💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 53/

• 33 445
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Ново от Мая, без малко да не я позная...

# 706
Привет, момичета, с пожелания за успешна и спокойна седмица.
Не ме учудва рейтингът на Сърцебиене - с всеки следващ епизод ми става все по-непосилно за гледане - крещене, сълзи, оплетени роднински връзки - до откат.
Керем от време на време се появява с почти несъществена роля, а аз заради него се опитвам да гледам този цирк.
От конкуренцията - очаквам с нетърпение и гледам с удоволствие Мошеници. Бурак отново надскача себе си с актьорско майсторство и прави много силна роля. И там има кадри от гетото с викове и тумба-лумба, но са поносими като времетраене.
За рейтинга на Мошеници съм убедена, че ще се повишава с всеки епизод, просто защото в третия се появиха интересни събития започна да става много интригуващо.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 12:54 от Vi_hi

# 707
Актьорът, който играе Четин в  ЛиС е дал интервю снощи на събитието за новата платформа на TRT. На въпрос за промяната в сценария отговаря така: "Пътят се промени, но всъщност не знаем къде отиваме. На всички ни е интересно. Може да се каже, че започнахме с нов ентусиазъм."
Много оптимистично, няма що. Grinning Сега се сетиха да сменят сюжет, когато половината история е разказана, нямам надежди и там честно казано, макар че ми хареса дотук, нямам надежди за рейтинга.

# 708
Те не знаят къде отиват, обаче им е много интересно.  Smile

# 709
  • Кърджали
Няма как да кажат " всичко омотаха и ние се чудим какво става" з та ще кажат че им е интересно.
Досега само Салих Бадемджи реагира на глупостите писани от сценаристите в един от сериалите в които игра (там възкресиха мъртъв герой и диването ми любимо написа за фрага тогава" Walking dead" и стана скандал и сериала приключи набързо набързо. Но пък всички се изкефиха на Салих). Но обикновено доволен недоволен казваш "и на нас ни е интересно" ни не си навличаш беля на главата

За съжаление,  на " Сърцебиене" финала се подава иззад хоризонта. Което е жалко, защото след първия епизод наистина беше сред фаворитите на сезона

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 12:06 от Aлекcандрa

# 710
Инфо:
В седмичната класация на IMDb Starmetre, Ханде е на 3-та позиция:

А Керем е 6-ти Simple Smile

# 711

Аслъ и Арас са седми

# 712
  • София
mi_si привет! Може ли, ако имате линк към втори сезон на руската адаптация на Почукай на вратата ми, да го споделите тук?

# 713
Да, ето Simple Smile
https://kinogo.bike/24094-postucis-v-moiu-dver-v-moskve.html

mi_si привет! Може ли, ако имате линк към втори сезон на руската адаптация на Почукай на вратата ми, да го споделите тук?

# 714
7 епизод на "Сърцебиене" в Ютуб е гледан над 1 милион пъти 👍

# 715
  • София
Здравейте! Flowers Maple Leaf

"Съдбата е чудо, създадено от силни желания."Nature Dizzy
Принудени сме да правим своите избори, причините са различни - сбъдване на мечти и желания, безизходица, страх, разочарование, гняв...и още и още. Не съдя никого, всеки се изправя, рано или късно, пред последствията от направените избори.

https://x.com/i/status/1982552785746034701

Скрит текст:

Разочароващ  рейтинг, не се знае какво ще се случи, но в епизода видях изпълнения, които ме развълнуваха и трогнаха. В каста има наистина превъзходни артисти, ще е жалко ако спрат проекта! Thinking

# 716
# 717
# 718
  • София
mi_si, много благодаря!

# 719
Няма и следа от малката и сладка "Кираз". Много е пораснала Мая.

Общи условия

Активация на акаунт