💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 37 981
  • 882
  •   127
Отговори
# 615
Тъпото е, че от NOVA готвят Ръждясаличка за шампион с тия кампании онлайн, ма с тоя характер е абсурдно.

# 616
  • София
Не знам какъв им е проблема с Иван, но момчето след слабия старт на сезона си минава добре навсякъде без кой знае колко да блести, като това последното изобщо не е задължително.
Днес например си мина всичко. На варелите беше сред най-бързите, а с топката вкара от втория опит.

Ръждавичка обаче е голямата звезда днес. 😊
Мина три пъти подвижната стълба (нов елемент за ИВ), задмина Томи като малка гара с каяка и беше най-бързата жена с варелите.

# 617
Оф, докторката К. е нетърпима, много неприятна и мрънкаща жена.

# 618
  • София
То има си хас да не го задмине. Единия е с велосипед, другата с кола от формула 1.

# 619
Цитат
Предполагам специално си се регистрирал(а) за да излееш преливащата ти любов
Чета форума от доста време, просто се реших да си направя регистрация миналата седмица и постепенно да се включа в дискусията (вече съм писала, не че дължа обяснение). Толкова важна не ми е Ръждавичка, просто изказах мнението си за нея и нейното представяне, опониращо на твоето, това е всичко. Ти гледаш да влизаш на контра всеки път, когато някой се изкаже негативно за нея, явно е някаква твоя лична мисия.
Проблем няма, но не обичам спекулата и затова ти заявявам, че не, не съм си направила регистрация специално, за да излея любовта си! Хората имаме различни очи и мнения и това е нормално! 🤝
Вярвам и съм съгласен с по-голямата част от аргументите ти но
[голяма лицемерка и доста злобливо момиче.
не кореспондира никак с ника ти и не е най-доброжелателното влизане в дискусията особено като реплика на мой пост. Че и лицемерка??? Хмм интересно и ново! А що се отнася до мисиите, ами имам си, тук сме 2-3 мисионери на Симона, Калиновите са 200-300. Не е равностойно  и си изпускам нервите понякога но опитвам се да се да се боря както мога

# 620
  • София
Техниката и е безупречна, а не е бивш гребец. Това означава, че е тренирала или си е талант.
Има много добра развита моторика.
Засега виждам проблеми само с гъбките (но то там няма жена без проблеми освен може би Анджела и Силвия, особено Анджи, но и тогава я нямаше перката) и стрелбата, но това е проблем за 90% от всички жени във всички формати по света (без професионални баскетболистки).

# 621
  • София
Аз съм го писал вече много пъти. Искам да видя Ръждичката на индивидуална битка със смъртоносен залог на многокомпонентно трасе. Едва тогава може да съдим колко наистина е добра и дали е чак "най-силната за всички сезони"

# 622
Много е добра на арената, но пуст неприятен характер. Как пък не можа да приеме, че хората са в правото си да мислят, постъпват и реагират както намерят за добре, а не както тя е решила, че трябва.
Че се представя почти безпогрешно Ръждавичка е факт неоспорим. Но е кисела лелка в тяло на млада девойка. Разбирам да е 20-30 години по-възрастна работничка на каса в НОИ или топлофикация, а то хубаво, младо момиче. Не мога да я харесам като човек, колкото и да се напъвам

# 623
  • София
Тази година липсата на отлявлени злодеи и булита, което е страхотно, е заместена от изявена Мрънкалничка. Колкото и добър атлет е, като не се тръпи тоз характер, как да ти хареса!?
Ето затова другият хвърчащ по арената толкова ни впечатлява, защото е комбинация от физическа и душевна красота.

# 624
не мога да разбера какъв е проблема с Ръждавичка, че чак и форумни спорове да предизвика. Играе си момичето, отсрамва жените в отбора. Повечето коментари са и напълно реалистични. Днес например беше права и за Наталия, че не е показала напълно какво може и за Алекс, че дава много акъл по времена играта. Наистина не разбирам какво толкова ви дразни.

# 625
Ръждето просто много ги изживява нещата. Ясно е, че и е много чувствителна, но конкретно всичкото мрънкане е наистина заради самата игра. Точно щото е много млада и се вживява още повече. Това е нещо подобно както ние се зверехме в първите сезони, преди да разберем, че всичко е оле-мале.. мъгла в Родопите Simple Smile И тя така, взима всичко за чиста монета, въобразила си е, че всичко е чест и воля.. и така Simple Smile Представям си обаче, когато запознат истинските мърсотии (те вече започнаха всъщност), когато види от първо лице лицемерието, когато я номинират... ау ауу ауууу е тогава вече ще гледаме истински рев и драма LaughingLaughing

Обаче аз си я харесвам и ревлива Innocent Нека, учи се още. Колкото по-рано си изреве сълзите, толкова по-добре за напред.. Smiling Imp

Иначе всички виждат, че е топ на терена, няма две мнения. Топ е на всичките компонети, топ е и за женска сила...и може да поревва, ама на терен държи инкяр повече и от мъжете Wink

# 626

не кореспондира никак с ника ти и не е най-доброжелателното влизане в дискусията особено като реплика на мой пост. Че и лицемерка??? Хмм интересно и ново! А що се отнася до мисиите, ами имам си, тук сме 2-3 мисионери на Симона, Калиновите са 200-300. Не е равностойно  и си изпускам нервите понякога но опитвам се да се да се боря както мога
Не мисля, че съм била крайна в мнението си, не мразя момичето, така че да - никнеймът ми си важи, споделям тази философия. Написах, че е лицемерка, защото днес се скастри на племето, че се радва, че Чикагото е в играта, а в следващия миг пита Павел и Ралица дали може да иде да го прегърне, а за злобливостта - в началото на епизода, когато Гизем дойде в племето, Лапунов й даде филията си и Ръждавичка изкоментира, че най-вероятно го е направил, защото я харесва. Може би просто е учтив и любезен, но тя си мисли, че зад добро действие задължително стои мотив. В края на епизода, когато Алекс направи глупавото изказване, че жените са невзрачни, тя на синхрон побърза да каже ,,2 от 3", тоест не е напълно несъгласна с непремереността на думите му и индиректно обижда другите две жени.
Понеже се изткъква, че на няколко пъти трябва да минава дадено нещо - честно казано, не мисля, че е недоволна, дори й харесва - обича да показва възможностите си. Нека се кефи, силна е на арената, но извън нея, чисто като човек, не е моят. 🙌

# 627
  • В Града на липите
И аз си я харесвам Ръждавичка най-много от всички жени. Предвид това, как се справя на арената. Освен това е синя Grinning Мрънкането си е нейната запазена марка, а и наистина гори за играта. Свръх емоционална е и затова реве толкова. Но не е глупава и лигла, което компенсира донякъде. Дано стигне до финалите.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 22:56 от hrissi_sz

# 628
  • гр. Шумен
Леле, какво чуват ушите ми? Иван се е заел да унищожава зеленото племе?! Ама, това от кога? И как така! Жива да не бях! 😅😅

Нямам как да не отбележа колко ми харесва Калин, обаче. Винаги толкова спокоен си минава нещата. Явно наистина се очертава като най-добрият играч този сезон, ама... Аз и Лапунов доста го харесвам, но наистина ми се струва че при него понякога има малко пренавиване. 🤷‍♀️
А пък Ръждавичка... да, от добрите жени е този сезон, но за мен Ваня е най-силната жена в този формат. Не че много я харесвах, де. 😅

# 629
На мен лично ми пречи да я харесвам не реването, а епитетите, които използва за останалите и опитите и да принизява чуждите постижения.
Ръждето просто много ги изживява нещата. Ясно е, че и е много чувствителна, но конкретно всичкото мрънкане е наистина заради самата игра. Точно щото е много млада и се вживява още повече. Това е нещо подобно както ние се зверехме в първите сезони, преди да разберем, че всичко е оле-мале.. мъгла в Родопите Simple Smile И тя така, взима всичко за чиста монета, въобразила си е, че всичко е чест и воля.. и така Simple Smile Представям си обаче, когато запознат истинските мърсотии (те вече започнаха всъщност), когато види от първо лице лицемерието, когато я номинират... ау ауу ауууу е тогава вече ще гледаме истински рев и драма LaughingLaughing

Обаче аз си я харесвам и ревлива Innocent Нека, учи се още. Колкото по-рано си изреве сълзите, толкова по-добре за напред.. Smiling Imp

Иначе всички виждат, че е топ на терена, няма две мнения. Топ е на всичките компонети, топ е и за женска сила...и може да поревва, ама на терен държи инкяр повече и от мъжете Wink

Общи условия

Активация на акаунт