Запознанство с непознат

• 22 513
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Незапознанство с непознат е положението.Joy

# 572
Ми не е ли така, то без свирки изобщо брои ли се за секс?

# 573
И сексът ли ще го вкарваме в рамки?

# 574
Оф, да, много досадно. Точно заради такива приказки на партньора му се отщява. Тва е все едно да дуднеш на мъжа си да ти предлага брак и как не е никакъв мъж, ако не го направи. И как Пешо от съседния блок предлагал.

# 575
Ми не е ли така, то без свирки изобщо брои ли се за секс?
Не се брои, ако не се похвалиш
Абе, друго си е да ги разбира нещата човек Joy

# 576
Интересна тема, опитвам да я следя (както и още няколко), но... забелязвам, че основно се коментират Ревоукър и Ал Бънди.

Пичове, бихте ли споделили (на лични) колко от тукашните мами сте пронизали с копията си?

Питам съвсем добронамерено, преди някой да ми скочи — ясно е, че в нета е пълно с хора, дето "безплатно" ще те научат на всичко. Ясно е, че не е безплатно. Ясно е, че не са алтруисти. Тук също — Ревоукър инвестира адски много време в семейния форум, което си е респект, ама... едва ли е само от алтруизъм, нали? 😉

Тъкмо се чудех vяско защо така се е активизирал в семейните отношения. Усетил е накъде духа вятъра. И правилно. Не могат да бъдат оставени Rewoker и Al Bundi само двамата да овършеят целите отношения. Пък и не е здравословно  за тях самите.
Един вид едно рамо Wink да удари. Че само със съвети за избор на фритюрник, актив и лайкове не се трупат.
=============
Може и да е досадно, но аналогията на свирка с брак ми се струва доста насилена. Чак толкова общо нямат. Даже си противоречат. Обикновено обхващат различни времеви отрязъци спрямo деня на сватбата.

# 577
  • София
Работят господата на принципа "една на 100 ще върже" Joy И си удрят взаимно... рамото, като не могат да се харесат на дамите, поне да излязат играчи... Дали, кой знае Laughing Глей Роланд как така деликатно ги подковава, хем на лично да му отговорят, хем публично пита LaughingWink

# 578
Глей Роланд как така деликатно ги подковава, хем на лично да му отговорят, хем публично пита LaughingWink
Ха-ха, това и на мен ми се наби първо на очи. А уж имало мъжка солидарност.

Може и да е досадно, но аналогията на свирка с брак ми се струва доста насилена. Чак толкова общо нямат. Даже си противоречат. Обикновено обхващат различни времеви отрязъци спрямo деня на сватбата.
Насилена била аналогията, ама ше се окажат свързани нещата. Малко бракове щото мъжете не предлагат, а не предлагат щото ...

# 579
Ми нали и аз тва казвам, че духовите изпълнения са важни

# 580
Аз се шегувах бе, човек Simple Smile
Но ти ако си сериозен, отивай го напиши на девойката от другата тема, дето чака брак.

# 581
Добре че са шегите да си кажем истината Simple Smile

# 582
Още един фен

# 583
Ааааа, Абуто съм го признала за PR Manager на духовната любов или просто “фю-фю”😂

Следвайте го за още съвети😂

# 584
Още един фен
Скрит текст:
Стига бе, баси, ти уби всичко детско в мен

Общи условия

Активация на акаунт