💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 53/

• 33 667
  • 735
  •   2
Отговори
# 540
От Бирсен Алтунташ:

Нови актьори ще се включат в историята в новите епизоди на сериала „Любов и сълзи“. Зрителите могат да очакват не само раздяла, но и голямо попълнение в актьорския състав, с участието на Баръш Ардуч и Ханде Ерчел.

Започнаха снимките на шестия епизод на драмата „Любов и сълзи“, режисирана от Чагатай Тосун. Макбуле Косиф е наета да напише сценария за новия епизод. Предстоящите епизоди ще представят нови герои, докато други ще се сбогуват. Зрителите могат да очакват и сензационна смяна на актьорския състав.

Известният актьор Йълдърай Шахинлер е получил предложение да се присъедини към проекта. Според продуцентския екип, Шахинлер може да изиграе ролята на ментора на Селим, в ролята на Баръш Ардуч, в сериала, който активно се продава в чужбина.

# 541
Тина, събитието сигурно ще започне до час-два.

За къде без Инан? Grinning
Сигурна съм, че Ханде ще е много елегантна днес. Помелато имат страхотна маркетинг стратегия, както се казва "по-малкото е повече" , Ханде винаги е облечена с по-семпли, по-изчистени дрехи, а бижутата не са прекалено много.

# 542
Ново от Керем

# 543
Ето част от сериалите, по-които е работила новата сценаристка. Очевидно с Ханде се познават, работила е по 16епизода на "Любовта не разбира от думи"

# 544
  • au bout du monde
Чуй ме беше доста зле.

# 545
В очакване..

Сериалът Бамбашка Бири е достъпен в Дисни+

Ако някой не го е гледал, ето първи епизод. Първи опит с правенето на субтитри. Голям зор видяхме. Satisfied

https://videa.hu/videok/film-animacio/bambaka-biri-1-burak-deniz … -MsWIhvFvEGkZ0xJj

# 546
  • Плевен / София
Ето част от сериалите, по-които е работила новата сценаристка. Очевидно с Ханде се познават, работила е по 16епизода на "Любовта не разбира от думи"

Има опит вече с адаптация на корейски сериал
Ударите на сърцето с Ойкю Карел и Гьокхан Алкан съм го гледала онлайн. Започна като летен сериал с много високи рейтинги и отиде за редовния сезон. Тогава  се включиха типичните турски сериали и особено историческите  е започна да пада рейтинга, но завърши с 28 серии, които са си напълно достатъчни за т.н. сериал с градска тематика. Сюжета е :
"Колкото и лошо място да е светът, винаги ще се намери някой, който да докаже, че доброто побеждава. И този някой може да е първият и единствен шанс на съдбата, която се е отнесла с вас несправедливо. За осемнадесетгодишната Ейлюл този шанс ще стане Али Асаф Денизоолу.
Тази история започва в гимназията на едно малко Егейско градче, където Али Асаф ще помогне на Ейлюл да стане лекар. Пътищата им впоследствие ще се разделят и години по-късно отново ще се пресекат в една от най-добрите болници на Истанбул."

Адаптация на корейския сериал „Лекари“.

# 547
Simple Smile
От събитието Pomellato тази вечер в Истанбул
https://x.com/handeefanatik/status/1981394021231841434

Simple Smile

# 548

Има опит вече с адаптация на корейски сериал
Ударите на сърцето с Ойкю Карел и Гьокхан Алкан съм го гледала онлайн. Започна като летен сериал с много високи рейтинги и отиде за редовния сезон. Тогава  се включиха типичните турски сериали и особено историческите  е започна да пада рейтинга, но завърши с 28 серии, които са си напълно достатъчни за т.н. сериал с градска тематика. Сюжета е :
"Колкото и лошо място да е светът, винаги ще се намери някой, който да докаже, че доброто побеждава. И този някой може да е първият и единствен шанс на съдбата, която се е отнесла с вас несправедливо. За осемнадесетгодишната Ейлюл този шанс ще стане Али Асаф Денизоолу.
Тази история започва в гимназията на едно малко Егейско градче, където Али Асаф ще помогне на Ейлюл да стане лекар. Пътищата им впоследствие ще се разделят и години по-късно отново ще се пресекат в една от най-добрите болници на Истанбул."

Адаптация на корейския сериал „Лекари“.

Не знаех, че е корейска адаптация, гледала съм го преди години и ми беше харесал.

"Чуй ме" също беше стартирал добре с първите серии, но после ми стана скучно и го зарязах. Grinning

# 549
# 550
# 551
Момичета,да споделя:малко съм разочарована от Рижавелко със зелените очи.Още не се е изпарил парфюма на Мелиса от възглавницата му и той вкара друга в леглото си. Бройка ли гони или запълва голямата празнина от липсата на Ханде?!Имаше в ръцете си най-красивата и състрадателна жена на Турция.Мислех, че е фейк новина за Селин и даже му съчуствах ,че постоянно го обвързват с някоя друга.
Не го съдя,така е било писано.

# 552
Момичета,да споделя:малко съм разочарована от Рижавелко със зелените очи.Още не се е изпарил парфюма на Мелиса от възглавницата му и той вкара друга в леглото си. Бройка ли гони или запълва голямата празнина от липсата на Ханде?!Имаше в ръцете си най-красивата и състрадателна жена на Турция.Мислех, че е фейк новина за Селин и даже му съчуствах ,че постоянно го обвързват с някоя друга.
Абсурд да е това. Не е пораснал още, дечко си е сякаш. Която си го е избрала, да си го търпи. Satisfied

# 553
Те всички отначало помислиха ,че е фейк. До снощи.... Дамата разясни ситуацията подробно. Дори и за предишната му връзка с Мехтап.
Даже вчера си е била пуснала стори, че харесва скъпите подаръци и екзотичните почивки.
Керем да се стяга , новата избраница не иска пикници в хола 😉😎

# 554
Както предположи Шефката, семпла рокля подчертаваща красотата на Ханде и прекрасните бижута

Общи условия

Активация на акаунт