💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 28 295
  • 645
  •   13
Отговори
# 630
  • Някъде там...
Иван ще саботира ли? Дано го разкарат бързо.
Чикагото влезе, строи ги в две редици зелените и набързо ошетаха другите две племена. Личи си, че му е криво иначе. Страхотен беше днес на терена. Някак покрай него цялото зелено племе се мобилизира. А на Дино ще му се схване устата, не спира да се хили.
Другите, които ще отлича, са Ръждавичка, Калин и Лапунов.
Симона да не е рибка? Много емоционална.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 23:03 от Жабче

# 631
  • Bayern
Ахахаха Алекс счупи тъпомера, момичетата им били невзрачни Joy но и Ръжди не отстъпва , две от три били невзрачни
Алекс искаше да каже, че момичетата не са с вид на машини, но си вършат работата и е доволен. Докато Ръждавичка съвсем умишлено ги обиди като каза, че другите две са невзрачни, отвратителна е  Rage 
Цял епизод слушаме нейното мрънкане ......

# 632
Забавно ми стана как Ръждавичка сякаш изревнува от Гизем. Да видим как ще се развият отношенията там, интересно ми е. Има контраст - Гизем е жизнерадостна, не мрънка. По-приятен вайб има със сигурност, независимо от субективните виждания за външния вид.
На мен Гизем ми харесва повече, но не съм мъж. Чаровна и усмихната жена е за предпочитане от сърдита и намусена. Чарът понякога бие физическите данни.

Ванчето за мен още няма конкуренция

Като и видя полумесеца на врата на Гизем и целият чар отива на кино.

# 633

Написах, че е лицемерка, защото днес се скастри на племето, че се радва, че Чикагото е в играта, а в следващия миг пита Павел и Ралица дали може да иде да го прегърне,
И къде тук видя лицемерие? Да, не се зарадва да го види в друго племе и че ще и' е съперник вместо съотборник, че зелените стават много силни и това рязко намалява шансовете на тяхното племе, защото го оценява като състезател, но си запазва приятелското и уважително отношение към него като човек и иска да го прегърне. Просто тя е вулкан от емоции и затова те така често се преплитат, примесват но винаги е до болка пряма.
Относно злобата виждам защо много я смятат за такава но според мен това си е чиста спортна злоба без маска и грим

# 634
Ръждата за мен е най-силната жена евър за всички Сезони до сега. Малка е, сладка е и е много емоционална. Като и слушам синхроните, те не са мрънкащи, а са на дете на което са му взели играчката. Мен лично нейните синхрони ме забавляват. Абе страхотна е. Да се взенат с Калинчо и любов да има.

Този Сезон много имена ще влязат в листата топ играчите на всички Сезони - Калин, Лопунов, Чикагото, Дино и Ръждавичка. И за 7 Сезона имаме най-якото племе, което също ще влезе в историята - Феномените!

Честно да Ви кажа още не знам имената на жълтите и зелените.

# 635
  • София
Аз малко със закъснение гледам, ама защо Павел на никого не прави забележка на варелите? Доколкото си спомням нямаха право да се държат за другите играчи, а тук Чикагото, Ръждавичка, Алекс...то не е подпиране, подаване на ръце...

# 636
Иван усети, че му се изплъзна надмощието в племето и вече това племе било ужасно и трябвало да се разпадне (нищо, че това е първата им силна седмица от самото начало). 😂

Ръждавичка изревнува от Гизем - досега тя беше красавицата на племето, а сега идва тая 'русата' и дори Лапунов ѝ отне веднага😁

# 637
  • В Града на липите
…. Да се взенат с Калинчо и любов да има.
Е, защо сега с лошото Sunglasses ще му стопи лагерите най- много за седмица.
Един път ще забрави да хвърли боклука и край. Grinning
Да си играят там на арената, голям тандем са, но иначе не виждам химия.

# 638
  • Bayern
Ръждавичка е на 23г, как ще малка Expressionless  Колкото Иван от зелените е , но неговите глупости никой не подминава. Пък дали е сладка е въпрос на вкус,  за мен има мъжествено лице, лоша кожа и кофти зъбки

Сладка е Николета.
Човек на 23 не е малък !

# 639
  • София
Силна е Ръждавичка, спор няма. Но с този характер няма как да се радва на подкрепа. Реве за всяко нещо и не може на нищо да се зарадва. Не разбрах, защо прегръщаше Чикагото, като в същото време обясняваше колко е лошо, че се е върнал.
Калин и Лапунов пак бяха страхотен тандем, а Алекс е ясен. Хич не е добър с думите.
Другата Алекс пък е страшно глупава кифла.

# 640
Да, каза ,че е нож в тяхното гърло Чикагото в друго племе и че другите не разбирали 🙄, пък тръгна да го прегръща. Някаква биполярност я гони Ръждавичка, изобщо не става за чил-натюрела на Калин. Моля да не ги мачвате , нищо не ви е направило момчето 😜

# 641
  • Някъде там...
Ами за мен е малка, от моята камбанария. Няма още много житейски опит, не я е поочукал животът. Морето е до колене.
Хайде, ще го кажа по друг начин, много е млада още. Simple Smile

# 642
Иван ще саботира ли? Дано го разкарат бързо.
Чикагото влезе, строи ги в две редици зелените и набързо ошетаха другите две племена. Личи си, че му е криво иначе. Страхотен беше днес на терена. Някак покрай него цялото зелено племе се мобилизира. А на Дино ще му се схване устата, не спира да се хили.
Другите, които ще отлича, са Ръждавичка, Калин и Лапунов.
Симона да не е рибка? Много емоционална. Рибка е, проверих. Simple Smile
Мери всички по собствения си аршин. Малка е още, ще се научи.
Ще саботира той. Нали ще е пръв на номинациите. Ще се бори като луд, за да не помирише огъня на Ралица Simple Smile

# 643
Чикагото с гръм и трясък влезе при лечителите Grinning Сапунджиева, без да я ръчка някой като Шопа готви ли готви, че не само баница, ами и палачинки. Забавни бяха, за Коеджикова не беше изненадващо, но очаквам да намажат ските и на Иван.
Наталия като дете му се зарадва на Чикагото Grinning
На Гизем елементите за ръце още от битката за влизането й бяха проблем, ще им е слабо звено в тези битки. Иначе Ръждавичка е безупречна.
Калин забрави камбаната да, аз на заден фон видях и Мирослав как вкара топката без да отскача с люлката, просто притича към коша и хвърли Grinning Ама Павката като спи, кой виновен.
За утре май може и да има опит за саботаж при зелените, не от Иван де, той ще държи до последно, че хич не му се ходи на елиминации то е ясно.
Александра прави всичко възможно да си сложи мишена на гърба от всички и накрая ще си я получи.

# 644
Според мен Шопа беше вкаран за малко - да ни тийзнат, да го порекламират, за да може после да го гледаме в Турнири на волята ли какво беше. Вероятно той ще е победител там.

Общи условия

Активация на акаунт