://www.youtube.com/watch?v=KWaBVwT5B6g

Hasret/Копнеж
Песен на Сезен Аксу ‧ 1988 г.
Скрит текст:
Текст
Четири стени се потят, но определено ще почакам един ден. Ключовете ще се обърнат с главата надолу, един ден ще излезеш на светло Ти копнееш за светлината, аз копнея за теб Ела, огънят в мен ще разтопи желязото
Ter döküyor dört duvar ter bense beklerim bir gün mutlaka Ters dönecek anahtarlar bir gün elbet çıkacaksın ışığa Sen aydınlığa ben sana hasret Gel eritir demirleri bendeki ateş

Един ден, щом вратите се отвориха, слънцето почука на вратите, които си мислехте Още един мрак настъпи деня, почти пет часа е Ти копнееш за светлината, аз копнея за теб Ела, огънят в мен ще разтопи желязото
Bir gün açılır açılmaz sandığın kapılar vurunca güneş Bir karanlık daha erişti güne saat neredeyse beş Sen aydınlığa ben sana hasret Gel eritir demirleri bendeki ateş

Денят е наш, слънцето е наше, огънят в гърдите ни е наш Наше е да се смеем този ден, когато сме ръка за ръка Вчера е наш, утре е наш, наше е да се обичаме рамо до рамо Окото, окото, сърцето, за което копнеем, е наше
Gün bizim güneş bizim, göğsümüzde ateş bizim El ele olduğumuz o gün gülmek bizim Dün bizim yarın bizim, yana yana sevmek bizim Hasrete vurduğumuz göz göz yürek bizim

Украсих я като булка и сложих младостта си в гърдите Изтрих годините, които минаха без теб, накарах те да купиш ново време Ти копнееш за светлината, аз копнея за теб Ела, огънят в мен ще разтопи желязото
Süsledim gelin misali gençliğimi sandığıma kaldırdım Sensiz geçen yılları sildirdim sana yeni zaman aldırdım Sen aydınlığa ben sana hasret Gel eritir demirleri bendeki ateş

Денят е наш, слънцето е наше, огънят в гърдите ни е наш Наше е да се смеем този ден, когато сме ръка за ръка Вчера е наш, утре е наш, наше е да се обичаме рамо до рамо Окото, окото, сърцето, за което копнеем, е наше
Gün bizim güneş bizim, göğsümüzde ateş bizim El ele olduğumuz o gün gülmek bizim Dün bizim yarın bizim, yana yana sevmek bizim Hasrete vurduğumuz göz göz yürek bizim

Източник: LyricFind

Приятен ден!

# 171
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Не успях да  гледам онлайн цялата серия, така че ще се въздържа да коментирам....
Фрагът обаче е много интересен  и серията ще е много напрегната....

# 172
Здравейте,момичета!

Наложи се да изтрия поста си от снощи.Никой така и не писа цял ден!

2 фр. за 40еп.

https://www.youtube.com/watch?v=OoNOKT0I9hA

с руски субт.
https://turkrutv.net/dalekiy-gorod-40-seriya.html

песента от фрага

https://www.youtube.com/watch?v=A11KOj_OJeU

===============================

Част от новите снимки

и озета:
Отхвърлянето на Аля тласка Боран отвъд неговите граници; потиснатият му гняв към Джихан става неконтролируем. Джихан, нетърпелив да защити Аля, е принуден да вземе драстично решение и с надеждата един ден да се съберат отново, той и Аля се съгласяват на развод.

Това решение засилва позицията на Боран. Боран бързо предприема стъпки, за да си върне изгубеното семейство, обявявайки първата си стъпка: желанието си да види сина си незабавно. Въпреки това, пренебрегвайки всички предупреждения на Аля и Джихан, Боран не само не успява да постигне желания резултат, но е принуден да положи много повече усилия от очакваното, за да промени баланса на силите.

Докато Джихан се бори да се изправи на всеки фронт във войната, започната от Боран, Зерин му признава, че е на прага на съдба, която ще промени живота ѝ. Насред тази буря Джихан се бори неуморно, но събитията около предстоящия бракоразводен процес за пореден път ще покажат на всички, че съдбата не може да бъде избегната.

Всички снимки

https://www.youtube.com/watch?v=9rsnlhzsmxE

Скрит текст:
.От Нурлан
📌Джихан ще отиде другаде, но скоро ще се върне в имението.

📌Боран ще използва Дениз, за ​​да спечели сърцето на Аля.

📌Боран ще създаде големи проблеми по време на развода си с Аля.

📌Дениз, след като види Джихан, ще го нарече „татко“ в негово присъствие.

📌Аля ще каже на Джихан: „Искам да бъда твоя жена.“

📌Джихан определено ще има половинка.

📌Бракът на Джихал ще се разпадне и след това те ще се оженят отново (между епизоди 45-50).

📌Джихал ще има горещи сцени в хотела.

📌Кая ще научи за бебето между епизоди 42-43.

Приятна вечер!

# 173
Злати Heart

Еда Едже в Мръсната седморка Heart Eyes

# 174
Добро утро,момичета!

Еве Heart,благодаря! Hug
 Еда Едже съм я гледала само в ''Забранената ябълка'' и в ''Статус на връзката:сложно е''.

за ''Далечен град''

към снимката има видео...
https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_295229
От официалния канал:
„Там,където детето не се спъва, зад всяка невидима опора стои майка.“
🕊ЕДИН ДЕН ДЕТЕТО ЛЕТИ, НО МАЙКАТА ОСТАВА ВКЪЩИ, ТАЗИ, КОЯТО ГО Е НАУЧИЛА ДА ЛЕТИ.

🗞️ Илхам Сейяле, ръководител на Комитета по културен туризъм на TÜRSAB, заяви:

„Мардин е свидетел на огромен приток на туристи благодарение на сериала „Далечен град“.

7 от 10 души избират Мардин. Всички турове, заявени от местни туристи, вече включват този град.

Благодарение на „Uzak Şehir“ 60% от телевизионните зрители също посочват Мардин като свой избор.
Туризмът в Мардин се е увеличил със 100%, а цените на настаняването са се увеличили с приблизително 50%.

Мардин отново е на върха на популярността си – и сериалът се превърна в негов основен двигател!

✍️ Hürriyet

Приятна събота ви желая!

# 175
Злати, от 2011 година, младежки сериал Grinning Понеже не следя другите сериали в темата Grinning

# 176
Добро утро,момичета!

Еве Hug,пускай каквото решиш,след като е за актьор участвал в ЗЯ.Благодаря,че ме редуваш. Heart

Онур не се е показал след финала на ''Непозната в огледалото''.Може би се подготвя за новия сериал ''Послушай'' за платформата TABII.Снимките трябва да започнат през декември.

за ''Далечен град''

пуснато във ВК...
🦋 Синьото е цветът на ответника
🦢Бялото е цветът на ищеца

Скрит текст:
От птиците и Нурлан.

1. Убийството на Сюлейман и процесът.

Еджмел е човекът, който е поръчал убийството на Сюлейман от Боран.
Ще има процес, но разводът няма да се състои.
Алия ще се премести в друга стая. Джихан ще бъде чест гост там.
Еджмел ще направи всичко възможно, за да оправдае Боран и ще успее.

2. Разводът на Боран и Алия и повторният брак на Джихан

В резултат на оправдаването на Боран, бракът на Джихан и Алия ще бъде анулиран.
След това Алия и Боран ще се разведат, но не веднага. Боран ще създаде големи проблеми и ще забави времето.
Джихан ще заплаши Боран и разводът най-накрая ще се състои.
Джихан и Алия ще се оженят повторно.

3. Бременности и сватбата на КайПек

Алия определено ще забременее този сезон. Сватбата на Кая и Ипек ще се състои (Епизод 41).
В деня на сватбата, Джихан ще разкаже на Кая за бебето (Зерин). Сватбата ще остане неконсумирана; няма да има официален брак.
Кая ще се изправи срещу Джихан, възмутено възкликвайки: „И аз трябваше да съм последния, който ще разбере?''

4. Историите на Демир, Зерин и Кая

Разводът на Демир и Зерин е отложен засега.
Зерин ще завърши с отличие (първа в випуска си) и ще произнесе реч на дипломирането си. Кая ще присъства на дипломирането си.
След като Джихан разказва на Кая за бременността на Зерин, той ще я премести в друга къща. (Епизоди 41-42)

Днес в имението снимаха сватба. Алия е облечена в черна вечерна рокля.

5. Емоционални сцени с Дениз

Дениз ще нарече и Джихан, и Боран „татко“. Първо ще каже това на Боран, а след това на Джихан.
По-късно Дениз ще каже на Боран: „Ти не си ми баща.“ Това се обяснява с детска непоследователност: „Той е дете, постоянно си променя мнението.“

6. Сцената на КайЗер на летището

Двойката КайЗер (Кая и Зерин) ще има сцена на летището в епизод 41.

8. Важна забележка относно бъдещето на сериала.

Няма планове за финал или спиране на сериала.
Създателите се опитват да създадат бюджет за сезон 3.

Щастлива неделя ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт