💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 53/

• 36 285
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Аслъ веднага забрави за Емре Simple Smile

и в тренда напредваме Simple Smile
#Çarpinti
34.7K posts

# 362
Епизодът засега е топ 🙏

Загубата на Мелике май е отприщила някаква скрита психопатия на Рейхан. Не е нормално поведението й.

# 363
Добър вечер!
Благодаря пчелички за Вашия неуморен труд и за Вашето желание да правите качествен български превод.
Изгледах току-що епизода на "Любов и сълзи" , като "Платоничен" си го оставям за утре вечер след работа.

Ще бъда кратка този път.
Първо искам да отговоря на една от дамите тук, която спомена, че й се струва, че всичко е забързано в този епизод и че така и се струвало. Отговорът ми е: да, забързано е. Simple Smile Всичките тези действия се развиват в няколко епизода в оригиналния сериал и всяко действие се обяснява подробно, а не като тук да се чудиш от къде, как, защо и се губиш в галопирането и хаоса от тези действия и събития.

Честно казано, може да не Ви хареса коментара ми, но разбирам защо пада с всеки епизод рейтинга. Как няма?
Опитват се да скалъпят нещо, което за мен е тотална пародия.
Аз лично този епизод ме накара да си задам сериозно въпроса: "Наистина ли всички турски сериали са толкова зле скалъпени? Или имат хаотични сцени /като тук/ , или се разтяга супер бавно развитието , че ти се отщява да го гледаш или най-култовото , създаваме много предизвикателства и въпроси, на които няма отговор , като "Рибарче"?

Някак си се разочаровах, много постни диалози, постни действия.. По нищо не си личи, че са безумно влюбени Селим и Мейра.
Героите са тотално обезличени...
Може би сбърках, че избързах да изгледам оригиналния сериал, но се притесних, че спират преждевременно нашия сериал и сега буквално не мога да му се насладя.

Въпреки, че съм огромен фен на Ханде, този проект ми се струва доста зле и ако се провали, не е заради нея. Тя си играе брилянтно ролята.
Друга е причината, можеби сценаристи, режисьори и сие...

Надявам се, следващите епизоди да бъдат по-нормални и адекватни, но едва ли..

Приятно гледане на "Сърцебиене". Аз ще им изчакам буквичките и ще се включа с коментар.

# 364
Flowers Herb ПЧЕЛИЧКИ ЛЮБИМИ, БЛАГОДАРЯ И ПРИЗНАНИЕ ЗА ТРУДА, ВИ! Animal Bee Animal Bee Animal Bee

М Е В Л Я Н А
Има много източници за Руми / певеца-поет на арабския свят / тачно, кой е интерпретиран във филма само гадая.
Осиновената  дъщеря е много близо до него точно при появата на дервиша Шамс / от Шамаз /, който оказва голямо влияние на Руми и неговата поезия, чрез вярата, а не религията. Твърди се, че дервиша е убит точно от религиозните апологети. Мавляна също е повлияна от чистотата на вярата и взима едно твърде съдбовно решение в противовест на обществените нрави. След смъртта/изчезването на дервиша Руми спира да пише поезия...

# 365
Рейхан започва да става все по- неадекватна. А в началото на сериала беше такава душичка ☺️

# 366
  • София
Sunglasses

„Ще съборя играта, която си настроил, право върху главата ти!“ 💥

https://x.com/i/status/1979984377820926036

# 367
Рейхан хич не е добре психически.

# 368
Вече си мисля, че Рейхан е замесена в смъртта на мъжа си 🤔

# 369
Арас и Фифи като двойка изобщо не мога да ги усетя.

# 370
  • Dupnica
Благодаря момичета, Страхотни сте! Heart

Слънце, благодаря  Flowers Hibiscus
Ще те послушам за " Платоничен"

# 371
Прегледах епизода до момента. Хареса ми, че са извъртяли нещата и реално Арас е раненият, беше неочакван обрат. За първи път да ме изненадат с нещо. Grinning

# 372

Толкова е объркано всичко... Satisfied

# 373
Май наистина Хюлия е родила близнаци. Мелике и Аслъ ще се окажат сестри, а смъртта на Мелике няма да е инцидент. Може би човекът, който я е убил, не е искал тази тайна да бъде разкрита и това ни води до само един човек - братът на Арас. Grinning Но не ми изглежда такъв тип човек, а и подобно действие би наранило Рейхан, която той толкова обича. За момента не виждам кой от наличните персонажи има изгода Мелике да умира, може би убиецът ще се окаже някой нов герой.

# 374
Сърцебиене

Правилно ли разбрах, че Мелике и Аслъ са сестри близначки. И Метин е купил здравото бебе от Хюлия, в случая Мелике.

Общи условия

Активация на акаунт