💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 53/

• 33 600
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Те всички отначало помислиха ,че е фейк. До снощи.... Дамата разясни ситуацията подробно. Дори и за предишната му връзка с Мехтап.
Даже вчера си е била пуснала стори, че харесва скъпите подаръци и екзотичните почивки.
Керем да се стяга , новата избраница не иска пикници в хола 😉😎
Новата избраница да се стяга, няма да е задълго... 
Доколкото познавам Керем от негови изказвания, той обича домашният уют. Ето тук няма стиковка. Пък и с това дете... шансовете ѝ са много малки.

# 556
Линде, Селин ще му разкаже играта 😂😂😂
Ако е влюбен, може да си промени възгледите и вече домашният уют да не му приоритет...

# 557
  • Плевен / София
Те всички отначало помислиха ,че е фейк. До снощи.... Дамата разясни ситуацията подробно. Дори и за предишната му връзка с Мехтап.
Даже вчера си е била пуснала стори, че харесва скъпите подаръци и екзотичните почивки.
Момичета,да споделя:малко съм разочарована от Рижавелко със зелените очи.Още не се е изпарил парфюма на Мелиса от възглавницата му и той вкара друга в леглото си. Бройка ли гони или запълва голямата празнина от липсата на Ханде?!Имаше в ръцете си най-красивата и състрадателна жена на Турция.Мислех, че е фейк новина за Селин и даже му съчуствах ,че постоянно го обвързват с някоя друга.
Не го съдя,така е било писано.
А тя знае ли, че той не е много по почивките...

# 558
Красотичка

# 559
Nature Fire

Simple Smile
Скрит текст:

# 560
# 561
Днес писаха, че мечтата и е да отиде скоро на Малдивите 😉
Момичета,да споделя:малко съм разочарована от Рижавелко със зелените очи.Още не се е изпарил парфюма на Мелиса от възглавницата му и той вкара друга в леглото си. Бройка ли гони или запълва голямата празнина от липсата на Ханде?!Имаше в ръцете си най-красивата и състрадателна жена на Турция.Мислех, че е фейк новина за Селин и даже му съчуствах ,че постоянно го обвързват с някоя друга.
Не го съдя,така е било писано.
А тя знае ли, че той не е много по почивките...

# 562
Гордея се, че душата ми точно нея избра да обичам така искрено като фен - Ханде Ерчел Sunglasses

# 563
# 564
# 565
# 566
# 567
Тази вечер Ханде носи колекцията на Pentagoni от Pomellato Simple Smile

Скрит текст:

# 568

„Благодаря ви, че дойдохте. Заобиколена от креативност, красота и духа на Помелато, за мен връзката, която имаме с Помелато, винаги е била повече от просто бижута; става въпрос за изкуството на емоцията, на силата, изкуството да бъдеш жена.“

# 569
Тоалетът е на  Elisabetta franchi

Общи условия

Активация на акаунт