От няколко дни се чудя дали да те питам, дали да не питам - изгледа ли Кралица на сълзите или не е твоето и го заряза. Радвам се, че си му отделила от времето си. Сигурна съм, че не съжаляваш.

Плахо ѝ разкопча блузата след като тя го помоли, още по-плахо влезе в банята, за да си вземе душ
Реакцията от нейна страна не закъсня и колкото и да се бяха отчуждили не успя да прикрие типичния женски интерес. Можеше и Баръш да разходи перфектното си тяло, но не
В турската версия Той най-спокойно се настани до нея в леглото, сякаш това никога не се е променяло, бързо стоплиха отношенията. През цялото време го раздава грижовен и любящ съпруг... И лично за мен малко се обезсмисля идеята да намерят отново път един към друг след като не го видяхме кой знае колко да се лута между мислите и чувствата си, той си е чист и духовно извисен
Събира информация каква е вероятността тя да оцелее, все пак животът му е заложен на карта. Твърде жестоко и далеч от представите за истинската любов. Гледаш и недоумяваш как в сърцето на тоя идиот после ще се зароди нещо истинско и ще може ли да оправи бъркотията. Е, успя. По такъв начин ги завъртат нещата, че искрено започваш да му симпатизираш. 
Пеперудке, усещанията ми за "Ерджан" съвпадат с твоите - не го оправдавам, но го разбирам. Лишен от обич и закрила, отхвърлен и от собствената си майка, носи белези от трудното си детство. Естествено е да се превърне в такъв човек.
Препоръчани теми