Запознанство с непознат

• 22 753
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
  • София
А ако това, с което могат, не е достатъчно да покрие и 5% от нуждите на двойката да живеят нормално? Жената да осигури останалите 95%? Ако не искат да допринасят с пари, искат ли да осигурят пълен уют и спокойствие на жената, за да не мисли за нищо друго и само да работи?

Където 95, там и 100. Wink

Не бих имал нищо против, но жени, които могат да задоволят 100% от нуждите на едно семейство се броят на пръсти.

На тая със 100, не й трябва кръгла нула Joy

# 241
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
А ако това, с което могат, не е достатъчно да покрие и 5% от нуждите на двойката да живеят нормално? Жената да осигури останалите 95%? Ако не искат да допринасят с пари, искат ли да осигурят пълен уют и спокойствие на жената, за да не мисли за нищо друго и само да работи?

Където 95, там и 100. Wink

Не бих имал нищо против, но жени, които могат да задоволят 100% от нуждите на едно семейство се броят на пръсти.
На тая със 100, не й трябва кръгла нула Joy

Неин проблем. Аз и с нули съм праскал - същото е, като с тия, дето си мислят, че не са нули. Wink

# 242
  • София
Е нула по нула си остава нула, значи нищо не се губи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 243
  • France

То и в българската провинция трудно ще срещнеш забулени....
Зависи в коя Simple Smile
Цитат
Странно защо се сравнява столица с провинция.
Нещо не си разбрала. И двете с Бази живеем в столици.

За другото, никой не те задължава да си в соц мрежите. Както аз не искам някой да ме задължава да си общувам с него на улицата. Тя е за всички.

# 244
  • София
Много странна тема...По първия пост:

1. Една жена (имам предвид наистина жена, а не такава с манталитет на пубер) знае как да контролира излъчването си. Част от този контрол е да излъчваш "стена" или "лед", за да не те заговарят непознати, когато не искаш. Задължително избягваш да гледаш непознатия в очите, защото за тях това е сигнал за интерес.

2. В служебна обстановка, на конференции или конгреси, например, е задължително да умееш да се запознаваш с непознати от всякакъв пол, като при това да не им излъчваш заблуждаващи сигнали (все едно флиртуваш).

3. Има една приказка: "Това, на което обръщаш внимание, то расте." Винаги си в позиция на контрол върху това, на какво обръщаш внимание.

# 245
  • Обран бостан ;)
Е нула по нула си остава нула, значи нищо не се губи Stuck Out Tongue Winking Eye

Чисто математически е така, ама ако те напъне рядко, двете нули стават най-важното нещо. Trollface

Впрочем, като казах нула, имах в предвид моята оценка.

Жена никога не би се оценила на нула, но надценяването на жените си е проблем, който реално носи много негативи за тях, но няма решение.

# 246

Жена никога не би се оценила на нула, но надценяването на жените си е проблем, който реално носи много негативи за тях, но няма решение.

Както и мъж никога не би се оценил на нула - кво да правиш човещинка.Trollface

# 247
Където и по какъвто и повод да ви срещат и заговарят мъже (на работа, в университета, в бара, приятели от 20 години) идеята е пак за неангажиращ и евтин секс. Само мъжът ми не е, но и той е мъж😀

E, това лошо ли е? Не отминаха ли времената, в които е смяташе, че сексът е за мъжа, а жената му го дава, че едва ли не жената не изпитва такова удоволствие като мъжа? Мисля, че тея времена останаха в историята.

Вече жени спират мъже да се запознат с тях на улицата (да, за секс, не за да боядисват заедно), та.....
Дали е лошо или добро зависи от настройката на жената. Ако сега и веднага й се прави секс, значи заговарянето е удар в десетката. Ако търси гадже, сексът влиза в плановете й, но не сега и веднага, а след опознавателна/и среща/и. Тоест повече добро, отколкото лошо. Ако не я интересува темата гадже<->секс, заговарянето е лоша идея. Обясних го простичко, за да не се бърка с темата "харесва ли им на жените секса или не".

Дай GPS координати на тая улица, улесни приятел (от темата) Stuck Out Tongue Winking Eye

# 248
  • София

Чисто математически е така, ама ако те напъне рядко, двете нули стават най-важното нещо. Trollface

Както и мъж никога не би се оценил на нула - кво да правиш човещина.Trollface

Обаче само мъж може да се хвали, че е бил с нули (че и множествено число) Laughing

# 249
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:

Както и мъж никога не би се оценил на нула - кво да правиш човещина.Trollface
Обаче само мъж може да се хвали, че е бил с нули (че и множествено число) Laughing

Е, какво толкова. Се п.... , тоест нула. Trollface

# 250
  • France
Много странна тема...По първия пост:

1. Една жена (имам предвид наистина жена, а не такава с манталитет на пубер) знае как да контролира излъчването си. Част от този контрол е да излъчваш "стена" или "лед", за да не те заговарят непознати, когато не искаш. Задължително избягваш да гледаш непознатия в очите, защото за тях това е сигнал за интерес.
Защо отново отговорността трябва да пада на жената? Да изглежда студено, да внимава къде си държи погледа... не може ли и мъжете да направят усилие?
Цитат
2. В служебна обстановка, на конференции или конгреси, например, е задължително да умееш да се запознаваш с непознати от всякакъв пол, като при това да не им излъчваш заблуждаващи сигнали (все едно флиртуваш).
Да, тук съм 100% съгласна, но служебна обстановка е едно, градска среда - друго Simple Smile
Цитат
3. Има една приказка: "Това, на което обръщаш внимание, то расте." Винаги си в позиция на контрол върху това, на какво обръщаш внимание.
Намирам за уморително да си постоянно в контрол. Прекарвам мн часове дневно в контрол, защото работата ми го изисква и искам като изляза, когато се мотам из парка или зяпам витрините, никой да не идва да ми казва "извинявам се много, вървях след вас и вие просто мн ми харесахте, за пръв път си позволявам да се обръщам към жена по този начин, ако имате време бих ви поканил в това кафене..." от блеещата анонимност изведнъж минаваш в положение на следен обект. Не ми е ок.

# 251
Колко ли трябва да се мразиш, че да спиш с която и да е стига да е съгласна...

# 252
Какъв следен обект? Ти да не си модел на Виктория Сикрет?

# 253
  • France
Мацка, този тип мъже не свалят моделите. Знаят си лимитите. На едни такива, ежедневни жени като мен се лепят. Simple Smile
Жозе, който е бил супер пич преди 30 години, се пробва точно в моята възрастова група - пък дано да попадне на някоя свежа разведена. Ама аз преди 30 съм била на 10 и Жозе дори не искам да знам какво интелигентно/романтично/вълнуващо излъчване в мен открил. Joy

# 254
  • Бургас

То и в българската провинция трудно ще срещнеш забулени....
Зависи в коя Simple Smile
Цитат
Странно защо се сравнява столица с провинция.
Нещо не си разбрала. И двете с Бази живеем в столици.

За другото, никой не те задължава да си в соц мрежите. Както аз не искам някой да ме задължава да си общувам с него на улицата. Тя е за всички.
Аз и не твърдя друго. Споделям моето мнение по темата. Всеки има право да определя за себе си мое му е ОК и кое не. Разбирам ти идеално гледната точка и смятам, че си в пълното си право да не ти харесва да те притесняват в градска среда. Разбира се, че никой не може и не бива да изисква от теб обратното.
Колкото до столица-привинция, визирам твоя пост по-назад:

"В интерес на истината в София последния път видях доста забулени Flushed доста повече от френската провинция, където можеш да не видиш цветнокож с месеци."

Общи условия

Активация на акаунт