Запознанство с непознат

• 22 519
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Ами... някой да те смята за неповторима, единствена и дъра-бъра преди да сте били гаджета, походили, видяли, по...таковали... Да, струва ми се нелогично и невъзможно. Това ще е някакъв психопат.
Но пък видим интерес, флирт, смях, лекота на общуването, а не прозявки и заяждане на срещите, сякаш насила съм го накарала да дойде, си е достатъчно условие да стане заварката. А пък някой искрен комплимент (персонален, не да ми обяснява, че имам красива усмивка, а аз да съм беззъба) направо си е бонус.

# 556
Ако си беззъба, ще си мълчиш, той ще те помисли за умна и ще ти направи комплимент в този смисъл Wink
Пък и жена, която си мълчи е уникален самороден диамант даже да няма каквито и да било други качества.

# 557
Ами... някой да те смята за неповторима, единствена и дъра-бъра преди да сте били гаджета, походили, видяли, по...таковали...
Ааа, ако така ми говори, ще си нулира шансовете. Веднага ставам подозрителна и ще си помисля: или търси някаква изгода от мен или е егати подмазвача.

Един мъж ми става привлекателен, ако не е съгласен с мен аргументирано. Не казвам да се заяжда, а да умее да спори. Колкото по умее да спори, толкова повече омеквам, което сигурно е парадокс Joy

# 558
Аз не обичам да ми спорят. Не обичам и конформисти без собствено мнение, които само да се съгласяват. Най-добре е да мълчат. Сигурно съм мъж според Теоермата на Bowerick Wowbagger. Smiley
Шегувам се. Trollface

# 559
 Мъжете обикновено мълчим пред Венера Милоска, Венера раждаща се от морето на Ботичели, Голо женско тяло на Реноар или нещо от сорта.
Ако може и без туниките.
Та много си зависи какво имаш да предложиш на мълчаливите Wink

# 560
  • София
И аз много обичам да споря. Обикновено още на първа среща захващам някоя популярна тема от типа на кафе, вейпове, ресторанти, храна и прочие.

# 561
Сергии на амбулантни търговци... Ти какво даваш, аз какво искам, ама айде, че времето ми ценно. Нищо не работи така, когато има влюбване, тогава идеализацията е естествено следствие на това, че само за този човек мислиш, жадуваш. Когато пък си извън това състояние можеш да му се надсмиваш (на влюбването). Защото знаеш, че те е правило зависим, или че ти е донесло мъка наред с другото. Отмъщаваш си с насмешка и снизходителност, ставаш циничен, за да се предпазиш от евентуален нов такъв период на уязвимост.
Гледаш чичо си Чарли, кефиш му се, нищо че е фантастика, защото онагледява как без чувства толкова по-лесно се живее.
- Чарли, каза ми че съм специална, но го каза и на още 3 жени!
- Казах, че си специална, скъпа, не единствена.

И решаваш да си останеш такъв за вечността или до следващото хлътване, което дойде първо.

# 562
  • София
Понякога има и любов, и маркетинг. Просто си е така. Всеки се опитва да "продаде" това, което е и да "купи" това, от което има нужда. И става много добре, когато интересите ви съвпаднат и продължите дълго след запознанството.

# 563
оБожестяването се случва естествено. И е продължение на първото привличане.
Няма такива кой дал, взел, работил, старал се. Уф чак се изморих да го пиша. В любовта не е работа, а е взаимност. Леко и естествено се случва – иска ти се да се грижиш, даваш радост на другия, да му е приятно. НО - взаимно.

# 564
  • София
Естествено, че не си.
Ти за това не си с твоя снимка, за да не ти завиждат за красотата.
Чела си Снежанка и знаеш колко е лошо друга жена да ти завиди за красотата. Wink

Ето сега вече мислиш логично Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Не ме интересува особено как изглеждам в нечии очи. Мисля че си личи, че не съм тук да се харесвам на някого Joy Но попринцип съм против личните коментари, та спитам дотук със страничните разсъждения.

Точно обратното си личи Simple Smile
Определено си тук за да се харесаш някому. Даже мога много точно да кажа кому.
На себе си.
Няма лошо, много хора са така, да не кажа всички включени по един или друг начин във виртуалната среда. Тоест всички.
Както при всичко в живота, и тук важна е мярката.
И когато се ожесточавате върху един участник, в случая (с никовете) Ал Бънди и Revoker, ясно е, че мярката е изтървана. И желания имидж (а имиджа е всичко във виртуалната среда) почва да се спихва. Което ви ожесточава още повече и така колелото превърта.
И разликата между това доколко се харесвате сами и впечатлението, което създавате у другите (анонимни Simple Smile ) участници, става драстична.
Не е добре за психиката.
Има 2 решения.
Или намалявате принизяващите псевдо-саркастични обвинения към другия.
Или се примирявате с не толкова перфектния ви форумен имидж. Тоест редуцирате си егото.
Аз лично ползвам второто решение Wink

Цитат
Но попринцип съм против личните коментари

Това някакъв майтап ли е?

Всеки е свободен да мисли, какво си реши Relieved Иначе на описания от теб феномен му се вика когнитивен дисонанс Wink

# 565
Мъжете обикновено мълчим пред Венера Милоска…
Ние сваляме туниките пред Витрувианския човек…  Unamused

Bowerick, страдаш от някаква графомания. Тоест ние страдаме, на теб нищо ти няма. Grinning

# 566
Скрит текст:
Ами... някой да те смята за неповторима, единствена и дъра-бъра преди да сте били гаджета, походили, видяли, по...таковали...
Ааа, ако така ми говори, ще си нулира шансовете. Веднага ставам подозрителна и ще си помисля: или търси някаква изгода от мен или е егати подмазвача.
Един мъж ми става привлекателен, ако не е съгласен с мен аргументирано. Не казвам да се заяжда, а да умее да спори.
Скрит текст:
Колкото по умее да спори, толкова повече омеквам, което сигурно е парадокс Joy
Самоцитирам се, че не можах да довърша, бързайки за грижата за физическото тяло. Както четем, то е в мислите на мъжете и на 20 и на 3×20.
Та, спора. Спорът е добър лакмус що за човек стои пред теб - държи ли да печели винаги и на всяка цена, остава ли спокоен или започва да нервничи, склонен ли е да се оттегли от спора в твоя полза, знае ли кога да го прекрати и т.н., и т.н. Част от мъжете, в началото на отношенията особено, не обичат да противоречат на жената, страхувайки се, че ще загубят вниманието й. Това обаче прави лоша услуга на отношенията, защото двамата не успяват да се опознаят и ако побързат да създадат семейство и дете, нещата почват да ескалират.

Пък и жена, която си мълчи е уникален самороден диамант даже да няма каквито и да било други качества.
Мълчанието не е злато, но виж, да знаеш кога да замълчиш и кое да премълчиш, това си е златно качество. И за двата пола.

# 567
  • София
Така си е. Един мъж ми направи много лошо впечатление като ми спореше нещо за фрапето, ей така, само и само да се изтъкне. Дори не знаеше някои факти. Аз си затраях, колкото да му видя сеира. Втора среща нямаше.

# 568
  • София
Интересна тема, опитвам да я следя (както и още няколко), но... забелязвам, че основно се коментират Ревоукър и Ал Бънди.

Пичове, бихте ли споделили (на лични) колко от тукашните мами сте пронизали с копията си?

Питам съвсем добронамерено, преди някой да ми скочи — ясно е, че в нета е пълно с хора, дето "безплатно" ще те научат на всичко. Ясно е, че не е безплатно. Ясно е, че не са алтруисти. Тук също — Ревоукър инвестира адски много време в семейния форум, което си е респект, ама... едва ли е само от алтруизъм, нали? 😉

# 569
Инвестира той, за да промени виртуално настройката на жените. В една тема 3-4 пъти (!!!) беше писал, че свирката изобщо не се коментира, била по подразбиране. Ами, като не се коментира, защо я коментира, че и в няколко последователни поста, и се опитва да наложи виртуално мотото "Всяка жена е длъжна да осигурява редовно свирки". То очевидно при него не се случват така нещата, дерт му е, и трябва да прокара оралната доктрина по някакъв начин.

Общи условия

Активация на акаунт