💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 53/

• 5 882
  • 135
  •   24
Отговори
# 120
На мен ми допада визията му Simple Smile

# 121
За всяко официално събитие има определен дрескод, дали е споменат в поканите изрично или е неписан, за всеки посещаващ такива събития е ясен. Когато от години си в този бранш е недопустимо да не го спазваш, неуважително и към организатори, и към публика, а в случая и към партньорката.

Толкова е красив и елегантен Керем в костюм и в този вид е прекрасен, но не и за това събитие. Толкова.

Една красива Ханде. Много ми липсват на това представяне.

# 122
Няма да коментирам повече....

# 123
# 124
От Туитър/ Х:
Визията е Серкан Болат 2.0.

Няма да коментирам повече....

# 125
# 126
# 127
Здравейте, момичета,
На пръв поглед ми се струва, че Керем е объркал бележките на стилиста си и е разменил тоалетите. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 128
# 129
Добър вечер! Покрих  се за 2-3 дни, а вие сте си пописали доста.
Изгледах тази вечер окончателно сериала "Кралицата на сълзите".
Може да се каже, че свикнах с главните герои и дори ми станаха симпатични, изключителни майстори актьори са. Просто евала на играта и на емоцията, която предават. Сега разбирам и разочарованието на Тина, че не се доближават до тях. Нито Селим, нито Мейра успяват , така както успяха Хе Ин и Хьон У.
Имаше поука и ми хареса, че в няколко епизода имаше доста добри изречения и изказвания, които те карат да настръхнеш и да се замислиш. Трябваше да си ги запиша, но може да видя пак да го пусна да го изгледам и да си водя записки. Наистина си заслужаваха да се запомнят някои изрази. Признавам си, че до последно мислех, че или Хе Ин ще умре или Хьон У, но въпреки това ми се оправдаха очакванията и имаше щастлив край.
Знаете ли? Въпреки, че Юн  много мизерии и лошотии сътвори, някак си, леко ми стана тъпо и го съжалих. Изоставен, отхвърлен и неразбран през целия му съзнателен живот. А точно той имаше най-голяма нужда някой да го обича. Дожаля ми.
А за главните... няма какво да кажа освен, че се размечтах за такава силна, истинска, чиста и искрена любов, но тя съществува само в приказките и по филмите. Няма лошо да си помечтаем в този суров свят.
Уникален сериал и за миг не съжалявам, че го изгледах.
По трейлъра съда, че доста ще се разминат с оригиналната версия. Един пример: Мейра целува и има интимни моменти с Ерджан очевидно, а такова нещо в оригиналния сериал няма. Няма пошлост, предателство и изневери.
Наистина много на високо ниво беше всичко, просто няма какво да си кривя душата и не мога да кажа и лоша дума.

Пчелички в този пост искам да отправя своите благодарности за преводите на "Любов и сълзи" и "Сърцебиене". Утре и вдругиден вечерта ще си отделя време да гледам новите им епизоди и ще дойда да коментирам и тях.

Благодаря, че ме изчетохте.

Тина, благодаря и на теб, че ме накара да пожелая да хвърля едно око на оригиналиня сериал и той определено ме плени. Споделям твоето мнение и разочарование. Въпреки всичко, все пак ми е интересно турците какви ще ги сътворят и каква история ще измислят, защото ми се струва, че тяхната идея не е да е като оригинала и историята ще тръгне в друга посока.

# 130
Благодаря за новата тема, Мики Flowers Tulip

ВиХи, със закъснение ти пожелавам много здраве, щастие и късмет Flowers Tulip

Хей, Пеперудке Hug От няколко дни се чудя дали да те питам, дали да не питам - изгледа ли Кралица на сълзите или не е твоето и го заряза. Радвам се, че си му отделила от времето си. Сигурна съм, че не съжаляваш.
Ако ти се чете, оставям ти малко мои размисли в спойлер, че ще ме изгоните от темата вече. Олях се Laughing
Скрит текст:
Още при предишния ти пост тръгнах да пиша, че много правилно си уловила посланията - да, в трети епизод има една сцена с куче, което първоначално стопаните му отказват да продадат, защото е спасило сина им. Но онова което не се купува с пари... се купува с много пари за съжаление. Хората сме меркантилни създания и признателност/ лоялност остават на заден план.
А сцената всъщност не е случайна, добре преплетена е със събитията по-нататък - "Селим" се връща при стопаните на кучето, за да получи повече подробности за миналото на "Ерджан", който оказва се те познават от детството му.
От излъченото до момента другото липсващо в турската версия, но значимо за историята като цяло е "Мейра" в гората - допреди да се появи "Селим" и да застреля глигана на нея всичко ѝ минава като на лента. Сякаш това наистина е краят. И в последните си мигове тя си спомня моментите не с друг, а именно с него Heart
Разминаванията не свършват с това... Ок, всеки сценарист със своя почерк, но от това, което са ни спестили турците най-много историята без време да започне да издиша.
Докато са в хижата"Селим" в оригинала се чуди как да се качи в стаята при "Мейра" - те са толкова дистанцирани, отдавна не делят обща стая. Както сам каза нищо не ги свързва, ако общуваха можеше да имат проблеми, но дори такива нямат. Беше готов да предоставя правни консултации на брат ѝ до зазоряване. Да ама не, качи се Joy Плахо ѝ разкопча блузата след като тя го помоли, още по-плахо влезе в банята, за да си вземе душ Joy Реакцията от нейна страна не закъсня и колкото и да се бяха отчуждили не успя да прикрие типичния женски интерес. Можеше и Баръш да разходи перфектното си тяло, но не Crossing Arms В турската версия Той най-спокойно се настани до нея в леглото, сякаш това никога не се е променяло, бързо стоплиха отношенията. През цялото време го раздава грижовен и любящ съпруг... И лично за мен малко се обезсмисля идеята да намерят отново път един към друг след като не го видяхме кой знае колко да се лута между мислите и чувствата си, той си е чист и духовно извисен Mr. Green Сцената с маратонките и нея са я видяли от друг ъгъл - в оригинала момента е комичен, в римейка по-скоро романтичен.
Различен е манталитета на турците...
Селим още щом научи за болестта на Мейра без да се двоуми реши, че в такъв тежък момент не може да я остави и ще се погрижи да започне лечение. Ами захаросано е.
Корейския "Селим" реши, че жена му не трябва да умира преди да е променила завещанието си Joy Събира информация каква е вероятността тя да оцелее, все пак животът му е заложен на карта. Твърде жестоко и далеч от представите за истинската любов. Гледаш и недоумяваш как в сърцето на тоя идиот после ще се зароди нещо истинско и ще може ли да оправи бъркотията. Е, успя. По такъв начин ги завъртат нещата, че искрено започваш да му симпатизираш.
И се смях, и си поплаках пък уж не се разчувствам лесно... На пръв поглед незначителни неща, а всъщност с дълбок смисъл - Тя обидена, че дори линията на живота върху дланта ѝ е по-къса, а Той я дорисува докато тя спеше Heart
Сред нещата, на които се дразнех в оригинала бяха наивността на главния - крайно ненужно беше да се връзва на историята за миеща мечка в градината на покрива (но си беше закачка между влюбените, както и да е). Също и злодеите - съсипаха цяло семейство. Влиятелни бизнесмени, предполага се, че са прозорливи, а да се хванат на номерата на "Дилшах"Smirk Пеперудке, усещанията ми за "Ерджан" съвпадат с твоите - не го оправдавам, но го разбирам. Лишен от обич и закрила, отхвърлен и от собствената си майка, носи белези от трудното си детство. Естествено е да се превърне в такъв човек.
Едно от любимите клишета за турците е такова и за корейците - амнезия. А другото предпочитано от корейците, което присъства в сериала е срещата на главните герои като деца. Пътищата им на няколко пъти са се пресичали.

И ти като Дилеми виждаш чашата наполовина пълна - да разбирам, че финалът ти харесва. В началото не го усетих съвсем като щастлив. После го приех какъвто е.Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 08:30 от Margarita N.

# 131
# 132
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 133
Здравейте, 🌞

Керем на партито носи байкерско яке от изтъркана кожа (1 590,00 евро), черен колан Trinidad от измита кожа с шипове (310,00 евро) и вълнени панталони на райета (577,00 евро), всички от Golden Goose.

# 134

Общи условия

Активация на акаунт