💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 73 054
  • 1 347
  •   1
Отговори
# 840
  • тук, на мястото си
Продукцията какво ли не опитва да раздели сините, пък една Гизем се справи за един ден.

# 841
  • София
Не желая да гледам лигавщини.
Нарочно го правят заради Ергенът на Тушев.
Аман от тези насапунисани тъпотии. И сега ще я бутат Гизем заради този измислен триъгълник. Нищо чудно това и да им изяде главата и на тримата на един по-късен етап.
Това е Игри на волята, не романтично предаване.

# 842
Таз Гиздавелката ще ми разконцентрира Лапунчо. Гледайте как ще им развали приятелството с Калинката.
Сашо пък се наслаждава на тройката)) Бе не е скучно никога в това синьо племе, все нещо става и някой мъти водата там))
Припомнете си разговорът на Дино и Пекин на резиденцията на двора, там дето се люлееше небрежно на люлката Дино и как Пекин му вменяваше колко е хубаво той да елиминира Иван, а Диното отвърна и малко фалшиво се смееше не можа да го докара много на шега , че най-добре е мама да отстреля синчето. Пекин се вкамени, втренчи, но реши , че това е поредната шега. Тя никога не е мислела до сега за Дино да има сиво вещество някакво да може да не го предвиди. Да, ама не. Отстреля Доктора точно заради това, че мисли и предвижда ходовете, беше опасен за нея, но подцени драстично Дино. Той и го върна. Не е страхливец Дино, абсурд това, той си и го каза в очите дори как ще гласува,  ама....

# 843
  • тук, на мястото си
Аман от тези насапунисани тъпотии. И сега ще я бутат Гизем заради този измислен триъгълник. Нищо чудно това и да им изяде главата и на тримата на един по-късен етап.

Нали трябва сеир да има, правят всичко възможно.

# 844
Ама чакай сега - това не е спортно предаване. Един победител ще трябва да има воля и с това предизвикателство да се справи. То си е част от играта.
Калин с двата крака падна. А приятелят му Лапунов въобще и не мисли да го вдига, а още повече ще го натиска. Такива ми ти мъжки работи предвиждам аз...пък ще видим.

# 845
Еххх...Седнали на седянка Ръждата и Алекс, гледат двамата влюбени в хубавата Елена, оп "Гизем"....Ръждавичка увисила нос, Алекс се забавлява.

А Гиземчето...Гиземчето се прави, че харесва слънцеяда...а в действителност харесва приключенецът. Ще има Момата: Дуранкулак.... Остана да се появи Наталия и да внесе още романтика в заформилият се триъгълник.

П.с От шок за тройката, забравих да се насладя на скандала при зелените.

# 846
Охххо, интересно! Айде малко забава от днеска. Вижте последното стори при Гизем /качила го е Александра/. Гизем, Александра, Наталия и Лапунов гледат днешния епизод.

# 847
Не искам многоъгълна сапунка при сините. Искам да побеждават наред, да си доят козичката, да си хапват слънце и да си вземат Чикагото обратно. КазАх!

# 848
  • София
Дино много си повярва нещо  . Почва да ме дразни

И мен ме дразни от няколко дни, може би защото му дават повече синхрони Simple Smile

# 849
Посипвам си сол на главата. Гиземката е с Лопунов. Гледат игрите на живо с него, Александра и Наталия.

# 850
като Team KalinGizem това ми съсипа вечерта Sad

# 851
  • В Града на липите
Те са твърде дзен, че да се карат за момиче. Grinning
Единия взема момичето, другия наградата и готово.

# 852
Дино се оказа вълк в овча кожа. Правеше се на наивен, простодушен но не случайно се бяха сдушили с доктора,  и ето че надмина учителя си. Не съм убеден страх или отмъстителност го мотивира, но в триъгълника тарикати Дино-Иван-Пекин за мен няма прав ъгъл, който ще да отпада

# 853
Дино много си повярва нещо  . Почва да ме дразни

И мен ме дразни от няколко дни, може би защото му дават повече синхрони Simple Smile
Дино е чаровник, ама вече започва да мяза на тормоз. Иван изглежда тотално съкрушен.

# 854
  • София
Интересен резултат - не кое племе спечели - а кой кога отпадна. Уж искащият да прецаква Иван - последен от зелените, а Чикагото, който заяви, че ще играе за зелени на най-малко номинации - първи. За мен - Чикагото нарочно отпадна така бързо - хич не искаше да играе срещу сините. Мое си мнение, но според мен, на него му се искаше още вчера да паднат Феномени, за да не се налага да се изправи срещу сините в директен сблъсък. И за мен пак казвам, когато видя каква е играта - реши да се откаже веднага, уж е сбъркал.

Съвети - очакван резултат при жълти, не толкова, но предвидим при зелени. Дино си каза, че ще отмъсти и сега му беше добра възможност. Интересно ще ми е Пекин, ако се върне какво ще се случва там - как и кой с кого ще играе. Така че, от 4мата номинирани, само за Пекин стискам палци - при нейно връщане ще имам интерес. За другите - предвидимо, но все пак и Александра да се върне ще ми е забавно. Особено, ако Йоана е отпаднала - другите ще са като гръмнати. Е, и Йоана обратно на блато ще е шок за блатните, но хич не и го пожелавам.

За харесванията при сините - според мен Симона си пада по Лапунов, а не обратното. За това е още по-кисела от обичайното.
Държа да подчертая, че първо това е моето си усещане и второ - не променя факта, че на арената за сега Симона е топ. Освен в чисто силовите де, но там някак не го и очаквам.

Общи условия

Активация на акаунт