Кой какво сервира вчера? Кой какво ще готви днес? - Тема N° 3 - 2025 година

• 22 951
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
традиционните за БВ - чушки с боб, печен боб, лозови сърмички, содена питка

Днес пак содена питка - двойна доза, баница, свински филета с картофи и магданоз

# 451
  • Mediterraneo
Кисело зеле със свинско
Руло от бутер тесто с бекон, моцарела и маслини.
Панетоне( ще трябва да го преправям, че не ни хареса).

# 452
  • Бургас
компот от дюли
задушени морков и карфиол
зелена салата

# 453
До днес на обяд дояждахме сърми, баница, тиквеник, вратни пържоли с гъбен сос и картофено пюре, мини щолени, печени ябълки. За разнообразие имаше и гъбена чорба. Днес за вечеря кюфтета във фраера, салата от кореноплодни и ошаф / който забравих на терасата/.

# 454
Шакшука
Кашкавал пане
Пилешки пържоли и крилца
“Мокър” кекс

# 455
  • Бургас
печено пиле с картофи
салата от ряпа и моркови

# 456
Бяхме в чужбина с моя съпруг и си отживяхме по ресторанти, бистра, кафета.... От днес вече готвя - доста сполучливи ми стнаха Яйцата бенедикт. Заедно със салата домати, краставица, печени чушки, лук, мачкано сирене и маслини. Грис халва с тиква и стафиди за десерт.
В темата сте сътворили чудеса кулинарни - поздравления! Желая на всички ви прекрасна 2026 да сте живи и здрави. Да се обичате и разбирате с близките ви хора! Heart

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 00:27 от Tilda.M.

# 457
  • Sofia
Оня ден боб яхния
Вчера свински джолан с катрофи в мултикукъра
Днес ще дояждаме за обяд.
За вечеря ще го мисля

# 458
  • някъде другаде
Мусака
Домашен суджук
Зелена салата
Плодове

# 459
Бял боб ще готви ММ
За мен има зелен фасул със свинско

# 460
За Бъдни вечер, основното беше боб на фурна със зеленчуци. На Коледа пък, цяло печено пиле с картофи. Вчера ядохме печени наденички и броколи със сметана.

# 461
Вчера, постен гювеч и кисело зеле на салата. Днес, телешко варено в кукъра, хулигански сладкиш и ошаф по желание на мм. Утре нямам намерение да готвя.

# 462
  • Под звездите
Зелена салата с краставици и чери домати
телешко варено
фунийки

# 463
  • София
Пица
Таратор

# 464
Тази вечер: Домашни пелмени с телешко на едро смляно месо, подправки и лук. Сварих ги, сега ще ги запека със сметанова заливка и сирене бри.
Домашна руска салата с варени яйца, без месо.
Дано тортата ми е стегнала в хладилника, а тя е от обикновенни бисквити, цедено кисело мляко, халва и орехи. Тежичко накуп, но вкусно. Студа навън търпи подобно прекаляване Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт