💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 43 002
  • 963
  •   65
Отговори
# 600
Аз само да попитам кой гений при жълтите реши, че е добре всички мъже да минават варелите, вместо да пуснат Александра на тях???

# 601
Лапунов мина като Калин по варелите ама за него фанфари няма.
Все пак не е великолепний.
И Лапунов е сред фаворитите тук, заедно с Дино, Калин и Чикагото. Понеже сравняваш обаче Лапунов и Калин, мен лично повече ме радва вторият, защото има едно спокойствие в играта му, стабилност и всичко изглежда лесно, докато Лапунов в отделни битки изглежда пренавит (в битката в понеделник, когато се опита сам да откачи варела от карабинера, а прати Наталия да връща обрачите, но не успя да се справи и това ги забави) и по-нестабилен.

# 602
Калин забрави за камбаната, ама нали са феномени, простено им е
Има си водещи да следят за тези неща. Да бяха го върнали - щеше да му отнеме секунди.

# 603
  • София
Александра сама се отлюспи, като каза, че не е уверена за подвижните стълби. И реши, че няма да минава.
Така че да не се сърди сега и да ги храни по синхрони. Жълтите са с човек повече и един не трябваше изобщо да минава цялото трасе.

# 604
Жълт съвет с номинация на Александра и Йоана. Или Ивайло и Йоана.

# 605
Ама много лесно цялата битка да си така 🧍🏼‍♀️и после да философстваш Сашке Grinning

В деня в който Ръждата похвали някой ,слънцето ще избухне Joy

# 606
  • София
Хахахаха, Алекс, Алекс, ще ме скъса, голям е -)))
Невзрачните момичета, хахахаха

# 607
Алекс дали знае какво означва думата невзрачен ? Нямам думи....

# 608
Николета ми прилича на Джаферович малко Trollface

# 609
  • София
Махайте я тази кифла, че не се трае.

# 610
  • София
Ивайло защо се опита... да се самоубие макар и да свърши играта...Cold Sweat

# 611
  • В Града на липите
И едната Алекс и другия, ако не се праскаха толкова, щяха да се излагат по- малко.
Тя вече се наигра, мина през всички локации, време е да си ходи. Чудя се другия кой ще е.

# 612
Ръждавичка е като някакъв детектор за неутрализиране на позитивизъм. В момента, в който някой си позволи да се усмихне, да похвали, да се зарадва - тя веднага се вкисва и почва да плюе отрова.

# 613
Ахахаха Алекс счупи тъпомера, момичетата им били невзрачни Joy но и Ръжди не отстъпва , две от три били невзрачни

# 614
Това с Иван отива към чист bullying

Общи условия

Активация на акаунт