💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 53/

• 35 078
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Керем трябва да смени Инан. Този път тотално се е изложил...

# 106
# 107
Има нов фраг. След малко и с превод

# 108
Има фраг на "Любов и сълзи"

Малко съм разочарована от визията на Керем. Всички представители ( актьори) досега са облечени стилно, както подобава за такова събитие. Керем са го облекли все едно отива в мола да пие ...
кафе...
Лизге е неотразима..

# 109

Скрит текст:

# 110
# 111
Керем да уволни Гюнфер и Инан...
Сега хейтят дрескода на Керем в Туитър... И как да го защитиш, когато наистина не е в стила на събитието ..

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 21:19 от tina-latina

# 112
Наистина малко не отговаря на международното събитие, на което са поканени, но после може да ходят на дискотека с Лизге, а няма да губи време да се преоблича ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 113

Един черен костюм да беше сложил, с бяла ризка, щеше да е тоооооп просто.

# 114
Най - малкото е проява на уважение да си  с подходящото облекло, а когато имаш и половинка трябва да се съобразил и с нейния аутфит.
Лизге - официално, Керем - ежедневно- спортно ..

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 21:35 от tina-latina

# 115
Нищо му няма , Хубавец ни е той Gift Heart

# 116
На Керем толкова му отива спортно - елегантната визия, а той не се възползва от това ..

# 117

Превод на фрага

Мейра, правя това заради теб, а не заради твоето семейство. Ти очевидно не помниш, какво се случило в тази къща, но аз не съм забравил какво направи той .
И какво е направил Ерджан, Селим?
От сега нататък г-жа Дилшах е новия председател на борда на директорите. А когато тя е заета със съпруга си, то ще я замествам аз. Така че, ще се виждаме често.
Утре ще направим така, че те да се сбогуват с предишния си живот и с техния студен дом.
Ти утре заедно с адвокатите ще подпишеш и подадеш документи за развод.
Защо постъпваш така?
Ти искаше да се разделим. Сега аз прост правя това, което ти пожела.

# 118
Благи, Kissing Heart

Тинче, не се ядосвай. Керем си е Керем, поне не е с каскет, така, че съм ОК Stuck Out Tongue Winking Eye

# 119
За мен е да отидеш на работа по анцунг и после да се чудиш, защо има хора, които неудобряват....

Общи условия

Активация на акаунт