💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 53/

• 36 286
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Страхотна новина, Слънце ☀️👏

Нямам търпение ☺️

# 346
  • София
Преди епизода:

"Сърцебиене", еп.6, фр.1
https://x.com/i/status/1977475980861051096

Скрит текст:
Фиген: Вземи тъмнината и бедите си и се махни от живота ни!
Хюлия: Аслъ е моя дъщеря.
Рейхан: Когато те опознах, осъзнах колко много Аслъ се нуждаеше от защита.
Хюлия: И вие сте нейната спасителка, така ли?
Рейхан: В сравнение с това, което Арас ще ти причини, това което е направил на Емре ще изглежда невинна.
Аслъ: Знаете ли нещо?
Арас: Толкова ужасен човек ли съм?
Рейхан: Да.
Мелике: Достатъчно! Той не ми е направил нищо, за разлика от теб.
Годеницата на Арас: Превърна се в ангел. Ако не беше тя, всичко щеше да бъде различно, знаеш го, нали?
Аслъ: Извинете, химикалката ви. Спри!
Мъжът: Мелике си направи тест.
Арас: Защо си е направила тест така тайно?
Хюлия: Няма никаква специална връзка между вас и Аслъ. Къде е Аслъ сега, например?
Аслъ: Госпожа Рейхан си търси къща в нашия район. Така, че трябва да направим нещо.
Арас: Какво стана? В тежък товар ли се превърна за вас?
Аслъ: Целият й свят с дъщеря й е в тази къща. Как ще гоните майка от там? ....Госпожа Рейхан.

"Сърцебиене", еп.6, фр.2
https://x.com/i/status/1978542135029780488

Скрит текст:
- Станахме добър екип в случая с Мелике
 - Да.
- Тест за установяване на бащинство или бременност.
- Добре, а Мелике какъв е правила?
- Вие сте моето семейство. Сега и Аслъ също е мое семейство.
- Тогава ще ти се наложи да избираш.
- Оставих семейството си и дойдох при теб.
- Нима вие самата не ми казахте „раздели ги“?
- Няма да се женя за вашата дъщеря.
- Чуй ме, позьор такъв! Ще направя така както си го измислил и ще ти го стоваря на главата.
- Този тип повече няма да престъпи прага на този дом. Точка. Като цяло никой Алкан няма да може да влезе тук.
- Какво искаш?
- Кажи на сина си да остави дъщеря ми на мира!
- Една целувка…
- Значи има още нещо?
- Който сам не използва своите плодове, от тях се възползват други.
- Не съм брат ми, не можеш да ми сложиш нашийник на врата.
- Г-жа Рейхан страда много докато е далеч от дома си.
- Искаш да кажеш, че тя не е наред и ти не можеш вече да се справяш и е време да си дойде у дома?
- Да, г-жа Рейхан не е нормална.
- Аслъ…

"Сърцебиене", еп.6, фр.3
https://x.com/i/status/1979249433628799232

Скрит текст:
- Аслъ, дъще моя!
- Има толкова много хора, които не могат да се грижат за новородено или биха предпочели други да се грижат за децата им.
- След като те опознах, осъзнах колко много Аслъ се нуждае от защита.
- И ти си защитник, нали?
- Не моето дете е болно, а тяхното. Трябва да го вземеш.
- Съжалявам, те не искат болно дете.
- Вземи си мрака и бедствието си и се махай от живота ни!
- "Или това момиче ще напусне живота ни, или ще трябва да направиш избор!" Това ми казаха. Аз избрах теб.

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 23:20 от Dilemi

# 347
# 348
Страхотна новина, Слънце ☀️👏

Нямам търпение ☺️
Бавно става. Не се наемаме със срок, но по един епизод на седмица ще гледаме да пускаме.

Дядото на Мейра и майката на Селим участват в сериала като женена двойка от 12 години.
Актрисата, която играе Мерием в "Сърцебиене" също взима участие.

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 19:30 от midnight__sun

# 349
Изгледах 5 епизод на един дъх, както се казва.Благодаря на Пчеличките за прекрасния превод.Не знам как се превежда толкова дълъг филм,за толкова кратко време.Адмирации!
Ако не звучеше турския език,не бих определила,че това е турски филм.По скоро има европейски облик.И наистина действието се забърза ,имаше развитие във всички посоки.Не знам на комшиите какво им трябва още да се случи,за да започне да се вдига рейтинга.
Ханде завинаги!Беше прекрасна!

# 350
То не може да имаме претенции, сериалите станаха много. Вие си имате и лични ангажименти, това ви е хоби и го правите за нас, за което искрени благодарности! 💐

Наистина е голямо удоволствие да гледаш сериал с качествен превод на родния си език.

Ханде Ерчел и Керем Бюрсин са късметлии с такива фенове като вас, които им превеждат всички проекти! 👏🙏

# 351
„Mevlana: Mest-i Aşk“ достигна до над два милиона зрители в Иран

Стратегията на режисьорите за работа с публиката е постигнала огромен успех в Иран: филмът на Хасан Фати „Mevlana: Mest-i Aşk“ е достигнал 2 085 000 зрители. Според трейлъра на филма, той изследва дълбоката връзка между Руми и Шамс от Табриз и влиянието на мистериозното изчезване на Шамс върху вътрешния свят на Руми. Съчетавайки драма и история, филмът включва музика от Фахир Атакоглу, а Мортеза Пурсамади е бил оператор.

В актьорския състав са Парса Пирузфар, Ибрахим Челикол, Ханде Ерчел, Бенсу Сорал, Боран Кузум, Селма Ергеч, Бурак Тозкопаран и Халит Ергенч, както и известната иранска кинодеятелка Шахаб Хосейни. Въпреки че филмът привлече значително внимание в Иран заради привлекателността си за публиката, предстоящата му премиера в Турция на 17 октомври 2025 г. също привлича вниманието на киноманите. Продукцията се стреми към международна видимост както с културния си контекст, така и с актьорския си състав.

# 352
Май за първи от стартирането на сериала, продуцентите и каналът промотират хаштаг на сериала

# 353
# 354
# 355
То не може да имаме претенции, сериалите станаха много. Вие си имате и лични ангажименти, това ви е хоби и го правите за нас, за което искрени благодарности! 💐

Наистина е голямо удоволствие да гледаш сериал с качествен превод на родния си език.

Ханде Ерчел и Керем Бюрсин са късметлии с такива фенове като вас, които им превеждат всички проекти! 👏🙏

Много мило! Heart
Наистина отнема доста време да се правят субтитри от нулата, затова и "Платоничен" ще се бави, но ще го пуснем и него.
Наистина има доста познати актьори в сериала, а жанрът е точно такъв, какъвто очаквах - комедия, вървяща към пародия. Grinning Не ми допада, не е моето, но ще ми се наложи да го гледам. Grinning

# 356
Пчелички, Kissing Heart

Gift Heart

# 357
  • София
Тук ще има "озвучка" на "Сърцебиене"
https://1.ruturkserial.org/serdcebienie-2025-trs-vse/5133-serdce … ie-ozvuchkaa.html

# 358
# 359
  • София
Благодаря ви за преводите, момичета, Пчелички! Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт