💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 72 895
  • 1 347
  •   1
Отговори
# 1 020
Двете девойки ще мятат до утре

# 1 021
Изписаха му вежди на Ванката Simple Smile

# 1 022
Някой да каже каква е логиката мъжете да имат жилетка в битки като тази? Нито е дърпане, нито бутане, просто да ходят и да мятат топки. Какво предимство имат мъжете в хвърлянето, за да изравняват силите с 15кг жилетка? Зарадвах се за Иван, изглежда най-достойния мъж в лечителите. След Чикагото, разбира се.

# 1 023
Ех тая Гизем като торнадо развихри женската си сила. Триъгълника там можеше да се предвиди ама и Симона и Алекс почват да се сближават. Само Наталия не е ясно къде е

Е с Чикагото разбира се. Сега като са в различни племена са като Ромео и Жулиета </3

# 1 024
  • в моя гьол
А аз се зарадвах, че и Пекин успя. Противоречива ми е, но я харесвам. Има хъс в тая жена.

# 1 025
  • тук, на мястото си
На блато си или на изолатора, нямаш нито гребен нито нищо освен две ръце, а косите сресани, сплетени, подредени. Обяснете ми моля как става това!

# 1 026
  • гр.София
Давай,Алекс! ( Чешит е и я харесвам все така.Ще ми липсва като отпадне)
Еее,по-тъпо препятствие не можаха ли да измислят? Да закрепваш топка върху греда.

# 1 027
  • Пловдив
Там е работата, че нищо не са измислили.
Пренасят един и същи реквизит от сезон в сезон.

# 1 028
По-лесна игра няма как да измислят, с леко хвърляне като за слаби вейки, ама те пренавити мятат като за последно, това е лека топка иска се малко финес. Не са очаквали, че жълтите няма да се справят.

# 1 029
  • Варна
Алекс може малко да ми липсва, но не и Йоана

# 1 030
  • На Изток от Рая
Усещам как Александра ще си празнува рождения ден на патерица вкъщи 😀

# 1 031
Сега ,ако може на елиминацията Мики Рурк, да си ходи Sunglasses

# 1 032
Е, разгеле ....чао Алекс, много се задържа между капките. Други отпаднаха, а бяха силни.

Хахаха, Иванушка глупака се спаси на тая женска битка, браво бе Simple Smile Simple Smile

# 1 033
Не трябваше ли да има грошове за Иван? Алоу продукцията

# 1 034
  • На Изток от Рая
Павката асоциации с Иванушка глупака ли прави😂. Ама и той колко е доволен

Общи условия

Активация на акаунт