💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 34 659
  • 755
  •   114
Отговори
# 570
  • някъде другаде
Мрънколо е Ръждавичка , но е добра в игрите.

# 571
  • София
Ако я няма Ръждавичка, сините жени кой ще ги сменя?? Ще са блокаж..

# 572
Плюйте пак по Симона, мъкнете половината племе, вършете всеки път работата на трима и бъдете вечно позитивни, усмихнати

# 573
Чикагото е повелителя на варелите😁

# 574
  • В Града на липите
Лечителите трябва курбан да направят за Боговете, че им пратиха Чикагото.
Евала на Ръждавичка. Да мрънка колкото иска, полага й се.

# 575
Плюйте пак по Симона, мъкнете половината племе, вършете всеки път работата на трима и бъдете вечно позитивни, усмихнати
Мъкне, защото жена може да сменя жена (в миналите сезони не знам дали беше така) и като са им сложили две по-слабо представящи се жени, тя, разбира се, че ще изпъкне за нейното си племе. В другите племена, всяка жена си мина стълбата, дори и Пекин, затова и няма как да ги похвалим, защото си е в реда на нещата, по презумпция би трябвало да могат да си минат елемента. Да, Ръждавичка се справя окей на общия фон тази година, но не е нищо особено, в допълнение на кофти характера - голяма лицемерка и доста злобливо момиче.

# 576
Кой искате да е на съвет?
Аз сякаш клоня към жълти

# 577
  • София
Ръждавичка гребе страхотно. За пореден път го демонстрира.

# 578
Че се представя почти безпогрешно Ръждавичка е факт неоспорим. Но е кисела лелка в тяло на млада девойка. Разбирам да е 20-30 години по-възрастна работничка на каса в НОИ или топлофикация, а то хубаво, младо момиче. Не мога да я харесам като човек, колкото и да се напъвам

# 579
Ръждавичка машина.Смея да твърдя най силната жена за всички сезони.

# 580
И така 6 пъти.....

# 581
Мъкне, защото жена може да сменя жена (в миналите сезони не знам дали беше така) и като са им сложили две по-слабо представящи се жени, тя, разбира се, че ще изпъкне за нейното си племе. В другите племена, всяка жена си мина стълбата, дори и Пекин, затова и няма как да ги похвалим, защото си е в реда на нещата, по презумпция би трябвало да могат да си минат елемента. Да, Ръждавичка се справя окей на общия фон тази година, но не е нищо особено, в допълнение на кофти характера - голяма лицемерка и доста злобливо момиче.
Предполагам специално си се регистрирал(а) за да излееш преливащата ти любов

# 582
Забавно ми стана как Ръждавичка сякаш изревнува от Гизем. Да видим как ще се развият отношенията там, интересно ми е. Има контраст - Гизем е жизнерадостна, не мрънка. По-приятен вайб има със сигурност, независимо от субективните виждания за външния вид.
На мен Гизем ми харесва повече, но не съм мъж. Чаровна и усмихната жена е за предпочитане от сърдита и намусена. Чарът понякога бие физическите данни.
Да не пък да иска да единствената красавица в племето и затова да плюе Гизи от 1 ден без да и е дала шанс?

Ванчето за мен още няма конкуренция

# 583
Ако сините са на съвет ще е голяма драмата.

# 584
  • София
Носят се слухове, че напролет това твърдение може да бъде проверено на практика Joy

Общи условия

Активация на акаунт