Запознанство с непознат

• 22 716
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
  • Далечният изток
До 3-те лева за баничка като се стигне, няма нужда от други обяснения.

# 376
И какво излиза - най-страшното не е да попаднеш на психопат или да ти отнемат от времето и концентрацията неподходящи хора, а да изхарчиш 3 лева.

# 377
  • Обран бостан ;)
3 лева (1.533 евро) за баничка са добре.
Ама да дадеш 3 лева/1.533 евро за да гледаш как някоя ти се лензи насреща .... Kissing Heart
Айде, плийз.

# 378
  • София
Затова - само запознанства на улицата или още по-добре - виртуални. Абсолютно безплатно!

# 379
  • Далечният изток
Никой не те кара насила, нали?
Винаги съм се чудила на някои - има пари да си купи цигари, бира, има пари за скъпи въдици или друго хоби, но когато стане въпрос да даде за семейството, за жената - ааа нямам!

Коя е тая отрепка дето ще ти се лендзи за 3 лева бе?! Божеее....

# 380
  • Обран бостан ;)
Винаги съм се чудила на някои - има пари да си купи цигари, бира, има пари за скъпи въдици или друго хоби, но когато стане въпрос да даде за семейството, за жената - ааа нямам!

И за 30 пак се лензят, то угода на жена няма.

Чакай, чакай, темата е за запознанство с непозната жена, ама кой за каквото си мисли. Wink

# 381
  • Далечният изток
Ми авторът каза мъжът да заговори непозната, да се запознае и да я кани на кафе.
Щом ще я кани, предполага се, че ще го плати това прословуто кафе.

# 382
  • София
Някои хора /кх кх/ ще дебнат жената да си е купила кафето вече и тогава ще пристъпят да се запознаят.

# 383
Но понеже идеални условия няма, единият ще си седи с кафето, другият с гледането😂

Стиснати хора никой харесва, до характер е, не до пол.

# 384
Като гледам, жената ще плаща 7-8 лв някой на нея да се лендзи. Това без парите, които вече е платила за гримове, процедури, дрехи, култура и образование. Мерси.

# 385
Не е ли по-добре да се оглежда за някоя с боза, айрян или кисело мляко - да му пасне на бюрека

# 386
Скрит текст:

И за 30 пак се лензят, то угода на жена няма.

Чакай, чакай, темата е за запознанство с непозната жена, ама кой за каквото си мисли. Wink
Жените си правят изводи от първите срещи за цялостното отношение на мъжа към жените, парите и щедростта. Не, не мислим, че като се оженим и ви народим пет-шест деца ще се промените и ще давате повече, щото вече ще сме ви официални жени. Както и вие не мислите, че сега не ви даваме секс и се пазим за брака, но като се оженим ще сме много дашни, нали?

# 387
  • Далечният изток
Не е само до стиснатост. В случая на Бънди е до нямане. Тотална нищета...

# 388
Ето това беше цитатът:
https://bg-mam.ma/p/1587982/47251499

# 389
  • Обран бостан ;)
Не е само до стиснатост. В случая на Бънди е до нямане. Тотална нищета...

За да видиш, че не съм за 3 лева, правя ти подарък:

Оригиналът:

3 лева.jpg

https://dox.abv.bg/download?id=71cfa55fee

Общи условия

Активация на акаунт