Запознанство с непознат

• 22 710
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Все повече се замислям, че наистина "първите 7" и средата, в която си отраснал, видяното от баба, дядо, от майка ти и баща ти, е това, което те формира....
Някои хора успяват да се отърват от багажа, други не, ала за всеки влак си има пътници.

Съзнанието ми не побира как ще платя 50, 20 или 0.1 процент от сметката при първата ни среща, а и следващи. Да, когато вече имаме контакт - поемам цялата сметка за кафе, после той за вечеря и тн, без излишно мислене, калкулиране на проценти и тем подобни бул ш*ти.
Съзнанието ми не побира как мъж няма да ми отвори врата, да не ми съблече палтото, да не ми помогне с обличането, да не следи за виното в чашата ми, безалкохолното, да не ми отвори врата на колата (поне в началото хаха). Критичен минимум. А, тук за сметки чета, Боже, Боже..
Галантност, джентълменство, нещо?! Това не е въпрос на пари, а на отношение и стил. Истинският Кавалер не гледа на това като "разход", а като на начин да покаже, че цени компанията на Дамата и комфорта й.

Много модерни станахме, прекалено, ту мъч, дет' се казва на модерен западен език.
Лично мнение.

# 391
Не е ли по-добре да се оглежда за някоя с боза, айрян или кисело мляко - да му пасне на бюрека

И боза, и айрян под 2 лв няма. Набутвация отвсякъде. Само вода се намира тук-там под левче.
Това е положението - гОла вОда.

# 392
  • София
Да ви каже баба ви Роки. Кафенце на пейката винаги си остава кафенце на пейката и нищо повече.

# 393
  • София
Първо видях календара, после прочетох "първите 7" и докато ги осмисля, си представих седемцифрено число (оставям на вашето въображение на какво). Чак после дочетох целия пост, с който съм съгласна на 100%.

# 394
Като гледам, жената ще плаща 7-8 лв някой на нея да се лендзи. Това без парите, които вече е платила за гримове, процедури, дрехи, култура и образование. Мерси.
Искаш да кажеш, че инвестираме в образование, обща култура и красота, заради мъжете? Ми, не. За себе си го правим. Но пък развивайки ги, отваряме повече и по-добри възможности за професионално развитие и романтични отношения.
Накратко: влагаме и ни се отплаща, не заплаща.

Темата е завила оптимистично към първите срещи, до преди две-три страници щяхме да звъним на 112 заради навлека Joy

# 395
Искам да кажа, че това, което жените инвестират в себе си, мъжете с три леа нацело и чувство за ‘хумор’ нямат пари да го платят и е добре да се кротнат малко. Много са странни, хем никой не ще беззъба клошарка с умствена изостаналост, хем на всички кафето им се вижда скъпо. А жените не сме умрели за кафе, платено от мъж. Като знам на срещи по женски какво пием, мъжете ще се гътнат пред етикетчето с цената.

# 396
  • София
Като на някой не са му ценни жените, да не харчи по тях. После обаче за какво реве? Щом нещо не го оценява и на една почерпка, значи нищо не е загубил и няма какво да го е яд, че никоя не го ще.

# 397
Аз не съм сигурна, че някоя от жените тук би излязла с някой от мъжете тук, ако ще да я черпи с Дом Периньон. Отношението е….

# 398
Скрит текст:
Все повече се замислям, че наистина "първите 7" и средата, в която си отраснал, видяното от баба, дядо, от майка ти и баща ти, е това, което те формира....
Някои хора успяват да се отърват от багажа, други не, ала за всеки влак си има пътници.

Съзнанието ми не побира как ще платя 50, 20 или 0.1 процент от сметката при първата ни среща, а и следващи. Да, когато вече имаме контакт - поемам цялата сметка за кафе, после той за вечеря и тн, без излишно мислене, калкулиране на проценти и тем подобни бул ш*ти.
Съзнанието ми не побира как мъж няма да ми отвори врата, да не ми съблече палтото, да не ми помогне с обличането, да не следи за виното в чашата ми, безалкохолното, да не ми отвори врата на колата (поне в началото хаха). Критичен минимум. А, тук за сметки чета, Боже, Боже..
Галантност, джентълменство, нещо?! Това не е въпрос на пари, а на отношение и стил. Истинският Кавалер не гледа на това като "разход", а като на начин да покаже, че цени компанията на Дамата и комфорта й.

Много модерни станахме, прекалено, ту мъч, дет' се казва на модерен западен език.
Лично мнение.

@Такава съм, мнението ти е точно в целта и трябва да се прочете от всеки “мъж” жалващ се с неуспехите си сред жените, както и колко меркантилни били.

Истината е, че не се изисква никак много. И както не веднъж съм споменавал, всичко се корени в първите 7, личния пример на родителите и средата, в която се израства.

# 399
И аз не съм много съгласна със слагането на етикети за цената. Те и жените с различни възможности (или родителите им), както и мъжете, но уважение си трябва към жената, дори и да е червенобуза селска мома, облечена с Пепко и Синсей, невиждала разкрасителни процедури и завършила някой провинциален бг университет наместо Бръшляновата лига... Не може да е правопропорционално доброто и възпитано отношение с жените с това колко били похарчили те самите, или някой друг, за  външността и образованието си. Защото неминуемо се случва при подобно поведение и вариантът някой мъж да може да си позволи скъпи срещи, подаръци и прочие, и да се държи с жените, които не са вложили в себе си достатъчно според неговите критерии, и не са се лъснали, все едно са някакви дрипли, които не заслужават нормално отношение.

# 400
Този момент с отношението към "другите" е въпрос на възпитание. Като я няма точно тази фабрична настройка, просто не става.

# 401
  • Далечният изток
Все пак има минимален шанс и Бънди да почерпи с кафе някоя дама

# 402
Ами - ето на - шанс има, къде въпрос на късмет, къде - на лоша шега, къде - на любов от пръв поглед.
А може комбинацията лош подход - лошо отношение, да води до лошо поведение като цяло. И само един поглед, усмивка, или каквото и да е, да пропука обвивката му, и да покаже истинското си аз Thinking
Ех, как ме настроихте романтично Joy

# 403
  • Out of the Mix
Такава съм, що не съм те извел на среща досега? Sunglasses

Не съм съгласен с Бънди, не знам за какво спори и какво се опитва да доказва, каже.

Не може без пари, не може без кавалерство, поне някакви елементарни, базови неща за опипване на почва + някоя екстра.

Не разбирам мъж, който да не изпитва удоволствие от това.

Сигурно през годините съм дал хиляди левове за кафенца, хапвания с жени, с които нищо не се е получавало, и какво от това? Thinking

Ти отиваш на среща и си пич, мъжкар, това е важното.
Пък, ако не се мачнете (нали това е модерната дума), по живо, по здраво и само положителна емоция.

Но, ако се издъниш, колкото и свестна да е жената, ще я разбера, ако не иска да продължи с теб.

Манди, това, че мъж дава всичко в началото, дори да продължи, жената да се чувства принцеса, не значи, че това ще е вечно. Винаги нещо може да стане, кранчето да спре, да секне ентусиазмът, да се издъни.
Но и ти работиш, допринасяш, както и всички тука потребителки дето пишат, Лъвичка и другите, сте си вързали гащите, и не разчитате на мъж да ви издържа, а сте с мъжчетата си по любов и споделяте заедно благата си.

По-скоро, тези които имат много пари, не са само с една жена, а тази която успее да го задържи, драпа и бори конкуренцията цял живот, в постоянен стрес някоя да не й го отмъкне.
Не смятам, че искате такъв живот.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 23:08 от Revoker

# 404
  • Обран бостан ;)
Като гледам, жената ще плаща 7-8 лв някой на нея да се лендзи. Това без парите, които вече е платила за гримове, процедури, дрехи, култура и образование. Мерси.
Искаш да кажеш, че инвестираме в образование, обща култура и красота, заради мъжете? Ми, не. За себе си го правим. Но пък развивайки ги, отваряме повече и по-добри възможности за професионално развитие и романтични отношения.
Накратко: влагаме и ни се отплаща, не заплаща.

Темата е завила оптимистично към първите срещи, до преди две-три страници щяхме да звъним на 112 заради навлека Joy

Забравила е да спомене палтенцето от еко кожа за 300 лева и коронката от металокерамика 6-ти горе, ляво за 5 стотака. Wink

Смешно е да изтъкваш колко си вложила (макар, че мама и тати са вложили), в култура и образование.
Ако от вложението имаше резултат, щеше да знае, че не е културно да се изхвърляш по този начин, еле публично.

Аида. Това си го откраднала я от фейса, я от инста, я от тук.
Това, което направих аз е уникат, направен специално за теб, от обрания бостан Бънди.
Колко мъже са ти подарявали такова нещо ?. 
Предполагам хиляди. Trollface

Така и не прочетох някаква рецепта за успешна първа среща. Wink

Общи условия

Активация на акаунт