💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 53/

• 2 046
  • 68
  •   33
Отговори
# 60
Поне си намери другарка по шапка. JoyJoyJoy

На тези снимки аз точно не виждам да им личи разликата, в някои сцени в сериала обаче много. Нямам търпение да ги видя в официалната част.

С еднакви очила ли са или така ми се струва?

# 61
Мики, вече 5-та година мина, но Керем и каскет .... не ми е добра комбинация. А след няколко статии в бг. пресата още повече ... Stuck Out Tongue Winking Eye Просто не е моето ... Без него изглежда много по-добре
Скрит текст:
Вестник "Сега"
"Пепи Еврото и жена му съветвали Гешев да сложи каскет, за да спечели бабите"
"24 часа"
"Каскетът привлича жените на средна възраст"
бТВ
"Любена Павлова съветвала Иван Гешев да носи каскет, за да изглежда "от работническата класа"

# 62
Миси, 😂
С глас се смях 😂😂😂

В Туитър въртят, че 50% от  NOCTURNE е собственост вече на Ханде/ Дали е истина?

# 63
Красота

# 64
Керем и Лизге на летището в Ница (така са написали) Керем е джентълмен, почерпи колежката. Но Гюнфер къде е се чудя Grinning

# 65
# 66
# 67
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 68
ВиХи, честит празник и от мен! Hug Flowers Rose
Това са рейтингите на първите епизоди на всички сериали, които стартираха досега този сезон:

Виждам, че сте коментирали колко е важна работата на сценарист и на актьори. “Сърцебиене” тръгна толкова обещаващо именно заради имената на актьорите, но уви.
Ако трябва да ги степенувам по важност, разбира се, сценаристът е най-решаващият. Него не го ли бива, всичко останало няма значение, ако ще и от Холивуд някой да докарат. Твъъъърде много наблегнаха на любовните взаимоотношения, а беше повече от ясно, че зрителите бяха привлечени от триото Аслъ, Хюлия и Рейхан. Като направиш такъв глупав ход, никой друг не е виновен. Жалко за актьорите, за Керем.

Скрит текст:
А новият конкурент в неделя е просто уникат! Не съм се съмнявала в Сема и Бурак, но съм приятно изненадана и от Хилал. Не мога да разбера коментарите от онази вечер, че бил копие на “Присъда”(като човек, който го е гледал). Да, личи си, че сценаристът е един и същ, но е съвсем различна история. Наистина си заслужиха рейтинга.

Общи условия

Активация на акаунт