Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 32 943
  • 678
  •   2
Отговори
# 660
Тя мисля написа една страница назад или бъркам?

# 661
Момичета, писах с доктор Георгиевски, викам айде къде ще ни правите красиви- каза до няколко дни ще каже, вече знае къде, каза сега ще сте по- доволни, няма да има бързане и ще се работи с всички качествени продукти ❤❤❤
Като знам нещо ще ви кажа!
О, супер. Напряво, ако до два месеца отвори, ще отида при него за планираните процедури. В Insta ли ще обяви?

# 662
Най-накрая направих ботокс и съм страшно доволна. Спестих си няколко хиляди лева за конци, които ми предлагаше Ванеска. Който има схлупени очи, препоръчвам да пробва първо с ботокс преди блефаро или конци..
Преди ботокса:

След:

# 663
При кой доктор поставихте ботокса?

# 664
  • гр. София
Тя мисля написа една страница назад или бъркам?

Върнах няколко страници назад и не видях да е писала Алена какъв колаген ползва, а й е зададен въпроса няколко пъти. Само разбрах от последния й пост, че е норвежки и е вкусен и не иска да го сменя Grinning
Дано пише какъв е, мисля, че всички се вълнуваме Simple Smile

# 665
В блога си Алена споделя за този-
Ревю на Dr. Ohhira Collagen+ – японски колаген с еластин, хиалуронова киселина, серамиди и ферментирал растителен екстракт OM-X - Алена © 2025 https://-spam294-/revyu-na-dr-ohhira-collagen-yaponskata-tayna-z … vatreshno-sianie/
Много полезна информация намерих в блог.

# 666
При схлупени очи ботокс често не помага.Даже леко влошава.

# 667
Четох тук и в разни групи, но признавам си - обърках се от толкова имена на доктори. От две години се чудя дали да си сложа филър в устните и явно "узря" тази мисъл.

Кой доктор (дори от гостуващите) бихте препоръчали за Бургас? И какъв филър за по-естествен ефект? Прикачвам снимка на устните сега в скрит текст.

Скрит текст:

# 668
Д-р Георгиевски ще посещава Бургас през декември, в едно студио, доколкото видях зад Механотехникума.
Доколкото разбрах на софийски цени ще работи.
Явно е без значение стандарта /Бургас / София.

А така гостуващите после, ако се нуждае човек от ретуш или преглед отново при него, то как се случва това?

# 669
  • в 1001-та нощ
В блога си Алена споделя за този-
Ревю на Dr. Ohhira Collagen+ – японски колаген с еластин, хиалуронова киселина, серамиди и ферментирал растителен екстракт OM-X - Алена © 2025 https://-spam294-/revyu-na-dr-ohhira-collagen-yaponskata-tayna-z … vatreshno-sianie/
Много полезна информация намерих в блог.

Благодаря ти Flowers Hibiscus Това е вторият, по-горе писах за норвежкия Simple Smile Този, японският - също е с berry вкус, но леко се усещат ферментите.

# 670
Момичета, какво се случва когато филъра в устните започне да се разгражда сам? Зящо ми се струва че имам нещо като опъване?Или сега съм акцентирала много на тях, заради едно повърхностно попче постоянно го наблюдавам.Година и половина мина при мен.

# 671
Само 30% от филъра изчезва, останалото си стои.В този случай не виждам опъването как ще
е от
този процес, след като обемът пада.

# 672
Благодаря за препоръката за колагена? След каква възраст е хубаво да се приема?
Четох из темата за блясък на кожата от омега 3. Аз пия на Doctor`s Best, но особен ефект не забелязвам. Коя препоръчвате?

# 673
Само 30% от филъра изчезва, останалото си стои.В този случай не виждам опъването как ще
е от
този процес, след като обемът пада.
Просто ги усещам странни напоследък, и сякаш това топче го виждам повече.Беше ми обяснено, че са възможни такива усещания когато започне да се разгражда сам, защото се освобождавали околни нервчета. Някой да е имал нещо подобно?

# 674
Здравейте. Нахълтвам в темата, макар и със закъснение. Преди седмица изръсих една камара пари за Хайфу на долна част на лице и контур. На най-модерната машина, златен стандарт и пр. - Ulthera. И ето, 5 дена по-късно, не стига, че не виждам никакъв резултат, а и започвам да се виня за това, че не проучих преди да хвърля почти 3 к лева. Според лекарката ефектът бил видим след 3 седмици. Някой с мнение и положителни впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт