💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 72 862
  • 1 347
  •   2
Отговори
# 1 185
  • София
Бързат с елиминациите, защото във врата им диша кастинг битката, която е по-тежка и времеемка (гледам чакат още чували), и не искат да снимат до петляно време. Grinning

Не че не съм съгласна, аман от плаващите им "правила".

# 1 186
Абе и аз щях да стоя със затворени очи, ако това слънце стои до мен. Wink
Само с едно притворено очо щях да го следя.Laughing Гиземката дори не го поглежда - умно момиче. Наталия чувствала зад гърба си и не можела да се отпусне. Да бе да.

# 1 187
А може ли някой да забрани състезател да си настрои дисковете за топчето? Ще каже, че вижда, че са се разместили. И какво, ще му забранят, понеже трябва да са разместени? Прекалено дебелооко даже за продукцията.

# 1 188
  • Варна
А може ли някой да забрани състезател да си настрои дисковете за топчето? Ще каже, че вижда, че са се разместили. И какво, ще му забранят, понеже трябва да са разместени?
Едва ли ще забранят такова нещо.
Според мен ние във всичко търсим някаква конспирация и манипулация. И  дори и да няма намираме във всяка битка за елиминиране.
Пък и може да станат такива грешки, все пак живи хора монтират препятствия и техника.
Не съм била участник, нито на арената, но в интерес на играчите е сами да си огледат препятствията и ако имат забележки да кажат и да искат да се променят нещата

# 1 189

Пак с яката прическа GrinningHeart Eyes

# 1 190
А може ли някой да забрани състезател да си настрои дисковете за топчето? Ще каже, че вижда, че са се разместили. И какво, ще му забранят, понеже трябва да са разместени? Прекалено дебелооко даже за продукцията.
Нека не забравяме, че говорим за същата тази продукция, дето преснима финал, докато не се получи желания от тях резултат.  Нищо не е прекалено дебелооко за тях Grinning

# 1 191
И аз се чудя кой пусна слуха, че Йоанна е силна... Сапунджиева също ми е незабележима на терен, затова пък не пропуска да намила злобно срещу някой
Е, как да не е силна, постигна чутовна победа на блатото с минимална разлика, където основен съперник ѝ беше страшилището по трасетата, натовареният с 15 килограма жилетка Дечо. Не всеки може да запише такова феноменално постижение.

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 13:46 от Iceman

# 1 192

Ще го цитирам. Прекрасен е.

# 1 193
Подкрепям Ели-Мели !!
“От цялата работа само не разбрах защо толкова я превъзнаасят тази Радостина”

И аз не разбрах защо все я споменаваха … че я и очакваха аха … да влезе… ?!
Слаба е в игрите, щом досега не е влезнала.

# 1 194
Според мен ние във всичко търсим някаква конспирация и манипулация.
Да ни се чуди човек защо сме такива мнителни. Винаги продукцията е била безупречна спрямо участници и зрители.

И аз се чудя кой пусна слуха, че Йоанна е силна... Сапунджиева също ми е незабележима на терен, затова пък не пропуска да намила злобно срещу някой
Е, как да не е силна, постигна чутовна победа на блатото с минимална разлика, където основен съперник ѝ беше страшилището по трасетата, натовареният с 15 килограма жилетка Дечо. Не всеки може да запише такова феноменално постижение.
  Йоана не е побеждавала Дечо на трасе.  Единствения път когато Дечо беше с 15кг жилетка победата взе Сапунджиева. Йоана влезе в племената без битка, Калин я размени с Шопа.

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 16:37 от ESPACE

# 1 195
Брех, този сезон не съм писал още тук хех. В такова нечестно и нагласено шоу, осъзнах че не ми пука изобщо кой ще спечели накрая. Гледам си го заради пъстрите и интересни образи като Наталия, Чикагото, Гизем и т.н.  Още в първи сезон си харесвах Наско и близначките, после Катето и Ники Майонезата и всички останали шемети през сезоните. Да, харесвам някоя и друга хубавка мацка показваща характер, но без шарените образи просто щях да спра гледането на това шоу. Така че .....ауиииииии Trollface

# 1 196
Много сме така. Този сезон поне откъм пъстри и интересни образи са го докарали!

# 1 197
Определено откъм разнообразие и различия (не в лошия смисъл на думата), на мен каста този сезон много ми харесва. Но като игри, като намеси, като цялостна продукция - не особено. Предия сезон също ми беше доста 50/50. И се чудя защо така се изменя концепцията. За мен се предполага, че с всяка година трябва да стават по-силни, по-опитни, по-умели в продукцията. Но явно опитите с едно предаване да се конкурират с амнайсе други формати водят до тази манджа с грозде.

# 1 198
  • Варна
Според мен ние във всичко търсим някаква конспирация и манипулация.
Да ни се чуди човек защо сме такива мнителни. Винаги продукцията е била безупречна спрямо участници и зрители.
Абе така си е, Те са си манипулатори.
То като лъжливото овчарче е работата при тях.
Дори да няма нищо всеки се съмява.

# 1 199
Още в първи сезон си харесвах Наско и близначките
И аз много харесвах Наско и близначките. Наско беше със страхотно чувство за хумор! Помня как,когато ги заточиха на плажа, се правеше ,че говори по телефона с близначките,с някакъв камък в ръката,също как тънко бъзикаше Добрин,, а той даже не се усещаше. Много искам да изгледам отново сезона, но не успявам да го намеря. Тогава все още продукцията като че ли не се намесваше в игрите, ноакрая много грозно подариха победата на Добрин,койно не можеше да плува и едва не се удави в началото,когато трябваше да плуват от лодката до брега.

Общи условия

Активация на акаунт