Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 32 943
  • 678
  •   2
Отговори
# 645
Момичета, някой правил ли е prp и какво ви е впечятлението?
Колко време има зачервяване?
Правила съм няколко пъти замервяването изчезва за един ден, ако не се удари кръвоносен съд на другия ден си добре.
Освежава лицето, шията и деколтето.

# 646
Благодаря за насоките, момичета!🌸 🙏🏻

Аз по принцип не спя и рядко се обръщам на страни, особено сега. Пазила съм си лицето и бях много внимателна. Въпросът е, че още самата  вечер сред поставянето,  аз си го усетих това хлътване, но имах и отток и трябваше да мине време, за да се види реално какво се е случило. Миналата седмица, когато бях на консултация, д-р Петкова не ми каза, че има проблем с деформация, а по скоро се насочи към очите и до колкото я разбрах обясни, че това се е случило тъй като скулите са лифтирани и позагладени, за това трябва да се постави и под очите, за да се изравни всичко.

Георгиевски вече не е част от екипа на дерма акт, а и честно казано ако ще се наложи някакво разграждане и поставяне на ново предпочитам това да го случи лекарят, който е поставял и филъра.

Чудя се дали ако се допълни с мъничко филър в хлътването проблемът няма да се реши?

# 647
Аз утре съм при д-р Чилингирова, да работим за долната част на лицето (назо и под устните). Мисля да я попитам какво мисли и за блефаро при мен - кога, как и т.н. Стискайте палци да се харесам. Искам и устните вече да оправя, обаче ме е много страх от алергична реакция към хиалуронидаза. Георгиевски ми направи тест (инжектира ми подкожно на ръката). Нямаше никаква реакция, но знам ли дали е достатъчно това

Алена, ти на какво мнение си?

Вчера бях на едно изложение и един от щандовете беше на Лили от Биг брадър, с нейния колаген. Доста добре го презентира, опитах го и наистина си има вкус на рибешко нещо, също е и мазничък. Тя ми каза, че за мен стига да пия два пъти в годината по 3 месеца и почивки 2 пъти за 3 месеца. Някоя от вас пила ли го е? Имате ли отзиви? https://www.aeterna.bg
Това е продуктът

# 648
КРР, интересно ще ми е да разбера мнението на Чилингирова за блефаропластиката, предвид, че тя прави оперативна такава. Ти самата смяташ ли, че имаш нужда? Ако не те бъркам с друга съфорумка, ти си и сравнително млада.

# 649
KPP, какво ще работите по назото? Какво ще слагате?

# 650
Щом сте направили тест, няма какво да се притеснявате от разграждане. Разграждала съм устни и изобщо не е толкова страшно.

# 651
КРР, интересно ще ми е да разбера мнението на Чилингирова за блефаропластиката, предвид, че тя прави оперативна такава. Ти самата смяташ ли, че имаш нужда? Ако не те бъркам с друга съфорумка, ти си и сравнително млада.

Аз няма да правя сега, но след 10 години определено ще имам нужда. Та искам да попитам и нейните виждания какви са.

Ще слагаме ХК, то не точно в назото, а реално до носа, защото там имам голямо вдлъбване и изглеждам изпита. Аз от години добавям там, плюс долу и в темпоралната зона, защото там са ми хлютванията и изглеждам болна и уморена с тях.

Калина, притеснението ми е, че след бременността това лято развих нещо като алергия от насекоми. Като ме ухапе, каквото и да е и ми става огромна подутина, колкото длан, тупти и боли. А ХД е точно с пчелна отрова

# 652
КРР, съвременните продукти с хиалуронидаза се произвеждат чрез  ферментация на бактерии (най-често Streptococcus или Clostridium),
после ензимът се пречиства и стандартизира.
Пчелната отрова съдържа естествена хиалуронидаза, но тя не се използва за медицинска или естетична хиалуронидаза, защото е силно алергенна. Така че бъди спокойна.

# 653
Хм, а тогава Георгиевски защо ми каза, че щом имам алергия към насекоми, е рисково...

# 654
  • в 1001-та нощ
Аз утре съм при д-р Чилингирова, да работим за долната част на лицето (назо и под устните). Мисля да я попитам какво мисли и за блефаро при мен - кога, как и т.н. Стискайте палци да се харесам. Искам и устните вече да оправя, обаче ме е много страх от алергична реакция към хиалуронидаза. Георгиевски ми направи тест (инжектира ми подкожно на ръката). Нямаше никаква реакция, но знам ли дали е достатъчно това

Алена, ти на какво мнение си?

Вчера бях на едно изложение и един от щандовете беше на Лили от Биг брадър, с нейния колаген. Доста добре го презентира, опитах го и наистина си има вкус на рибешко нещо, също е и мазничък. Тя ми каза, че за мен стига да пия два пъти в годината по 3 месеца и почивки 2 пъти за 3 месеца. Някоя от вас пила ли го е? Имате ли отзиви? https://www.aeterna.bg
Това е продуктът

След като е нямало реакция - действай смело Simple Smile Едно, че се инжектира капчица на върха на иглата, второ, че не ти инжектира директно пчелна отрова.

За твое спокойствие след инжектирането можеш да останеш изв. време в клиниката - в случай на реакция да се реагира незабавно, но едва ли ще се наложи. Все пак попитай дали разполагат с нужното Simple Smile

За колагена - по-вкусен от моя (норвежкия) - не съм пила - като сокче от боровинки е Simple Smile През целия си живот съм ползвала само два толкова ефективни продукта и не възнамерявам да го сменям изобщо Simple Smile

Иначе въпросния колаген виждам на всяко изложение, но не съм го тествала Simple Smile

Относно твоята алергия - изследвай хроничното нискостепенно възпаление - имаш сигнали да вземеш мерки навреме.

# 655
Благодаря, Алена за отговора! Днес ме върна д-р Чилингирова, че установи, че съм леко хремава, но следващия път ще я питам за устните специално.

А как е най-добре да изследвам това възпаление?

# 656
  • в 1001-та нощ
Ще ти пиша довечера, че съм в движение целия ден 🫶

# 657
Момичета, писах с доктор Георгиевски, викам айде къде ще ни правите красиви- каза до няколко дни ще каже, вече знае къде, каза сега ще сте по- доволни, няма да има бързане и ще се работи с всички качествени продукти ❤❤❤
Като знам нещо ще ви кажа!

# 658
Така се вижда доста по-добре състоянието и изглежда по-сериозно, отколкото на вчерашната снимка.

След като торбичките са оточни, а не мастни - блефатопластиката не е решение. По-скоро да се види защо задържате вода и на първо място прегледайте бъбреци и черен дроб. Не е решението, което очаквате с процедура, но в случая няма как проблемът да се реши с външно въздействие, а отвътре.

В допълнение аз бих Ви препоръчала да се насочите към хубави Омега 3 (триглицеридна форма) в по-висока концентрация за справяне с хроничното нискостепенно възпаление, както и хубав колаген. Ефектът ще го видите доста бързо и ще Ви светне лицето Flowers Hibiscus Успех Simple Smile
Благодаря,от месец пия колаген - чисти колагенови пептиди  от iherb.com и сега поръчах и Омега 3.
Откакто поставих 2 скулптра и рестилайн 1мл в назобиалната/17.11/ имам чувството ,че лицето ми е поподпухнало и особенно торбичките ,около очите е по зле положението .На снимките не съм слагала пачове сутринта,иначе преди работа слагам пачове от хладилника и лист маски, по препоръка на LadyD започнах да обтривам с лед,малко се панамалява подпухналостта,за добавкатка Лимфомиозот се зачудих,но не съм я почнала.И затова някоя процедура още се замислих,но да не се влошът нещата...

# 659
Алена, би ли споделила какъв колаген пиеш? Ако не е удобно тук, може и на лични

Общи условия

Активация на акаунт